Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 7

• 39 739
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Ликоко, колко е силно зацапването?

# 631
Изключително малко - една капка буквално.. едвам го забелязах...

# 632
Може да е за добро, успокой се засега и чакай, но ако нямаш + тестче на датата отиди на лекар

# 633
  • София
Мммм май не отиват на добре нещата... от снощи имам ПМС болки - днес ми е 8ми ден след О. Сега отивам до WC и гледам много много слабо зацапване на хартията.... цикълът го чакам на 26-27 септември.... нещо не е добре работата - има 1 седмица до тогава...
Не се отчайвай, но не се и навивай. По това време е възможно да настъпи имплантация и зацапването да е от това.

# 634
 Praynig Praynig Praynig дано този месец да е моят Simple Smile))

# 635
  • София
Дано, пожелавам ти го от сърце, но недей да се навиваш прекалено  Hug

# 636
Здравейте,момичета!Аз съм нова във форума и предварително се извинявам,ако нещо правя не както трябва Simple Smile т няколко месеца насам правим опити за бебче,но нещо не се получава все още.Този месец обаче ми закъсня доста (аз по принцип съм с много неточен цикъл),последната ми менструация беше на 1.08.Не съм си правила тест,защото се притеснявам да не покаже отново една чертичка.Това,което ме усъмни, че може да има нещо е болезнените гърди (по принцип не са ме боляли досега),няколко дни имах бодежи в яйчниците,имам и слаби ПМ болки,както и странно напрежение и усещане за разтягане под пъпа. Дали може да се е случило щастието за което се надявам Simple Smile

# 637
  • София
Здравейте,момичета!Аз съм нова във форума и предварително се извинявам,ако нещо правя не както трябва Simple Smile т няколко месеца насам правим опити за бебче,но нещо не се получава все още.Този месец обаче ми закъсня доста (аз по принцип съм с много неточен цикъл),последната ми менструация беше на 1.08.Не съм си правила тест,защото се притеснявам да не покаже отново една чертичка.Това,което ме усъмни, че може да има нещо е болезнените гърди (по принцип не са ме боляли досега),няколко дни имах бодежи в яйчниците,имам и слаби ПМ болки,както и странно напрежение и усещане за разтягане под пъпа. Дали може да се е случило щастието за което се надявам Simple Smile
Леле, какво търпение... Тичай за тест и утре сутрин да ни изненадаш с хубави новини. Мисля, че дори днес да го направиш, пак ще ти отчете, закъснението е голямо, независимо от това колко дни ти е цикъла по принцип.

# 638
И аз смятам, че е доста закъснението и ще отчете теста, успех  Hug

# 639
Здравейте, момичета!

Имам нужда от малко успокоение, нещо много се шашнах.

По принцип от около 2-3 месеца не се пазим, като този месец беше по-целенасочено- три пъти за 3 дни около предполагаемата овулация. Честно казано изпитвам доста страхове и не знам дали съм готова да стане веднага, но това е друга тема.

Притесненията ми сега са, че през последната седмица правих доста неща, за които сега разбирам, че са ужасни при евентуална бременност. Почти всеки ден пия вино или бира (вчера даже шот с концентрат), ям френски сирена (камамбер- специално четох да е от пастьоризирано мляко, но се оказа, че пак е вредно) и риба и морски дарове. Мислех, че първите 1-2 седмици това няма значение, но сега прочетох, че всичко това трябва да се избягва дори при опити за бебе.

Ако е станало, ще ми се добави поредното притеснение- да не съм си увредила  бебето с всичко това.

кажете наистина ли първите 1-2 седмици са така важни и може ли да съм направила нещо лошо? Вие внимавате ли с всичко вторите 2 седмици от всеки цикъл?

Иначе трябва да ми дойде след около седмица, да видим, търпелива съм и съм решила да не правя тест, ако не закъснее поне с 3 дни.

# 640
  • София
Мила, нали се сещаш, че никоя от нас не е била наясно, че е бременна преди закъснението. И говорим за планирана бременност, а я си представи жените, които въобще не правят целенасочени опити, забременяват и решават да си отгледат дечицата. Всички сме имали прегрешения, някои повече, други по-малко. Според мен не трябва да се притесняваш засега, ти дори не знаеш дали е станало.

# 641
  • гр.София
Ами да,права е absolutpartystar .На този етап,едва ли има вгнездяване,камо ли бебе,което да увредиш.Спокойно го давай,преди закъснение и установяване на бременността,няма как да навредиш на зародиша  Peace

# 642
И аз смятам, че няма нужда да се притесняваш, още повече като няма потвърдена бременност. Аз като съм била бременна в началото бях на банкет и пих мартини, после доста бира няколко дни и като разбрах, се панирах, но после се замислих, че надали от толкова може да стане нещо. Споко  и стискам палци  Simple Smile

# 643
Внимавай занапред, но не се шашкай, че си направила нещо фатално. Преди най-добрата ми приятелка да разбере, че е бременна, трябваше да ѝ правят рентгенова снимка. Представете си какво облъчване е това за една точица, но бебето е живо и здраво. Камо ли пък от един камомбер. Може и да иа причини докторите да казват да се избягват тези храни така че ги изключи временно от менюто, но не страдай и от излишни угризения.

# 644
Привет отново, от вчерашното кафеникаво слузесто нещо колкото една капка няма и помен, т.е. не се повтори. Ако изключим имплантация, дали е сигнал за проблем? Притеснено ми, защото съм имала преди години проблеми с кисти...

Общи условия

Активация на акаунт