Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 21 ~

• 39 218
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
На снимките от 287 епизод са  много сладки.Не може да се изиграе такава любов,поне малко Гамзе още си обича Уур,ама не може да си го признае. Муратхан винаги ще им напомня за тяхната любов и един ден заради него и заради самите себе си ще се съберат.Имам една идея да направим клип с любими моменти на Мурат и Зейнеб от всички сезони и да го пратим на Гамзе за Чрд.

# 61
Тези двамата нови мисля,че са излишни.Мъжът не изглежда ли много малък на снимката,за да е комисар.Поне да бяха избрали по-хубави.

Последна редакция: ср, 21 авг 2013, 09:23 от desipopi

# 62
Много се извинявам, че вчера излязох, но имах спешна семейна работа. Иначе направих колажа. Вие сте сложили, но все пак ще ви го покажа. Извинявам се още веднъж. Дано не ми се сърите.

Последна редакция: ср, 21 авг 2013, 09:57 от mariastoeva

# 63
На снимките от 287 епизод са  много сладки.Не може да се изиграе такава любов,поне малко Гамзе още си обича Уур,ама не може да си го признае. Муратхан винаги ще им напомня за тяхната любов и един ден заради него и заради самите себе си ще се съберат.Имам една идея да направим клип с любими моменти на Мурат и Зейнеб от всички сезони и да го пратим на Гамзе за Чрд.

Страхотна идея! newsm10

# 64
Според мен щеше да е много интересно да видим Елиф и Зейнеб заедно. Сигурно щяха да се разбират добре.

# 65
mariastoeva, много е хубав колажа. Ако Рокси прецени, нека го сложи на мястото на моя, аз го направих, защото теб те нямаше, а бяхме доста напреднали с темата вече. Hug
Зад кадър от новия сезон. Peace

# 66
Темата е станала страхотно просто !!! Много ми харесва ! Въпреки, че доста набързо се случи да се направи, е великолепна ...   bouquet  bouquet  bouquet

# 67
mariastoeva, много е хубав колажа. Ако Рокси прецени, нека го сложи на мястото на моя, аз го направих, защото теб те нямаше, а бяхме доста напреднали с темата вече. Hug
Зад кадър от новия сезон. Peace

Не, няма проблем твоят колаж е много хубав. Само искам да ви се извиня за вчера.
Снимката е супер. Благодаря ти!

# 68
Не, няма проблем твоят колаж е много хубав. Само искам да ви се извиня за вчера.
Снимката е супер. Благодаря ти!
Няма защо да се извиняваш. Както видя и аз не си бях вкъщи и не успях да пусна новата тема. На всеки се случва. Hug

# 69
Ето една снимка относно миналата тема. Нали там писахме кой харесваме. Дали Мурат и Зейнеб или Елиф и Синан. Сега напишете отдолу кой избирате.

# 70

Да бе, малко за това такава каратова усмивка ..  Joy Аз съм ѝ направила преди седмица клип, само на нея, но на Зейнеп и Мурат, не смея, за да ѝ го пратя, каквото и да напишем за Уур или Мерт в инстаграма тя го трие, а там е най-сигурно, че ще го отвори, защото тя сама си каза, че туитър много не го обича, а и не влиза често .. Wink

# 71
Тези двамата нови мисля,че са излишни.Мъжът не изглежда ли много малък на снимката,за да е комисар.Поне да бяха избрали по-хубави.

Съгласна и то напълно  Peace

# 72
Според мен щеше да е много интересно да видим Елиф и Зейнеб заедно. Сигурно щяха да се разбират добре.

Охоооо, те Мурат и Синан, както винаги се защитават ..  Joy

# 73
Ето една снимка относно миналата тема. Нали там писахме кой харесваме. Дали Мурат и Зейнеб или Елиф и Синан. Сега напишете отдолу кой избирате.

По-скоро коя целувка  Mr. Green

# 74
Много се извинявам, че вчера излязох, но имах спешна семейна работа. Иначе направих колажа. Вие сте сложили, но все пак ще ви го покажа. Извинявам се още веднъж. Дано не ми се сърите.

Не се сърдим на всеки се случва, иначе колажа ти е страхотен, много ми харесва ..   love001

Общи условия

Активация на акаунт