Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 21 ~

• 39 096
  • 743
  •   1
Отговори
# 315

И един гаф. xD

За да видите по-добре снимката: Натиснете десен бутон, Open image in new tab и цъкнете на снимката.  Simple Smile

Последна редакция: пт, 23 авг 2013, 23:12 от Mimmie.

# 316
Търся една серия-когато Зелиха чакаше на една спирка и тогава една бомба избухна близо до нея,после пък някакъв я взе за заложник в училището.
http://vbox7.com/play:45fc507e64 - Този момент ли имаш впредвид?  Hug

Това е единия момент който търся.От коя серия е?

Кой епизод е не знам, но си спомям, че качих също моментите, когато екипът разбира за инцидента и този, когато Енгин прострелян и спасяват Зелиха. Ако ще ти свършат работа, да ти дам линк?  smile3525

Дай линк, а другия момент?

Понеже винаги когато питам в темата ми се отговаря ви подготвям едно малко подаръче Wink

# 317
Търся една серия-когато Зелиха чакаше на една спирка и тогава една бомба избухна близо до нея,после пък някакъв я взе за заложник в училището.
http://vbox7.com/play:45fc507e64 - Този момент ли имаш впредвид?  Hug

Това е единия момент който търся.От коя серия е?

Кой епизод е не знам, но си спомям, че качих също моментите, когато екипът разбира за инцидента и този, когато Енгин прострелян и спасяват Зелиха. Ако ще ти свършат работа, да ти дам линк?  smile3525

Дай линк, а другия момент?

Понеже винаги когато питам в темата ми се отговаря ви подготвям едно малко подаръче Wink

http://vbox7.com/play:0d67f134b5
http://vbox7.com/play:826ee2e1ec

Надявам се да съм успяла да ти помогна.   bouquet

# 318
И от мен няколко снимки от днешното състезание. Hug

# 319
Ето една прекрасна снимка на Чаала от състезанието днес - невероятна е ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 txtloves

Благодаря ти за снимката Роси. Чаала е повече от невероятна

# 320
http://vbox7.com/play:68671c88a0 репликите на годината.Пророкът Синан пак се изцепи не на място. Party

Синан винаги е върха. Обожавам като започне с неговите истории - падам си от смях ...  Two Hearts newsm76 Two Hearts  Kissing Heart rotfImbo

Благодаря на всички за прекрасните снимки ... Hug Hug Hug

# 321
На снимките от РД-то на Илкер не видях сина му. Къде ли е?....Роси знаеш ли нещо.....?

Вероятно е там някъде - просто не се е снимал. Може да е фотографа ...  Mr. Green

И ти пророкуваш като Синан ..  Mr. Green

Е как! Аз и Синан сме един дол дренки ... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 322
Чаала и Мая  Two Hearts

# 323
Благодаря още веднъж на всички за топлото посрещане и милите думи.  Hug Аз ще лягам, понеже утре се налага да стана рано. Намерих няколко снимки на Еджемназ (Ширин), както и на Ипек и годеникът й, при това с доста добро качество. Утре ще ги споделя, понеже съм страшно уморена.
Сладки сънища и спокойна нощ на всички. Two Hearts

# 324
Тази не е от най- хубавите но все пак да ви я покажа.

# 325
Благодаря още веднъж на всички за топлото посрещане и милите думи.  Hug Аз ще лягам, понеже утре се налага да стана рано. Намерих няколко снимки на Еджемназ (Ширин), както и на Ипек и годеникът й, при това с доста добро качество. Утре ще ги споделя, понеже съм страшно уморена.
Сладки сънища и спокойна нощ на всички. Two Hearts

Много ти благодаря за всички снимки. Ще се радвам утре да споделиш и другите, които си намерила. Лека нощ и сладки сънища и на теб ...  smile3525 Two Hearts  love001 Two Hearts smile3524

# 326

Страхотни са, най-вече моя юнак Синан. Няма да забравя когато Елиф го заведе на зъболекар ...  Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts  love001 txtloves  Mr. Green rotfImbo

# 327
Ето отново промото за 8-ми сезон на Опасни улици - много е хубаво. Този път са се постарали и са включили всички актьори. Айлин е с нова визия, Али също е малко по-различен, но си е супер, Мурат както винаги е прекрасен. Новата комисарка Лейля е хубава - хареса ми. Изглежда Мурат, Лейля, Месут, Хюсню и Татко Ръза ще са основните е затова ги дават накрая само тях ... newsm12 Two Hearts  love001  Kissing Heart Two Hearts

Роси благодаря ти за промото. Много ми хареса, но си искам Айлин с дълга коса. Харесвам си Йозлем с дълга коса. Чудя се дали тя си е решила да е с къса коса или сценаристите, но според мен е по-добре с дълга коса.
Явно наистина Мурат, Лейля, Месут, Хюсню и Татко Ръза ще са най-важните от екипа.Айлин ще си седи зад компютъра.Ами героинята на Гизем как ще се казва и каква ще е ролята й в екипа? Но честно да си кажа Гюлчан вече почва да ми става любимка. Разбира се няма да може да замести нито Гамзе нито Чаала, но какво да се прави.....

-И аз, сега в 6-ти сезон, има страшна коса ..  Heart Eyes
Нещо с "М" беше, ама ..  newsm78

Ти пък, още не си я видяла във филма и чак любимка ..  Mr. Green Да, признавам хубава е .. но тя е буквално на мястото на Зейнеп, няма да се учудя и да се съберат с Мурат и признавам, че и за това не искам, да гледам сезона... Ще ми бъде ужасно, Зейнеп умря и той веднага с друга комисарка, за мен няма да има друга като тяхната любов, ноо ..

Втората комисарка се казва Музо!   Wink

Промото е много интересно - и на мен ми харесва Лейля, но няма как да се сравни с нашите сладурани Елиф, Зейнеп и Мелек ...  Peace

Тя наистина е на мястото на Зейнеп, но се надявам да не я забъркат с Мурат - би било ужасно. Дано споразумението на Уур със сценаристите да е истина ...
Praynig

# 328

Страхотни са, най-вече моя юнак Синан. Няма да забравя когато Елиф го заведе на зъболекар ...  Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts  love001 txtloves  Mr. Green rotfImbo

Помниш ли, когато се опитваше да подкупи Явус за ваксината. Mr. Green

# 329
Ето отново промото за 8-ми сезон на Опасни улици - много е хубаво. Този път са се постарали и са включили всички актьори. Айлин е с нова визия, Али също е малко по-различен, но си е супер, Мурат както винаги е прекрасен. Новата комисарка Лейля е хубава - хареса ми. Изглежда Мурат, Лейля, Месут, Хюсню и Татко Ръза ще са основните е затова ги дават накрая само тях ... newsm12 Two Hearts  love001  Kissing Heart Two Hearts

Роси благодаря ти за промото. Много ми хареса, но си искам Айлин с дълга коса. Харесвам си Йозлем с дълга коса. Чудя се дали тя си е решила да е с къса коса или сценаристите, но според мен е по-добре с дълга коса.
Явно наистина Мурат, Лейля, Месут, Хюсню и Татко Ръза ще са най-важните от екипа.Айлин ще си седи зад компютъра.Ами героинята на Гизем как ще се казва и каква ще е ролята й в екипа? Но честно да си кажа Гюлчан вече почва да ми става любимка. Разбира се няма да може да замести нито Гамзе нито Чаала, но какво да се прави.....

-И аз, сега в 6-ти сезон, има страшна коса ..  Heart Eyes
Нещо с "М" беше, ама ..  newsm78

Ти пък, още не си я видяла във филма и чак любимка ..  Mr. Green Да, признавам хубава е .. но тя е буквално на мястото на Зейнеп, няма да се учудя и да се съберат с Мурат и признавам, че и за това не искам, да гледам сезона... Ще ми бъде ужасно, Зейнеп умря и той веднага с друга комисарка, за мен няма да има друга като тяхната любов, ноо ..

Втората комисарка се казва Музо!   Wink

Промото е много интересно - и на мен ми харесва Лейля, но няма как да се сравни с нашите сладурани Елиф, Зейнеп и Мелек ...  Peace
Praynig

и Айлин

Общи условия

Активация на акаунт