Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 7

• 40 063
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
А ако към симптомите на кристи прибавим и световъртежи и повишена телесна температура в продължение на дни, временна промяна в рецепторите за миризма и вкус?
А закъснение има ли? Ако има - тест, за предпочитане кръвен, това ще го каже всеки лекар. Ако няма - не остава нищо друго, освен да се дочака закъснение. И на мен ми се иска да имаше по-бърз начин да разберем кога най-накрая се е получило заветното бебе, но няма.
За момента нямам закъснение- 29/8 е заветния ден. Иначе всичко, което каза, го казвам и аз на други жени, но нали като чакаш виниаги си мислиш, че някой може да ти даде отговор по-бързо от така желаното не идване на цикъла! Благодаря много! Ще пиша за резултати!  Peace

# 61
За по-сигурно 11 и трябва да кажеш в лабораторията, поне мен ме питаха, че е за откриване на бременност, за да вкарат в системата най-ниските референтни стойности. Поне така ми казаха от лабораторията, където ходя аз.
Мушморанка, знам мила, и аз този месец се молех да дойде по-скоро момента на закъснението, така и не го дочаках, отидох на кръвен, както ме беше посъветва доки, защото имахме уговорка да се видим след като ми дойде, което според нея трябваше да е началото на тази седмица. Е, не бяха добри резултати, сега чакам цикъл, нищо, че признаци да идва няма, ама знам, че трябва да дойде всеки момент. Сигурно звуча студено, понякога, но давам съветите, които ми се иска сама да слушам от време на време.

# 62
Момичета тази статия много ми помогна и ми отговори на няколко въпроса,дано и на вас да ви е от полза.Успех!
http://www.biberonbg.com/info/plan_za_zabremeniavane.htm

# 63
Момичета тази статия много ми помогна и ми отговори на няколко въпроса,дано и на вас да ви е от полза.Успех!
http://www.biberonbg.com/info/plan_za_zabremeniavane.htm
Не се притеснявайте от стреса! Обичайните тревоги относно забременяването и дали някога ще имате деца са съвършено нормални и НЕ оказват въздействие върху способността за зачеване. Игнорирайте хората, които ви казват да се успокоите и да спрете да мислите за това. Това не е техен проблем!

Това определено най-много ми хареса от статийката Simple Smile  newsm10

# 64
 Hug Здравейте мили . До преди 2-3 месеца цикъла ми беше точно 28 дни , но от скоро си идва,когато си иска и за това действаме с бебеправенето през ден и се моля да не ми дойде този път.Сега не зная с точност на коя дата Не трябва да очаквам Менструацията си,но долу-горе от 29.08. до около 04.09. и нямам търпение да видя двете чертички на теста Simple Smile)) Температура меря ,но нямам графика и преди няколко дни ми се повиши от 36.4 до 37 градуса (мерена орално,сутрин след събуждане).Започнаха преди 2 дни и адски болки в зърната на гърдите и в самите гърди,а от днес и корема ниско долу.Онзи ден пък така ми се догади сутринта ,че не зная как не повърнах .Силно се надявам това да са признаци на бременност,а не на М Simple Smile))

# 65
дессс  и аз ти стискам палци да си... И аз нямам търпение вече,но ми остават още 7 дни за да разбера положението ми и дано въобще да не ми дойде. Ако имаше как щях още днеска да проверя резултата.

# 66
Успех и на двете, дано се похвалите скоро със страхотната новина  Praynig newsm10

# 67
 Hug Благодаря ти,Криситу  .Прегръщам те и ти желая и при теб бебо да се получи.Ние опитваме вече почти от една година,въпреки,че края на декември бях бременна,но за кратко.Пожелавам ти при теб да стане без да чакаш толкова дълго  Praynig Значи сме долу-горе по едно и също време .Успех Peace Praynig

# 68
Направо ще се изстрелям до небето от радост само да имам   EFP

дессс трябва вяра да имаме ще станат нещата ще видиш и аз те прегръщам и се моля на всички който искат бебче да го получат по голяма радост от това няма на света.

Последна редакция: ср, 20 ное 2013, 21:36 от AnMary

# 69
Здравейте момичета !
Чета ви и вълненията ви са ми познати, но от опит знам ,че въображението може да направил реални много симптоми,а желания резултат да се окаже оазис .Преди да забременея и аз няколко месеца бях със симптоми и леля все идваше .Ако трябва  да съм честна  ,когато забременях не усетих нищо различно ,нищо подсказващо ,че в тялото ми стават такива промени. Въобще и след това не усетих нищо от симптомите ,за които бях чела и които "бях усещал " сигурна ,че този път е станало.
За да си спестите болката и разочарованието най-добре  не бързайте с тестовете ,не си храчете парите  и за кръвен .Както пишеше и в статията ,много по -болезнено е да видиш повишаващо се ЧХГ и то да вземе да ти дойде.
Абе гадна работа ,години наред  ти казват да внимаваш да не забременееш ,а точно , когато най-много го искаш то не става.
Но финала винаги е сладък ,така че не се отчайвайте и не се навивате излишно !И със и без симптоми отговора не идва по -бързо!
Успех в начинанието на всички и дано скоро усетиме тупкащо второ(трето) сърчице!  Hug

# 70
Десс, Криссити, желая ви така желаните 2 черти съвсем скоро, знам какво е да искаш бебче и да се надяваш всеки месец  Hug  bouquet
Мики и при мен беше така, въобще не се усетих, че съм бременна, когато е станало, чак като разбрах се сетих, че ми се гадеше няколко вечери по едно и също време и че усещах странни миризми и другите ми се чудеха  Simple Smile

# 71
Dess, брой две седмици от покачването и горе-долу това е датата, на която да чакаш МЦ. Без графика малко трудно да кажа, но общо взето това е идеята - повишаването е индикация за овулация и МЦ трябва да настъпи след около 12 до 16 дни след това. Симптомите, ако са се появили веднага след покачването, са просто добре функциониращо ЖТ. Стискаме палци.

Криссити, седмицата минава бързо, повярвай.

# 72
Естлар така е ей ся ще мине като ден, даже си виках въобще няма да гледам календара. Благодаря Ви за куража много ми помага.

# 73
Понеже сме се насъбрали тук и освен да чакаме няколко дена, няма какво друго да правим, нека ви разкажа една история и може би малко да ви расмее.  Grinning
Преди около 6 години с Голямото Мъжко Тяло решихме, че искаме заедно да си прекараме остатъка от живота и да имаме голямо семейство. Аз тогава бях 22, а той 31 годишен и вече бяхме 2 години заедно. През лятото незнам как така се получи, но навсякъде около мен чувах и четях за млади жени, които са навлезли в менопаузата към края на 20-те си години, или пък не могат да заченат или износят бебетата. Това ми повлия много психически и аз много се страхувах, че съм една от тях и мечтата ми да бъда майка (още повече на 3-4 дечица) ще остане нереализирана.
Така един есенен месец решихме да работиме по въпроса  baby_neutral. На точната дата, както винаги-сутринта, лелката/гостите от Червен Бряг/цикълът (както искате го кажете) ми дойде. Изпаднах в дива истерия #Cussing out. Защо аз една напълно здрава и млада жена, не мога да забременея?! Бях се побъркала. Звънях на ГМТ и му плаках по телефона (все едно някой ме коляше), че не мога да имам деца, каква жена съм, и т.н. ... След като се съвзех и ума ми не беше замъглен от страха "Ами ако ... ", реших че живота ми е пред мен и каквото има да се случи, ще се случи и аз не мога да направя нищо за това.
Един месец по-късно прегръщах тоалетната чиния на всеки половин час  Sick; имах чувството, че носа ми е на една хрътка; а пък гърдите ми са се превърнали в две топки от нерви; настроенията ми  се сменяха с честотата на морските вълни и разговорите с мен бяха нещо като "Руска рулетка"- никога не знаеш дали ще оживееш, след като любезно си ме поздравила  #2gunfire #2gunfire. Всичко това плюс липсата на цикъл ме накара да си направя уринен тест за бременност- по отрицателен не можеше да излезе!  ooooh! Голямото Мъжко Тяло реши че съм болна  Rolling Eyes , защото Негово Величесто Обкиновенният-уринен-тест от Аптеката, ни се перчеше с големия, ясен Минус.
Отидох при микробиоложката и с погребален глас й казах, че съм много болна, но незнам какво ми е. Обясних й какво се случва с мен, за теста и тя да реши какво ще проверява, само да ми каже какво ми има. Няколко дена след това, отидох да си взема резултатите и тя с огромна усмивка на лице ми каза: "Честито! Бременна си!" Grinning Hug Аз бях същисана от новината  Shocked #Crazy и не можех да разбера каво ми казва. В главата ми се въртяха толкова много мисли и най-вече отрицателният резултат от теста за бременност, който бях направила. Тогава съвсем сериозно и с голямо спокойствие в гласа (все едно обяснявах на едно дете, че това, което вижда не е Слънце, а Луна), аз й казах: Не, аз не съм бременна! Болна съм! Кажете ми какво ми има. Толкова ли е сериозно?!  Laughing След като ми повроти, че съм бременна и то във втория месец, даде ми резултатите и започна да ми говори, че съм напълно здрава, как всичките ми симптоми да от бременността и т.н. започнах да приемам, че в мен расте живот!  Blush
На 2-ри август сутринта държах сина ни в ръцете си и разбрах какво е истинското щастие и любов!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Искренно вярвам, че скоро всички ще може да се похвалим с тъй желаните две чертички и плюсчета и когато това стане ще има да чакаме още месеци, за да видим малкият наемател Wink а до тогава не ни остава нищо друго освен да чакаме и да се смеем, защото кой не иска да живее във весела къщурка? Wink  bouquet

Последна редакция: нд, 25 авг 2013, 16:28 от Mushmoranka

# 74
Мале каква история..... и да разбереш че си бременна по такъв начин направо нямам думи  newsm09  евала.

Общи условия

Активация на акаунт