iHerb- Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 46-та тема

• 46 707
  • 728
  •   1
Отговори
# 300
Още едно питане имам: Пуснах поръчката, но не получих имейл и в момента в акаунта ми стои със статус Pending Reason: Waiting for processing / Waiting for Stock
Разбирам, че това означава че се обработва, нали така? Не си спомням как беше с първата ми поръчка, но помня, че получих имейл при пускане на поръчката и такъв при изпращането. Така ли трябва да бъде newsm78

KQW791 - код при първа поръчка

# 301
Здравейте!
Искам да си поръчам от сайта Омега 3(препоръчаха ми го при инвитро процедурата, и да спомена че не ям никаква риба Simple Smile) и Мака(на своя глава си го предписвам). Имате ли впечатления за някои от тези продукти конкретно?
И още един въпрос към вас - аз тепърва ще правя първата си поръчка и не съм запозната с кодовете за отстъпка, та който и да от посочените във форума мога да използвам?
Благодаря!

# 302
Здравейте!
Искам да си поръчам от сайта Омега 3(препоръчаха ми го при инвитро процедурата, и да спомена че не ям никаква риба Simple Smile) и Мака(на своя глава си го предписвам). Имате ли впечатления за някои от тези продукти конкретно?
И още един въпрос към вас - аз тепърва ще правя първата си поръчка и не съм запозната с кодовете за отстъпка, та който и да от посочените във форума мога да използвам?
Благодаря!

Преди няколко поста писах, че май най-поръчваните от тук омеги са тези:
http://www.iherb.com/Madre-Labs-Omega-3-Premium-Fish-Oil-180-mg- … 00-Softgels/37790
http://www.iherb.com/Now-Foods-Omega-3-Cardiovascular-Support-200-Softgels/323

За мак, нека някой друг се включи.

При първа поръчка можеш да вземеш който код пожелаеш, всеки си го слага под поста. Всеки код носи едно и също - 10 долара отстъпка при първа поръчка при суми над 40 долара и 5 долара при суми до 40. Кода, който ползваш дава на притежателя му възможност от твоята поръчка да получи приход, който в никакъв случай не е в твой ущърб и не взима пари от теб, а от сайта. Дано го обясних правилно Mr. Green
На първа страница е обяснено.
Има и безплатни мостри, като за един акаунт важи само по веднъж да е безплатно за дадена мостра, иначе се таксува http://www.iherb.com/Free-Samples

CUG302 - код за отстъпка при първа поръчка

# 303
А този дето ти е силна миризмата иначе хубав ли е( че и той ми е в уиш листата)? На мен, ако миризмата ми хареса, не ми пречи да е по-силна Simple Smile

Ами на мен ми идва малко силна, тоест самата миризма е тежка, наситена. Не остава дълго по кожата де, само докато се къпеш се усеща. Пуска черно  Laughing Не знам дали и другите черни сапуни са така, този ми е първият, който поръчвам. Иначе кожата ми се чувства добре с него - чиста без опъване.

# 304
  • гр. Пловдив
Имам нужда от съвета ви. Искам да си поръчам кокосово масло, но се колебая кое. Трябва ми за директна консумация.
Четох,  че харесвате това, но се колебая между него и това . От първото се консумират до 3 с.л., а от второто 1 с. л. на ден. Не виждам друга разлика между двете. Фен съм на Now Foods, но съм отворена към това, което ми препоръчате, дори да е на друга марка.
Благодаря за отговорите ви предварително!   bouquet
****************************************************************************************
Код за отстъпка при първа поръчка UFO599   от    www.iherb.com

# 305
Здравейте,
Т.к. не ми се занимава с митница ако направя три поръчки под 19$ една след друга дали ще ми ги пратят заедно и ще има ли пробллем?

КОД ЗА ОТСТЪПКА: BKZ 668  

Последна редакция: ср, 11 сеп 2013, 18:38 от lidiak82

# 306
дали си струва заниманието?

# 307
  • София
Имам нужда от съвета ви. Искам да си поръчам кокосово масло, но се колебая кое. Трябва ми за директна консумация.
Четох,  че харесвате това, но се колебая между него и това . От първото се консумират до 3 с.л., а от второто 1 с. л. на ден. Не виждам друга разлика между двете. Фен съм на Now Foods, но съм отворена към това, което ми препоръчате, дори да е на друга марка.
Благодаря за отговорите ви предварително!   bouquet
****************************************************************************************
Код за отстъпка при първа поръчка UFO599   от    www.iherb.com

В момента ползвам първото - прекрасно е.
На Ню фуудс не съм поръчвала, но това http://www.iherb.com/Nature-s-Way-EfaGold-Coconut-Oil-Organic-16-oz/4567  също е много хубаво. Всъщност между двете, които посочвам не виждам разлика.
Купувала съм и от Зоя, както и от супермаркетите също, но от тях не е хубаво (на Драгон фуудс)

# 308
  • have faith and be patient ..
Eто едно предложение за Мг. с висока бионаличност, подходящ  и за  двата случая Simple Smile :
http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Magnesium-High-Absorption-100 … ed-120-Tablets/15

bouquet Много мерси !! А как се пие ? На опаковката пише 2x2.. но на гладно ли ,с храна ли ,с повече вода , с по-малко ?? как най-добре се приема ? Мерси предварително

# 309
  • София
Eто едно предложение за Мг. с висока бионаличност, подходящ  и за  двата случая Simple Smile :
http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Magnesium-High-Absorption-100 … ed-120-Tablets/15

bouquet Много мерси !! А как се пие ? На опаковката пише 2x2.. но на гладно ли ,с храна ли ,с повече вода , с по-малко ?? как най-добре се приема ? Мерси предварително

Дозата се определя от лекаря или  както е посочено от производителя.
Най-общо ПДД е от 5 до 10 мг/кг.тт
Мг. се абсорбира по-добре, когато се приема с храна.

.........и Мака(на своя глава си го предписвам..........

Консултирай се с лекар /АГ/, защото Мака съдържа фитохормони - повишава нивата на естрогените при жените / при мъжете - тестостерона/, трябва да се внимава и ако имаш проблем с ЩЖ

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

Последна редакция: ср, 11 сеп 2013, 23:08 от denis_d

# 310
Здравейте, от къде мога да вида безплатните мостри?
Благодаря предварително  bouquet

# 311
http://www.iherb.com/Free-Samples
На първа страница има линк, но няма нищо интересно  Peace

KQW791 - код при първа поръчка

# 312
Здравейте,
знам, че пиша не по темата, но се надявам някоя от вас да може да даде съвет.
Накратко- водата в София унищожава косата ми. Дойдох тук преди повече от 6 месеца и първо имах ужасни раздразнения по скалпа, а след това просто коса без обем и еластичност.Чувствам се зле и не я нося пусната. Имам колекция от шампоани и нищо не помага. Като се прибера в Стара Загора или съм някъде другаде, косата ми има обем, жизнена е и си е моята коса отново.
ПОМОГНЕТЕ!!!Знаете ли каква е водата в София и какво би ми помогнало, евентуално филтър за вода или... Някоя от вас има ли такъв проблем?

# 313
  • Miami
А този дето ти е силна миризмата иначе хубав ли е( че и той ми е в уиш листата)? На мен, ако миризмата ми хареса, не ми пречи да е по-силна Simple Smile

Ами на мен ми идва малко силна, тоест самата миризма е тежка, наситена. Не остава дълго по кожата де, само докато се къпеш се усеща. Пуска черно  Laughing Не знам дали и другите черни сапуни са така, този ми е първият, който поръчвам. Иначе кожата ми се чувства добре с него - чиста без опъване.
Благодаря   bouquet Да и другия черен сапун пуска черно  Simple Smile

# 314
Бихте ли ми препоръчали Омега 3,6 и 9 но не по отделно? Благодаря?

Общи условия

Активация на акаунт