Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 7

• 39 751
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Licoco И аз съм на 26 и се моля червените барети да ме пропуснат този месец и другите ест  Laughing Praynig

Пaулина1 Не губи надежда имаш още 2 дни

Стискам Ви палци на всички  Praynig

# 601
Здравейте, не знам дали тук е точното място,но искам да споделя проблема си и евентуално да получа съвет. Имам нередовен цикъл,от няколко месеца пия оргаметрил 2x1 от 16 до 25 ден от цикъла. До сега всичко беше наред,идваше ми точно на 28-я ден,но този месец вече съм с 4 дневно закъснение и всички симптоми съпровождащи менструация- болки в гърдите,пъпки,които винаги ми излизат по лицето,леки болки в яйчниците. Този месец обаче има и сънливост и глад рано сутрин,нито едно от двете не са ми присъщи,направих си тест за бременност,който е отрицателен и не знам дали е достоверен (дори контролната лента не беше плътна). Дали има някой в моята ситуация? Часа при Док в понеделник ми се струва адски далеч...

# 602
Аз бих пробвала с още един тест до понеделник. Peace

# 603
Licoco,благодаря за отговора  Simple Smile , най-вероятно организма ми отново работи срещу мен!

# 604
Момичета притеснява ме нещо няколко дни преди Нечаканата ми М ми се получи бяло течение  Embarassedмного е слабо за сега за притеснение ли е или....? пффф  ooooh!

# 605
  • София
Момичета притеснява ме нещо няколко дни преди Нечаканата ми М ми се получи бяло течение  Embarassedмного е слабо за сега за притеснение ли е или....? пффф  ooooh!
Принципно е нормално преди цикъл бялото течение да стане по-гъсто, но ако виждаш нещо съмнително, по-добре се консултирай с лекар. Аз не помня по кое време от началото на бременността ми се появи, но мисля, че вече знаех, че съм бременна. И лекаря ми каза, че със сигурност са гъби, защото имунитета на бременната жена отслабва. Така че ти стискам палци и твоят имунитет да е спаднал поради тези причини  Hug

# 606
Олееее дано да си права от 8 до 15 ден почивка нямахме с бебеправенето. Почнаха да ми се въртят мисля че да не съм в късна О но ми е редовен Ц 28 дни. Ще се побъркам той е гъст секрета и е само по гащичките  Embarassed извинявам се за което но няма как друго яче да го обясня. Дали има шанс да е станала работата. От два три дни ми е запушен носа но не ми тече като хрема. Само болки ниско долу имам нищо друго никви други признаци нямам. Ще се гръмна още малко  newsm45

# 607
  • София
По мои изчисления, ако овулацията ти е стандартна, си била в О около 13-ти. Така че май имаш големи шансове да е станало. Моя нос е запушен отдавна, но не мога да се сетя дали е така от толкова рано.

# 608
Е добре нормално ли е да нямам никакви симптоми освен една болка която ту я има ту я няма. трябва да ми дойде М на 26 имам още 5 дни и нямам никви симптоми. Наистина много ме човърка от вътре. А хем си викам да станало е хем си казвам нищо не сме направили и този месец и не знам вече.   

# 609
  • София
Напълно е нормално да нямаш симптоми. Даже по-добре, отколкото да имаш, защото на 90% биха били внушение. Защо не пробваш от ония тестове за ранно установяване на бременността - Престо ли бяха  newsm78

# 610
И аз се записвам към (не)чакащите М. на 26. Успех, момичета   bouquet

А иначе ми се струва съвсем нормално да няма симптоми, в добрия случай са минали едва няколко дни от имплантацията. Но чакането си е досадно  Tired

# 611
  • Варна
Момичета, имплантацията до седем дни след оплождането ли ставаше?

# 612
5-7 мисля беше Peace

# 613
Страх ме е. Виках си към 25 да направя тест. Да изчакам още малко. В момента съм дали е станало или не и само това мисля. Ето днеска никаква болка не изпитвам. И се питам добре ако е станало както при всички вас нали боли в началото ама еи го на  Cry

# 614
  • София
Имплантацията започва след 6-ия ден и завършва на 10-ия до 12-ия ден след зачеването.

Общи условия

Активация на акаунт