Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 7

• 39 738
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
сори за тъпия въпрос ама ..
искам да си направя тест , но съм пила 2 кафета и цигари .. дали ще повлияят на резултата
или да изчакам малко време да мине

# 646
сори за тъпия въпрос ама ..
искам да си направя тест , но съм пила 2 кафета и цигари .. дали ще повлияят на резултата
или да изчакам малко време да мине
При мен си показа + по обяд след 3в1  Sunglasses Давай смело, ако имаш закъснение.  Hug

# 647
отрицателен .. явно съм подранила с теста от нетърпение .. по натам ще направя друг и ще кажа резултата

# 648
А кога трябва да ти е датата?

# 649
Здравейте! Можели някой да разчете кръвен тест....

Бета ЧХГ    1236        IU/l      жени: неграв. пременопауза 0.00-3.00; неграв. менопауза 0.00-7.00; мъже: 0.00-2.00

мн се извинявам ако съм сбъркала темата

...Ходих в окръжна но там нищо не се видя и ми дадоха оргаметрил и след една седмица ми до-иде МЦ. и сега не-знам какво се случва.Имам час след една седмица ,но това е много време ...Благодаря ви предварително

# 650
Здравейте! Можели някой да разчете кръвен тест....

Бета ЧХГ    1236        IU/l      жени: неграв. пременопауза 0.00-3.00; неграв. менопауза 0.00-7.00; мъже: 0.00-2.00

мн се извинявам ако съм сбъркала темата

...Ходих в окръжна но там нищо не се видя и ми дадоха оргаметрил и след една седмица ми до-иде МЦ. и сега не-знам какво се случва.Имам час след една седмица ,но това е много време ...Благодаря ви предварително

ЧХГ ти е супер. По принцип над 1000 се вижда на ехограф вече, но може и да не се види. Колко дни след О е това ЧХГ?

# 651
  • гр.София
Ти на какво закъснение си отишла,че не се е видяло нищо,и защо преди да ти предпишат оргаметрил не са ти пуснали кръвен,а чак след това?Ама си има малоумни лекари и това си е...Резултата ти е силно положителен,консултирай се с по-кадърен лекар възможно най скоро

# 652
Нова седмица нов късмет желая на всички   bouquet .... Дано и за мен да е хубава седмицата и след около 5-6 дни да видя две чертички  Praynig

# 653
Здравейте. Ето и моите терзания  Embarassed
По принцип имам нередовен цикъл, но последните пет месеци ми идва на 22-ро число. Та на 21-ви направих тест/не помня името, беше в зелена кутийка/ и показа бледа втора черта. След два часа направих още един и категорично беше отрицателен. Последваха 6-7 теста от различни марки, включително и тази сутрин и все са отрицателни  Rolling Eyes. Имам си всички признаци поне от 5 дена, което по принцип е малко нетипично за мен - появяват ми се в деня на М.
 Малко объркано стана написаното, знам че времето ще покаже, но случвало ли се е на някоя от вас и възможно ли е все пак да има бременност?
Благодаря ви и стискам палци на всички момичета за две чертички  Love

# 654
На мен пък ми закъснява и нямам никакви признаци за нищо, само от време на време съвсем леки болки все едно че ще ми идва! Мисля утре да си направя тест, ако не ми дойде де! Много сам притеснена и развълнувана  newsm53 newsm03

# 655
Цветенце, щом си направила толкова тестове и само първият е бил положителен, може би той не е отчел правилно  Rolling Eyes поне така си мисля, според мен изчакай още малко и ако не дойде, отиди на лекар.
На всички момичета, желаещи бебчета, стискам палци да стане тази седмица вече  Hug

# 656
kadrova4kata дано думитети станат факт.

Направо в корема ми се е свила една топка и ме стяга като погледна календара и видя 26-ти. ама....
се моля лелката да не дойде. Само бременност и бебчета са ми в главата за друго не мога да мисля  ДАНО ги видя тези две чертичкиииии.  Praynig

*Цветенце*  Защо не си пуснеш един кръвен тест той ще отчете със сигурност!

Късмет на всички!  thumbsup

# 657
krissity стискам силно палци. Кръвен тест няма къде наблизо да пусна, ще трябва да мина 200км. до София  Confused, та затуй си чакам, чувството ми е, че всеки момент ще ми дойде и така от 4-5 дена. Миналият път също беше така и теста ми показа чак на 5 ден закъснение, дано и сега е така, но едва ли   Confused

# 658
Стискам и на теб палци мерси за думите много ще се радвам за всички, на теб кога трябва да ти е датата?

# 659
 Hug Hug Hug Хубава седмица и от мен! Дано да завърши с желания край за всички чакащи, тук сме поне 3 Simple Smile)) Успех на всички Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт