Мнения за учлители от 107 оу, които ще водят 4 клас ?

• 743
  • 1
  •   1
Отговори
  • Sofia
Моля да споделите,  кои са учителките за 4 клас и ако имате и лични впечатления.

Преместихме детето тази година в 107 и съм доста притеснена, защото ще попадне в клас, в който ще е ново дете. Представи се добре на състезанието "Еврика" и взехме решение за преместване с надежда , че ще е сред  деца с интереси към математиката. В стария клас нямаше деца с такива интереси и на моменти не се чувстваше комфортно.

Още не зная коя ще е учителката ... притеснявам се, че ще е ново дете в каласа и не знам как ще се справи ... пък и дали класния ръководител ще помогне за по-лесната интеграция. Започнах да се притеснявам, защото си мисля, че ако бях изчакала след 4 клас всички деца ще са нови в класа ....

Ще се радвам на вашите мнение...може и на лични ... Embarassed

# 1
Преди 2 години голямото ми момче го приеха за 4 клас в 107-мо пак чрез "Еврика".До 14 септември не се знаеше името на класния му ръководител.Не съм се притеснявала особено много,попадна на добра начална учителка и прекрасна жена в занималнята.Класът завърши с най-високи оценки от матурите!
Имай предвид,че не всички деца в класа ще са с изявени интереси в математиката.Само няколко ще са математиците,които ще ходят на следобедната школа.Тоест общообразователната подготовка на децата е както в другите обикновени училища.
Успех в 107-мо!За мен това е едно прекрасно училище.

Общи условия

Активация на акаунт