Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 21 ~

• 39 271
  • 743
  •   1
Отговори
# 240

И Гамзе е там, но друг не виждам.

Къде е? Аз не я виждам. Thinking
И аз не я виждам. Познах само бащата на Илкер- Тюркер Инаноолу, който е продуцент на Опасни улици и приятелката на Илкер- Зейнеп Мутлу.

И аз, явно се е припознала..  Peace
Рени на всеки може да се случи да се припознае..И на мен ми се е случвало-така че спокойно  Simple Smile Simple Smile

# 241
Много бързо изписахме 16 стр..И аз не виждам Гамзе на снимките.То остава Мерт като любовните сцени на Гамзе,пак да я накара да напусне и това вече ще прелее чашата.
Аз си мисля, че проблема му е бил, в това че Гамзе се снима с бившия си съпруг и може да го зареже и да се върне при Уур. Иначе едва ли ще прави сцени и ще я кара да напуска ако не е било в това причината.

Ето , един човек с моето мислене ..  Mr. Green Мен ме е яд, че ги виждам, как си играят ролята, с тези погледи, а тоя Мерт, само ги разделя, няма да се учудя, да не ѝ даде на 26-ти да го покани ..  Crossing Arms

# 242

И аз не я виждам. Познах само бащата на Илкер- Тюркер Инаноолу, който е продуцент на Опасни улици и приятелката на Илкер- Зейнеп Мутлу.

Рени на всеки може да се случи да се припознае..И на мен ми се е случвало-така че спокойно  Simple Smile Simple Smile

Ама, защо на мен го казваш и да съм спокойна?   Mr. Green Не се обърках аз  Mr. Green

# 243
Изобщо няма да го покани, даже и да иска. Мерт просто няма да го допусне

# 244

Ама, защо на мен го казваш и да съм спокойна?   Mr. Green Не се обърках аз  Mr. Green
Извинявай тогава. Просто ми се стори, че ти си се объркала. Не беше нарочно...

# 245

Стига, де уби и последната надежда в мен ..  Mr. Green Mr. Green

# 246

Извинявай тогава. Просто ми се стори, че ти си се объркала. Не беше нарочно...

Еее, сега няма нищо, душа ..  Hug

# 247

Е аз не се и съмнявам, че ще постъпи така.Щом го послуша и напусна Опасни улици, та затова ли няма да го чуе.....

# 248
Аз едно не мога да разбера защо го слуша,да го беше зарязала и да върне при Уур.То такава любов не може да се изиграе и ако при това актъорите не са били двойка и в живота

# 249

Е аз не се и съмнявам, че ще постъпи така.Щом го послуша и напусна Опасни улици, та затова ли няма да го чуе.....

И аз си знам, но все пак .. вече не го понасям този нещастник  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 250
Аз едно не мога да разбера защо го слуша,да го беше зарязала и да върне при Уур.То такава любов не може да се изиграе и ако при това актъорите не са били двойка и в живота
Съгласна съм с теб

# 251
Аз пък не мисля, че има някакво значение дали ще го покани или не. Те са се разделили, тя си има друг. Всичко е приключило. Макар че то и предния път беше приключило, но пак се събраха. И все пак това не е детска игра - да се разберат накрая обичат ли се, или не.
Според мен щом Гамзе е напуснала сериала заради Мерт, значи наистина го взима насериозно и няма намерение да се връща при Уур. Също така не мисля, че ако Мерт и забранява разни неща, като например да покани Уур на рождения си ден, тя ще го търпи и ще е с него. Всъщност ние не знаем как стоят нещата с точност, защото нито ги познаваме, нито нищо. Вярваме на жълтите вестници и си мислим, че знаем всичко, но всъщност само те и най-близките им хора знаят какво става наистина.
Това е моето мнение и аз може би съм единствения човек тук, който мисли така. Но всички сме различни, всички имаме различни мнения. Надявам се, че няма да изляза черната овца. Grinning Hug

# 252

Да, ревнува Уур ..  Joy Ох, много си вярвам в последно време, ама какво да правя, иска ми се.. ♥ Между другото в днешния епизод, който дадоха вече се бяха развели, да личи?

# 253
Гледах по 227 еп. коледния на турски и те вече се бяха развели.Тия бтв май са доста назад с нещата щом не са проминили името й.

# 254
Аз пък не мисля, че има някакво значение дали ще го покани или не. Те са се разделили, тя си има друг. Всичко е приключило. Макар че то и предния път беше приключило, но пак се събраха. И все пак това не е детска игра - да се разберат накрая обичат ли се, или не.
Според мен щом Гамзе е напуснала сериала заради Мерт, значи наистина го взима насериозно и няма намерение да се връща при Уур. Също така не мисля, че ако Мерт и забранява разни неща, като например да покани Уур на рождения си ден, тя ще го търпи и ще е с него. Всъщност ние не знаем как стоят нещата с точност, защото нито ги познаваме, нито нищо. Вярваме на жълтите вестници и си мислим, че знаем всичко, но всъщност само те и най-близките им хора знаят какво става наистина.
Това е моето мнение и аз може би съм единствения човек тук, който мисли така. Но всички сме различни, всички имаме различни мнения. Надявам се, че няма да изляза черната овца. Grinning Hug
Съгласна с теб Джу...

Общи условия

Активация на акаунт