КАРТИ ТАРО - ТЕМА 12

• 49 736
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте , как тълкувате Силата и Колесницата, една до друга в този ред ? Падна ми се за бъдеще и въпроса беше свързан с отношения .

# 646
Ще си тръгне ли скоро от нас? Ще ни напусне ли?

Висшата Жрица
5 жезли
7 мечове

# 647
  • София
Здравейте , как тълкувате Силата и Колесницата, една до друга в този ред ? Падна ми се за бъдеще и въпроса беше свързан с отношения .

Висшата Жрица
5 жезли
7 мечове

Момичета, искам да напиша, че лично аз, за да взема отношение по подредба държа на точния въпрос, на това подредбата има ли позиции и с коя колода е редено. Смятам, че е много по-прегледно с качване на картинки тук, но явно не се има за практика... Подредбите си имат излъчване, детайли, символи.

Вие как гледате? Със заучени значения ли?

# 648
Моята подредба е с карти на Уейт . Редих седем карти , две за миналото , три за настоящето и две за бъдещето . Затрудни ме бъдещето , защото се паднаха двете карти Силата и Колесницата  , които са хем с лесно послание , хем пък една до друга не знам как да ги свържа и тълкувам . Снимки така и не се научих как да качвам във форума . Ако имате  време , може да споделите какво мислите . А иначе въпроса беше -Какво е отношението на Х към У

# 649
  • София
Моята подредба е с карти на Уейт . Редих седем карти , две за миналото , три за настоящето и две за бъдещето . Затрудни ме бъдещето , защото се паднаха двете карти Силата и Колесницата  , които са хем с лесно послание , хем пък една до друга не знам как да ги свържа и тълкувам . Снимки така и не се научих как да качвам във форума . Ако имате  време , може да споделите какво мислите . А иначе въпроса беше -Какво е отношението на Х към У

Ananikolova, а защо отделяш само тези две карти, все пак подредбата си има цялостно послание. Всичко е взаимосвързано.

Така отделени тези карти на мен ми звучат по два начина, които обаче са доста различни - единият вариант страст и развитие, другият - много силен самоконтрол - вътрешен и външен, преодоляване на себе си...

# 650
Отделих ги защото сега се уча и другите долу горе си ги обясних , но имам много още да уча и затова се съветвам с вас тук . Паднаха се Минало : Рицар мечове  и Асо пентакли Настояще : Крал мечове /8ца пентакли Бъдеще - Силата и Колесницата .

# 651
Отделих ги защото сега се уча и другите долу горе си ги обясних , но имам много още да уча и затова се съветвам с вас тук . Паднаха се Минало : Рицар мечове  и Асо пентакли Настояще : Крал мечове /8ца пентакли Бъдеще - Силата и Колесницата .

Ана, често миналото в Таро е проекция на бъдещето. Тогава какво правим?
Твърде много карти хвърляш за начинаеща.

Но понеже виждам Ас пентакли с Рицар меча, ще се наложи да се откажеш поне временно от тази фиксация.
Емоцията ти изпреварва ученето на картите.

Не искам да те разочаровам, но да се гледа за "любов" в Таро, първо е сложно, второ е ненадеждно, трето, изисква огромен опит, за да схванеш нюансите на настроенията.
Всички се втурват към това, но то е най-хлъзгавата плоскост у Таро. И всички се провалят.
Почти всички.

Затова, ако усещаш нещо, не слушай никого, ако видиш Силата, не питай какво значи, замисли се - какво ти самата спираш у себе си, какво на теб ти пречи да проявиш нещо, какво е спряло изявата на сърцето ти, къде си се спряла заради излишно чувство на дълг или от срам, кога си плакала напразно, кога си призовавала някого, който не заслужава твоята Колесница ... Кога си чакала някой да ти се обади. И после струвало ли си е. Силата те връща към теб. Към твоя най-силен порив да обичаш, който си мислиш, че е бил възпрян.

И т.н.

Последна редакция: пн, 26 яну 2015, 01:23 от Секхмет

# 652
  • София
Качвам една подредба, по която моля да вземете отношение.
Въпросът ми се стори много... как да кажа, ежедневен и обикновен, а излязоха прекалено сериозни карти!
Жена пита дали мъж ще й се обади до утре вечер по някакъв начин?

Отговор + коментар - Императорът + 6М
Това, което помага на ситуацията - Колесницата
Това, което възпрепятства -
Съвет към жената за най-добро за нея действие и евентуален резултат - Влюбените -> Жрицата

Като пояснение мога да дам, че жената не знае къде е мъжът, има подозрение, че е в друг град по задачи. Картата Император често е излизала за него като лична и определяща го. Отношенията между мъжа и жената са странни - показват изключително привличане един към друг, но същевременно мъжът много се пази от близост.

Ще дам обратна връзка.
Предварително благодаря!

Обратна връзка тук: Мъжът не се е обадил още.

# 653

Висшата Жрица
5 жезли
7 мечове

Момичета, искам да напиша, че лично аз, за да взема отношение по подредба държа на точния въпрос, на това подредбата има ли позиции и с коя колода е редено. Смятам, че е много по-прегледно с качване на картинки тук, но явно не се има за практика... Подредбите си имат излъчване, детайли, символи.

Вие как гледате? Със заучени значения ли?

Дали ще имате  време да ми отговорите?

# 654
  • София

Висшата Жрица
5 жезли
7 мечове

Марги, не е въпрос на време, а на това. че аз не видях пояснение нито с коя колода е гледано, нито дали имат позиции картите? (ако питането беше към мен)
Първосигналната ми мисъл като ги прочетох така беше, че човекът крои нещо в тази посока.

# 655

Висшата Жрица
5 жезли
7 мечове

Марги, не е въпрос на време, а на това. че аз не видях пояснение нито с коя колода е гледано, нито дали имат позиции картите? (ако питането беше към мен)
Първосигналната ми мисъл като ги прочетох така беше, че човекът крои нещо в тази посока.

Благодаря ти Флам.
И това е достатъчно,че мисли по въпроса.Но дано само не си остане с мислите...че вече ще станат 5 години откакто мисли.Тези карти не показват действие, така ли?

# 656
  • София
Благодаря ти Флам.
И това е достатъчно,че мисли по въпроса.Но дано само не си остане с мислите...че вече ще станат 5 години откакто мисли.Тези карти не показват действие, така ли?

Жрицата е бавна карта за мъж, такъв дето много мисли, мъдрува, куми се, малко действа.
5Ж често е борба със себе си или с някой друг, но не много серизно.
7М в повечето колоди е коварство, действие с измама, взимаш нещо и си тръгваш.

# 657
Извинавям се, но от къде знаете/чете тълкуването на картите в различните колоди? Ще съм много благодарна ако ме насочите към източници на информация  Praynig Hug

# 658
  • София
Извинавям се, но от къде знаете/чете тълкуването на картите в различните колоди? Ще съм много благодарна ако ме насочите към източници на информация  Praynig Hug

Hellenn, почти всяка колода има книга или буклет към нея. Общо взето значенията са сходни, но понякога има разлики.
Лично аз много се съобразявам с образите и символите и цялостното излъчване на подредбите.

# 659
Здравейте,момичета! Някоя от вас има ли желанието да ми нареди карти какво ще е развитието на отношенията ми с Б? Предварително благодаря!С таро се занимавам активно от 2години и ще се радвам да се включвам тук  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт