Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 21 ~

• 39 011
  • 743
  •   1
Отговори
# 645

Алп и кучето му.  Two Hearts Намерих снимките в инстаграм, но не съм сигурна дали е неговият. Някой знае ли дали той има?  newsm78

# 646
Завинаги това, Зорница.  Twisted Evil

Ох Мурат какво сексапилче е < 33333

жени се за него, да те взима и да не те виждам повече
Защо си написала,че мразиш Пекташ? Thinking

Че да я обичам ли?  Mr. Green

# 647
Защо си написала,че мразиш Пекташ? Thinking
Иди, че я разбери... Ама отдолу е написала ЗМ forever  hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Вижте предните страници и ще разберете, за кого имам превид

# 648
Не но Гамзе и Мерт може да си направят едно не са ли най-сладката двойка?

НЕ, НЕ СА! Голямата и истинска любов на Гамзе винаги ще си остане Уур. Той я обича и тя го обича, нищо че се разкарва насам- натам с Мерт. Все някога и на него ще му дойде края.

-И тя го знае,просто тя обича да ме дразни..  Mr. Green

# 649
Добре дошла и на новата също.  Hug

# 650

НЕ, НЕ СА! Голямата и истинска любов на Гамзе винаги ще си остане Уур. Той я обича и тя го обича, нищо че се разкарва насам- натам с Мерт. Все някога и на него ще му дойде края.
Знам, че Гамзето си го обича човека и е с него, а и той си е секси кой може да я вини;д Grinning luvbed

# 651
Зад кадър от 295 епизод.

# 652

Знам, че Гамзето си го обича човека и е с него, а и той си е секси кой може да я вини;д Grinning luvbed

Зорницо,Зорницоо..  Mr. Green

# 653
Добре дошла на Ивайла и от мен. smile3525

# 654
Някой може ли да преведе новината за 8 сезон?Ако може разбира се.

# 655
Добре дошла на Ивайла и от мен. smile3525
Благодаря. Надявам се да ставаме все повече,, защото нашия филм е НЕВЕРОЯТЕН

# 656
Здравейте, и от мен. От дълго чета темата, но чак сега реших да си направя регистрация. Казвам се Ивайла. Grinning Grinning Laughing

Добре дошла в темата Ивайла! Радвам се, че реши да пишеш ...  Hug Hug Hug

# 657
Новина за новия сезон на сериала. Мисля, че пише, че ще бъде по-различен от останалите сезони. Също така се споменават и новите комисарки.

http://www.televizyongazetesi.com/arka-sokaklar-dizisi-bu-sezon- … 3645#.UhsMCX9TTIU
Както каза Джули, пише че 8-ми сезон ще е по-различен от предишните сезони и пише за новите комисарки и ролите, които ще изпълняват.
Гюлчан Арслан ще играе комисар Лейля Джандаш, а Гизем Сойсалдъ ще израе Муавини Муазез Каплан или накратко Муззо.
Пише също, че ще има нови лица в сериала.
И накрая са дали промото за 8 сезон.
Не съм го превела по най-точния начин, но се надявам да се разбере...

# 658
Новина за новия сезон на сериала. Мисля, че пише, че ще бъде по-различен от останалите сезони. Също така се споменават и новите комисарки.

http://www.televizyongazetesi.com/arka-sokaklar-dizisi-bu-sezon- … 3645#.UhsMCX9TTIU
Както каза Джули, пише че 8-ми сезон ще е по-различен от предишните сезони и пише за новите комисарки и ролите, които ще изпълняват.
Гюлчан Арслан ще играе комисар Лейля Джандаш, а Гизем Сойсалдъ ще израе Муавини Муазез Каплан или накратко Муззо.
Пише също, че ще има нови лица в сериала.
И накрая са дали промото за 8 сезон.
Не съм го превела по най-точния начин, но се надявам да се разбере...

Така е! Добре си го превела. В общи линии не пише нищо по-различно от предните пъти. Говорят за новите комисарки и ролите, които ще изпълняват ... newsm10

# 659

Алп и кучето му.  Two Hearts Намерих снимките в инстаграм, но не съм сигурна дали е неговият. Някой знае ли дали той има?  newsm78

До колкото знам Алп няма instagram. Може би е на някой фен клуб, но може пък и да е направил - снимките са страхотни ...   newsm12 newsm76 Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт