Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 21 ~

• 39 251
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
Някой ще гледа ли новия сериал на Гамзе-Фатих?

Превеждат ли го?

# 211

Да, ще го погледна .. Whistling

# 212

Превеждат ли го?
Той все още не е започнал да се излъчва, така че няма как да го превеждат...

# 213

Рени, той още не е започнал да се излъчва изобщо нито по турската тв  камо ли да е качен някъде

# 214

Превеждат ли го?

На вас не ви ли прилича на Великолепният Век, особено по обличането ..  Mr. Green

# 215

Рени, той още не е започнал да се излъчва изобщо нито по турската тв  камо ли да е качен някъде

Мислиш ли, че не знам?  Mr. Green Mr. Green След като го дадат, ще го погледна, въпреки че не горя от желание...  Mr. Green

# 216

Превеждат ли го?

На вас не ви ли прилича на Великолепният Век, особено по обличането ..  Mr. Green
Е логично, все пак това ще е исторически сериал. А и само да кажа, че събитията от сериала ще са около 1453, самата 1453 и след нея.Това ще каже, че ще дадат падането на Константинопол на 29 май 1453 година и събитията около живота на Мехмет 2 Завоевателя- прадядото на султан Сюлейман-демек много преди събитията от Великолепният век....

# 217
Тук можете да гледате състезанието по уиндсърф, в което Чаала участва - невероятна е ...  newsm44 Two Hearts  love001 newsm76 txtloves

http://www.pwaworldtour.com/
Чаала е повече от невероятна

Чудя се, само аз ли не я познах.

И аз ..  Mr. Green

Аз я познах! Но те редуват слаломите - има и мъже и жени. В различни категории са. Иначе Чаала я казват, когато се състезава - одеве беше първа ...  Hug

Извинете, че не пиша в момента, но гледам състезанието и имам работа в къщи да помогна. После ще се включа задължително ....
Peace Wink Heart Eyes

# 218
Чаала със синя долница на бански ли е на състезанието? Thinking  Mr. Green
Не разбирам какъв е смисъла от това да следим колко човека има в темата, колко човека пишат, от колко време пишат, колко поста на ден пишат, за колко време изписваме една тема и т.н и т.н. За мен лично няма никакво значение, но явно и аз трябва да започна да водя статистики. Laughing
Спирам със спама вече, че ставам досадна. Слагам една стара снимка зад кадър на Уур, пише че е от 2012 година, но поне аз досега не съм я виждала. Peace

А по темата за сериала на Гамзе - ще реша, когато започне. Ако се превежда и имам свободно време - ще го гледам.

# 219

Мислиш ли, че не знам?  Mr. Green Mr. Green След като го дадат, ще го погледна, въпреки че не горя от желание...  Mr. Green

Гъмзе като каква ще играе?

# 220
Тук можете да гледате състезанието по уиндсърф, в което Чаала участва - невероятна е ...  newsm44 Two Hearts  love001 newsm76 txtloves

И аз ..  Mr. Green

Аз я познах! Но те редуват слаломите - има и мъже и жени. В различни категории са. Иначе Чаала я казват, когато се състезава - одеве беше първа ...  Hug

Извинете, че не пиша в момента, но гледам състезанието и имам работа в къщи да помогна. После ще се включа задължително ....
Peace Wink Heart Eyes
Роси въобще не се притеснявай. Свърши си работата и когато имаш как пиши

# 221

Гъмзе като каква ще играе?

Чичек, ще бъде главната героиня ..  Simple Smile

# 222

И аз ..  Mr. Green

Peace Wink Heart Eyes
Роси въобще не се притеснявай. Свърши си работата и когато имаш как пиши

Разбира се, когато имаш време ..  Hug

# 223
Чаала със синя долница на бански ли е на състезанието? Thinking  Mr. Green
Не разбирам какъв е смисъла от това да следим колко човека има в темата, колко човека пишат, от колко време пишат, колко поста на ден пишат, за колко време изписваме една тема и т.н и т.н. За мен лично няма никакво значение, но явно и аз трябва да започна да водя статистики. Laughing
Спирам със спама вече, че ставам досадна. Слагам една стара снимка зад кадър на Уур, пише че е от 2012 година, но поне аз досега не съм я виждала. Peace

А по темата за сериала на Гамзе - ще реша, когато започне. Ако се превежда и имам свободно време - ще го гледам.
Е, защо не? Нека да си видим рекордите, че както гледам сега, ще ги счупим..  Mr. Green

Да стара е, ама дали беше от 2012 не помня ..  Mr. Green

# 224
Това пише в Уикипедията за новия сериал на Гамзе:

Oyuncular   /Karakterler
Mehmet Akif Alakurt   Fatih Sultan Mehmed
Gamze Özçelik   Çiçek Sultan
Seda Akman   Gülbahar Sultan
Dağhan Külegeç   Turahan
Hande Soral   Gevherhan Sultan
Birkan Sokullu   Şehzade Mustafa
Salih Bademci   Şehzade Beyazıd
Müjde Uzman   Dilyar