iHerb- Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 46-та тема

• 46 699
  • 728
  •   1
Отговори
# 315
дали си струва заниманието?

Излиза ми ралика с 1,70лв. ако платя ДДС. Имайки в предвид разправиите и ходенето до митница мисля че да  Grinning

# 316
  • Варна
Здравей, denis_d
Искам да си поръчам нещо възстановяване на косата. Откриха ми себореен дерматит с много силен косопад. Би ли ми препоръчала? Предварително благодаря!

# 317
Здравейте, много ми е приятно да се присъединя към вашата група. Попаднах тук, тъй като момченцето ми тръгва на детска ясла от следващия месец, а през цялото лято се скъса да боледува и почти не е контактувал с деца.
Да си призная - зарибих се, изобщо не е трудно  Laughing да си харесам продукти от сайта..направих вече 4 поръчки, 2 от които пристигнаха вчера.
Изчитайки вашите съвети взех за малчо коластра /реших да е с пробиотик, защото има стомашно-чревни проблеми/, течен витамин С и ехинацея, пък останалите нещица са си за мен, от фонда "и мама е човек"    Simple Smile
Благодаря на всички, които споделят своя опит и мнения!   bouquet

Код за отстъпка при първа поръчка: MLQ560

# 318
Здравейте, имам 2 поръчки от 22.08.2013г, които все още не са пристигнали! Дали е нормално да се бавят толкова или да отида да ги потърся в пощата?

# 319
Поръчките, които получих вчера бяха от 25 август. Все пак зависи за кое населено място са. За твое успокоение и ако пощата ти е наблизо, винаги можеш да минеш оттам Simple Smile

Код за отстъпка при първа поръчка: MLQ560

# 320
Кой селен поръчвате (за Хашимото)? Обърках се, те толкова вида.

godmother, вчера бях до пощата и женат апонеже ме познава и вика, абе мернах те че имаш една поръчка пристигнала е края на август, а съм я направила на 20.08. За съжаление не винаги пращат известие или някой ми го взима от пощата. Тъй че, ако не ти е много разкарването отиди да си провериш.  Peace

CUG302 - код за отстъпка при първа поръчка

# 321
Здравейте, имам 2 поръчки от 22.08.2013г, които все още не са пристигнали! Дали е нормално да се бавят толкова или да отида да ги потърся в пощата?

Това не е забавяне Simple Smile Можеш да започнеш да се притесняваш, ако минат 30 дни от поръчката. А след 45 дни вече може и да им пишеш Simple Smile Имам няколко поръчки, които пристигнаха на 32-35 ден.

# 322
  • София
Денис, искам да попитам Протеолитичните ензими серрапептаза, натокиназа и бромелаин могат ли да се взимат цялата дневна доза от трите, но не разпределена на три приема, а на веднъж, еднократно през деня?
Те трябва да се взимат 3 х1, мисълта ми е, дали биха имали същият ефект ако се взимат 1 х 3 от трите?
Дано ме разбра  Embarassed

godmother, не се притеснявай, ще пристигне поръчката. Мини и виж през пощата.
На мен това лято поръчка от 19 юли пристигна на 28 август  ooooh!
Такова забавяне никога не съм имала, но все пак дойде. Така че търпение!   bouquet

# 323
  • в 1001-та нощ
Благодаря за прекрасно оформената тема  Blush  bouquet

Моля да ми препоръчате витамини за бременни  Blush , коластра и омеги вече полръчах и пристигнаха, но с витамините  Rolling Eyes

Hug

Код за отстъпка при първа поръчка POP824  bowuu Heart Eyes  bouquet

# 324
  • София
Фелисити
Желателно е да си направиш изследвания / Андрогени, хормони на ЩЖ, женски полови хормони, хормони на НбЖ/ и да се консултираш с АГ и Ендокринолог

Това, което може да приемаш за дерматита и косопада са:
Мултивитамини
Токотриеноли
Омега 3 / с повече DHA/, Кокосово масло
Коластра
ПроБ
Инозитол
Протеини

ina.gg  формата е желателно да е L-selenomethionine - по-добре се усвоява
ПДД е 200мкг - но се консултирай с лекаря си.
http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Selenium-200-mcg-100-Capsules/4554
http://www.iherb.com/Now-Foods-Selenium-Yeast-Free-200-mcg-180-Vcaps/818
http://www.iherb.com/Source-Naturals-Selenium-From-L-Selenomethi … -120-Tablets/1408

Вивиан
За Протеолитичните ензими - приемат се 3 пъти на ден

a.l.e.n.a разгледай тези:
http://www.iherb.com/New-Chapter-Organics-Perfect-Prenatal-A-Com … ablets/23615?at=0
http://www.iherb.com/MegaFood-Baby-Me-Whole-Food-Multivitamin-Mi … 120-Tablets/49153

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 325
  • have faith and be patient ..
Здравейте,
знам, че пиша не по темата, но се надявам някоя от вас да може да даде съвет.
Накратко- водата в София унищожава косата ми. Дойдох тук преди повече от 6 месеца и първо имах ужасни раздразнения по скалпа, а след това просто коса без обем и еластичност.Чувствам се зле и не я нося пусната. Имам колекция от шампоани и нищо не помага. Като се прибера в Стара Загора или съм някъде другаде, косата ми има обем, жизнена е и си е моята коса отново.
ПОМОГНЕТЕ!!!Знаете ли каква е водата в София и какво би ми помогнало, евентуално филтър за вода или... Някоя от вас има ли такъв проблем?

Не можеш ли да я изплакваш с минерална вода .. остава лигава и мека като изсъхне .. или най-елементарното - Брита  Sunglasses

# 326
  • в 1001-та нощ
Мерси  Blush denis_d   bouquet

Малко ме притеснява дозата Б2 в първите  Blush , пише, че има и пробиотици, макар да не ги виждам в таблицата.

На вторите - посоченото в скобите S. cerevisiae - до колкото разбирам са дрожди, т.е. извлеци от дрожди?

Май второто е по-добре?  Rolling Eyes

Код за отстъпка при първа поръчка POP824  bowuu Heart Eyes    bouquet

# 327
  • Варна
Фелисити
Желателно е да си направиш изследвания / Андрогени, хормони на ЩЖ, женски полови хормони, хормони на НбЖ/ и да се консултираш с АГ и Ендокринолог

Това, което може да приемаш за дерматита и косопада са:
Мултивитамини
Токотриеноли
Омега 3 / с повече DHA/, Кокосово масло
Коластра
ПроБ
Инозитол
Протеини
И аз не знам защо дерматоложката директно ми предписа AlpicortF без никакви допълнителни изследвания. Взех го, разбира се.
Искаше ми се да допълня с нещо.
http://www.iherb.com/Country-Life-Gluten-Free-Maxi-Hair-Time-Rel … e-90-Tablets/1714
Това би ли имало действие, май тук съм виждала, че са доволни момичетата?

Последна редакция: пт, 13 сеп 2013, 09:51 от Фелисити

# 328
denis_d, благодаря ти!

Попаднах случайно на това, http://www.snopes.com/inboxer/household/toothpastemarkings.asp та ако е вярно май всички детски пасти, които съм ползвала са само химия  Shocked

CUG302 - код за отстъпка при първа поръчка

# 329
Днес си взех тези неща
Giovanni, Cleanse Moisturizing Body Wash, Raspberry Winter

Alba Botanica, Leave-in Conditioner

Душ-гелът мирише много хубаво, като ги пробвам няколко пъти ще дам по-подробни отзиви.

Направи ми впечатление обаче, че и на 2те известия, които получих, пишеше - от Германия. На кашончетата също има лепенка от немските пощи.
И при вас ли е така? Защото ако са почнали някак през Германия да ги пращат до нас, не би ли трябвало да отпадне ДДС-то над 30лв?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт