Пазаруване от Aliexpress.com 7

• 51 688
  • 730
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Момичета, мога ли да купя няколко неща - тоест да ги сложа в кошницата и да да дам, че ще ги купя - обаче да ги платя след няколко дни?
Гледам няколко дрънкулки, които са на промоция до неделя и се чудя дали мога да ги взема на тези цени примерно в неделя, но да ги платя във вторник, като използвам прословутите купони newsm78

# 226
  • София
Момичета, мога ли да купя няколко неща - тоест да ги сложа в кошницата и да да дам, че ще ги купя - обаче да ги платя след няколко дни?
Гледам няколко дрънкулки, които са на промоция до неделя и се чудя дали мога да ги взема на тези цени примерно в неделя, но да ги платя във вторник, като използвам прословутите купони newsm78
Да,може,точно това беше обяснено преди 2 страници.Важи само когато пазаруваш с купони.

# 227
Някой беше писал в предишната тема за този клин, че е хубав и днес реших да го поръчам, надявам се да е ок http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-New-Arrival-15-styl … gs/735781319.html
Поръчах цвят NO2

Последна редакция: чт, 22 авг 2013, 16:24 от Мун

# 228
Да,може,точно това беше обяснено преди 2 страници.Важи само когато пазаруваш с купони.

От един и същи продавач ли трябва да са нещата ? Embarassed

# 229
  • София

От един и същи продавач ли трябва да са нещата ? Embarassed

Един купон-един продавач!  Simple Smile

Обаче! "Прословутите" купони(от играта) ще може да се ползат другата седмица!

Последна редакция: чт, 22 авг 2013, 16:33 от Lucky@Mamma

# 230
Това китайче с чорапките ще се окаже май че е мошеник
Дал ми е такъв номер за проследяване
RR587970472CN
Ето това са чорапите  
http://www.aliexpress.com/snapshot/257525989.html
Ще  му пиша - да видим дали ще отговори
Или направо на Али-то да пиша?

Последна редакция: чт, 22 авг 2013, 17:05 от malko_meche

# 231
  • София
Това китайче с чорапките ще се окаже май че е мошеник
Дал ми е такъв номер за проследяване
RR587970472CN

да не е объркал буквата?може би е RВ587970472CN?Кой е продавача?

# 232
  • Казанлък

Това не е съвсем вярно. Важи винаги! Редът е такъв:

Добавяте артикул в кошницата,на следващата стъпка добавяте купон(ако имате такъв...иначе просто продължавате) и чак тогава натискате Place Order. Поръчката трябва да бъде завършена!!!
Е,оттук нататък поръчката ви е готова. Ако влезете във Order History и отворите тази поръчка,ще имате надпис:
Order Number:6005*******
Status:
This order is awaiting your payment
Reminder:
Without payment, this order will be cancelled after: 18days 5hours 28minutes 5seconds  .

В този случай,ако не платите до 18 дена,поръчката ви просто ще бъде прекратена без каквито и да било последствия.

Това действие просто е удобно за случаи,когато имате купон със срок на действие,но сега нямате пари да платите. Само да не свърши артикула междувременно  Joy

При големите акции сроковете обикновено са по-къси. Помня,че взех нещо по време на голяма разпродажба и трябваше да платя до 5 дена.

# 233
valpan а как мога да си изтрия от кошницата такива чакащи плащане поръчки, ако вече съм решила, че няма да го купувам. Стоят ми две, три такива и ми се иска да ги изтрия, но видях само опции как ги платя  Laughing

# 234
  • Казанлък
valpan а как мога да си изтрия от кошницата такива чакащи плащане поръчки, ако вече съм решила, че няма да го купувам. Стоят ми две, три такива и ми се иска да ги изтрия, но видях само опции как ги платя  Laughing

Момичета,четете внимателно. Ако артикула е само във кошница,там има бутон Remove.
http://i.imgur.com/3Ioiq9N.png
Ако вече сте направили поръчка и я имате във общият списък на поръчките,то не можете да я изтриете. Винаги ще виси там.

# 235
Абе не знам, само на мен ли ми се струва прекалено хубаво, за да е истина - Samsung Galaxy S4 за 74 долара?! И този надпис ме притеснява - Item Condition:Refurbished

# 236
Никид видях това което си ми пратила но нищо не разбрах и все още не знам какво да правя с предното си мнение Sad Може ли малко хелп на разбираем език Grinning

На спора дето пуснах за пукнатия дисплей алито сега са ми написали на статус
Awaiting both parties' response
Action-      Respond Now or Cancel Complaint
Трябва ли да правя нещо ново или просто да чакам Simple Smile И колко дни ги решават тези спорове от алито Simple Smile

# 237
  • Казанлък
Абе не знам, само на мен ли ми се струва прекалено хубаво, за да е истина - Samsung Galaxy S4 за 74 долара?! И този надпис ме притеснява - Item Condition:Refurbished

Забрави да погледнеш,че предлагат само 5 бройки  Joy
Хич не се занимавайте с тези gaga deals,хората ползват специални програми и се надяват да направят поръчка за части от секундата

# 238
моя мъж също е гледал тези телефони и иска да му поръчам...т.е. да не го правя така ли...каква е уловката.

# 239
  • Казанлък
моя мъж също е гледал тези телефони и иска да му поръчам...т.е. да не го правя така ли...каква е уловката.
Няма уловка освен реклама може би. 5 бройки на хиляди хора. Помислете трезво дали е възможно. За една секунда,като рефрешнете страница,те вече ще бъдат продадени.
Ще има много оферти и хубави намаления през 27 август. Повечето ви продукти във уишлиста ще бъдат с нови цени. Нормална практика за Алито,те правят няколко такива разпродажби в годината.   Laughing

Общи условия

Активация на акаунт