Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 7

• 39 745
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
При мен тази сутрин окончателно си дойде менструацията  Sad късмет на всички тръпнещи в очакване, дано този месец бъде успешен за повечето Praynig

# 616
И за кръвен тест ми е рано....

Пaулина1 дано другия месец е твоя. Peace

Последна редакция: ср, 20 ное 2013, 21:29 от AnMary

# 617
Паулина1 ,мила ,другият месец ще е твоя  Hug А ,Крис ,поне се радвай,че знаеш кога ти е датата на М ,защото аз с моя разбъркан цикъл си нямам представа,но този месец имахме възможност да бебеправим единственно на 7 и 8 Септември ,а точно тогава имах доста добра ЦС и се надявам да е станал бебо  Praynig ,но и аз,както теб нямам никакви признаци,нито за ПМС ,нито за бременност,единственно корема ниско долу ме понаболява на моменти,което е много странно,защото принципно след овулация ме болят веднага гърдите и корема,а сега нищо...

# 618
И аз съм така от време на време ме по наболява долу. А иначе преди да ми идва М и гърдите ме болят и съм нервна и т.н. а сега нищо освен тази болка.

# 619
  • гр.София
МОЛЯ,не давайте съвет на момичетата да се тестват по--рано(и то 5 дни),след като те самите се  борят с това си желание.Да не мислите,че е лесно да се устиска,да не правят тест,мноооого е трудно даже и изведнъж някой им казва,ами направи си.Е да,ама отрицателния резултат и по-кофти и от самото чакане.А и за какво да го виждат,като след 5 дни може да е положителен.Другия по-гаден вариант на ранното тестване е да отчете +,и след това да си дойде М,т.нар. хим.бременност.Много,много често и това става.Момичета,изчакайте си поне датите на М.,трудно е,но ако сте забременели сакчето ще си е там  Peace

# 620
И аз съм така от време на време ме по наболява долу. А иначе преди да ми идва М и гърдите ме болят и съм нервна и т.н. а сега нищо освен тази болка.
Hug Ами тогава даи Боже да се е случило и да си имаме сладки бебета след 9 месеца  Praynig При мен болката в гърдите започва 2-3-4 дни след овулация ,но я няма Simple Smile)))))))))))))) Успех ,мила !

# 621
И на тебе  Hug Чул те Господ  Hug

# 622
  • София
Страх ме е. Виках си към 25 да направя тест. Да изчакам още малко. В момента съм дали е станало или не и само това мисля. Ето днеска никаква болка не изпитвам. И се питам добре ако е станало както при всички вас нали боли в началото ама еи го на  Cry
Виж, това ти е проблема, много го мислиш. Не, че не съм го мислила и аз, а и другите мами от форума, но това вторачване в симптоми и стрес от мисълта "дали е станало", по-скоро ни вреди, отколкото да помага. Аз опитвах 5 месеца, през първите 3 следях О, търсех симптоми и си ги намирах, но теста винаги беше отрицателен. Следващите два месеца минаха в блажено неведение и се оказа, че се е получило. Силно се надявам да не ти дойде след 5 дена, но ако все пак стане, помисли си върху това, което ти казах  Hug

# 623
Аз също смятам, че много се вглеждате и бързате да видите признаци на бременност, не дай Боже да стане по-бавно при вас, както при мен например, не знам как ще ви издържат нервите. При мен също стана, когато не си мерех БТ и дори се мъчех да си забравя датата на цикъла, за да не дебна имам ли закъснение или не.

# 624
Не просто го казвам в тази гледна точка че го желаем с моя мъж. Аз не си следя БТ въобще само гледам кога съм в О нищо друго. Просто ми е чудно при едни има симптоми при други не заради това се чудя.

# 625
Крисити, неприятната истина е, че две еднакви бременности няма. Примерно само една трета ще имат сутрешно гадене. около 20% ще изпитват болки като преди цикъл. Всичко е различно от организъм до организъм, затова и има жени с много симптоми и други без нито един. Никой не оже да ти каже какви ще са твоите симптоми и дали ще ги има въобще. Аз вчера или днес съм била в овулация, ако имаше как ей сега да разбера дали е станало, бих, но ще чакам поредните 14 дни и въобще няма да обръщам внимание на симптоми, защото съм ги имала всичките до един без бременност. Понаучих се на търпение (търпение, търпение, кръвен преди закъснение) Дай Боже да не ви се налага да развивате нашето търпение и да стане бързо при вас.

# 626
Дано и при теб да е станало този път  Praynig както и при нас дай Боже!!!  Hug Hug Hug За всички Ви!

# 627
При мен нещо интересно забелязах, последните два месеца си засякох О. с тест. И в двата случая ми отчете с мнооого тъмно червена черта на 15-я ден - което значи, че или на 15 или на 16 ми е О. Обаче на мен цикълът ми малко варира от 26 до 29 дни последната една година. Някъде четох, че има точно 14 дни от О. до цикъл, ама при мен май не е така - по-малко са с тази късна О. Дали имам повод за притеснение? Щото вече 4-ти месец не става работата - считано и този, ако и този не се получи.

# 628
След О нормалния брой дни са между 12 и16 Wink

# 629
Мммм май не отиват на добре нещата... от снощи имам ПМС болки - днес ми е 8ми ден след О. Сега отивам до WC и гледам много много слабо зацапване на хартията.... цикълът го чакам на 26-27 септември.... нещо не е добре работата - има 1 седмица до тогава...

Общи условия

Активация на акаунт