Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 21 ~

• 39 096
  • 743
  •   1
Отговори
# 330

Вижте клипа невероятен е. Използвани са едни от най смешните моменти в сериала.

И като стана дума, Роси ще ми кажеш ли как правиш клипчетата?

Уникален клип! Още от преди го знам и всеки път много се смея ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Аз правя клиповете с Windows Movie Maker. Но иначе знам, че има и други специални програми за правене на клипове - те са и с ефекти. Някои друг може да ги знае тях ...  thumbsup

# 331
Ето отново промото за 8-ми сезон на Опасни улици - много е хубаво. Този път са се постарали и са включили всички актьори. Айлин е с нова визия, Али също е малко по-различен, но си е супер, Мурат както винаги е прекрасен. Новата комисарка Лейля е хубава - хареса ми. Изглежда Мурат, Лейля, Месут, Хюсню и Татко Ръза ще са основните е затова ги дават накрая само тях ... newsm12 Two Hearts  love001  Kissing Heart Two Hearts

Роси благодаря ти за промото. Много ми хареса, но си искам Айлин с дълга коса. Харесвам си Йозлем с дълга коса. Чудя се дали тя си е решила да е с къса коса или сценаристите, но според мен е по-добре с дълга коса.
Явно наистина Мурат, Лейля, Месут, Хюсню и Татко Ръза ще са най-важните от екипа.Айлин ще си седи зад компютъра.Ами героинята на Гизем как ще се казва и каква ще е ролята й в екипа? Но честно да си кажа Гюлчан вече почва да ми става любимка. Разбира се няма да може да замести нито Гамзе нито Чаала, но какво да се прави.....

-И аз, сега в 6-ти сезон, има страшна коса ..  Heart Eyes
Нещо с "М" беше, ама ..  newsm78

Ти пък, още не си я видяла във филма и чак любимка ..  Mr. Green Да, признавам хубава е .. но тя е буквално на мястото на Зейнеп, няма да се учудя и да се съберат с Мурат и признавам, че и за това не искам, да гледам сезона... Ще ми бъде ужасно, Зейнеп умря и той веднага с друга комисарка, за мен няма да има друга като тяхната любов, ноо ..

Втората комисарка се казва Музо!   Wink

Промото е много интересно - и на мен ми харесва Лейля, но няма как да се сравни с нашите сладурани Елиф, Зейнеп и Мелек ...  Peace
Praynig

и Айлин

Да разбира се! Но Айлин си е в сериала - затова казах само другите три ...
Peace

# 332

Уникален клип! Още от преди го знам и всеки път много се смея ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Аз правя клиповете с Windows Movie Maker. Но иначе знам, че има и други специални програми за правене на клипове - те са и с ефекти. Някои друг може да ги знае тях ...  thumbsup

Благодаря ти, веднага ще я сваля. Hug Mr. Green

# 333

Благодаря ти, веднага ще я сваля. Hug Mr. Green

Няма защо! Ако си с Windows XP значи я имаш на компютъра. Тя е вградена ...  Peace

# 334
Сетих се, че тези дни вероятно ще излезе промото на Канал Д за новия сезон. Там ще са включени всички сериали на канала и нашия също. Всяка година се много интересни ...  Two Hearts

Дори ми хрумна тези дни ако искате да намеря линковете за тези промота с нашите през годините и всеки да каже кое му харесва най-много, кое го е впечатлило и т.н. ...  Mr. Green

Разбира се това е само предложение ... 
Hug

Ще е супер, ако можеш направи го. Ще съм ти много благодарна.

Вярно бях забравила, аз всичките промота съм ги изгледала, не знам за другите, помня, че когато бяха на първи сезон,  бяха готвачи  hahaha

Радвам се, че идеята ми ви допада. Днес нямах никакво време да ги пусна, а са много интересни. Утре ще се опитам да го направя и всеки, който иска може да каже кое промо на Канал Д е харесал най-много ... newsm51 Two Hearts Two Hearts

# 335
Сетих се, че тези дни вероятно ще излезе промото на Канал Д за новия сезон. Там ще са включени всички сериали на канала и нашия също. Всяка година се много интересни ...  Two Hearts

Дори ми хрумна тези дни ако искате да намеря линковете за тези промота с нашите през годините и всеки да каже кое му харесва най-много, кое го е впечатлило и т.н. ...  Mr. Green

Разбира се това е само предложение ... 
Hug

Ще е супер, ако можеш направи го. Ще съм ти много благодарна.

Вярно бях забравила, аз всичките промота съм ги изгледала, не знам за другите, помня, че когато бяха на първи сезон,  бяха готвачи  hahaha

Радвам се, че идеята ми ви допада. Днес нямах никакво време да ги пусна, а са много интересни. Утре ще се опитам да го направя и всеки, който иска може да каже кое промо на Канал Д е харесал най-много ... newsm51 Two Hearts Two Hearts

Супер, очаквам ги с нетърпение. Mr. Green

# 336
Програми за клипове стават Proshow Producer 4.5 и също така Sony Vegas, но тя е сложна програма, дори аз не ѝ разбирам ..  Mr. Green

# 337
Тази не е от най- хубавите но все пак да ви я покажа.

Страхотни са, най-вече моя юнак Синан. Няма да забравя когато Елиф го заведе на зъболекар ...  Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts  love001 txtloves  Mr. Green rotfImbo

Помниш ли, когато се опитваше да подкупи Явус за ваксината. Mr. Green

Хаххахаах ..  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Разби ме..  Mr. Green

# 338
Благодаря още веднъж на всички за топлото посрещане и милите думи.  Hug Аз ще лягам, понеже утре се налага да стана рано. Намерих няколко снимки на Еджемназ (Ширин), както и на Ипек и годеникът й, при това с доста добро качество. Утре ще ги споделя, понеже съм страшно уморена.
Сладки сънища и спокойна нощ на всички. Two Hearts

Лека , въпреки че вече сънуваш 10 сън ..  Mr. Green

# 339

Страхотни са, най-вече моя юнак Синан. Няма да забравя когато Елиф го заведе на зъболекар ...  Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts  love001 txtloves  Mr. Green rotfImbo

Помниш ли, когато се опитваше да подкупи Явус за ваксината. Mr. Green

Хаххахаах ..  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Разби ме..  Mr. Green

Как да не помня - и там беше невероятен смях ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 340

Страхотна е. На мен също много ми харесва!  Hug

# 341

– Нова снимка на Берк от Туитър. Уникален е.  newsm76

# 342
# 343
# 344

Алп е станал чичо. Снимката е от 11 юли, но мисля, че не е качвана.  Hug Бебчето е много сладко, а на Алп, според мен, много му отива.   Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт