От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 11

• 60 306
  • 776
  •   1
Отговори
# 105
  • София
значи ако поръчам бурканчета може да дойдат ситно начупени  Crazy

Много пъти съм получавала пюрета в бурканчета, без никаква опаковка, направо в чували. Не е имало счупено. Явно им е здраво стъклото. Разливат се понякога перилните препарати и шампоаните, а хартиените опаковки идват понамачкани, но смятам, че не е болка за умиране.

# 106
  • София
аз тъкмо пюретата загледах, на половината на нашите цени излизат  ooooh!
но нещо не мога да се регистрирам, Oops, you've entered an invalid street1 address. на UKTOBG адреса въвеждам, и ръчно го въвеждам и автоматично по пощенския код ми предлага същия и накрая не го харесва  Thinking

# 107
И аз съм  взимала пюрета, всичко си пристигна читаво и здраво.
Друг е въпроса, че уцелих зверски януарски студ и поради някаква грешка пратката  ми поседя в Пловдив и си получих всичко дълбоко замразено, но това се преживява.
Сметни си обаче откъм тегло дали ще ти излязат сметките Peace

# 108
аз тъкмо пюретата загледах, на половината на нашите цени излизат  ooooh!
но нещо не мога да се регистрирам, Oops, you've entered an invalid street1 address. на UKTOBG адреса въвеждам, и ръчно го въвеждам и автоматично по пощенския код ми предлага същия и накрая не го харесва  Thinking
Поръчай си в тубички - не тежат и не се чупят Simple Smile

# 109
  • насън...
аз ги загледах тези в тубичките...изглеждат мнг практични...
а някой през габко поръчвал ли е гросърис?

# 110
  • Wolwedans
Момичета, какво става с Бритсбг?!! От 27.08 не са имали пристигнал курс. Имам 7 пакета доставени на 27-28.08 и няма нищо. Дори и да са ги обединили пак вече трябваше да има пристигнал курс... все пак са минали 20 дни от пристигането на последния има курс Crossing Arms

# 111
Бях получила на мейла писмо, че посредник отварят офис в Русе..но съм го изтрила  Embarassed Някой дали се сеща за коя фирма става въпрос. Аз също имах уникалната възможност да ползвам ДеливъритоБг и ми се изчака чакането 1 месец и кусур. Сега пак по тях си пуснах една рокля, повоът е 12 Октомври. Ако не пристигне до 10 направо ще ги  #2gunfire Чета, че още се влачат по 1 месец нещата..искам да ги сменя.

# 112
  • Русе
КД отвориха офис в Русе, но още не съм ги ползвала.
Деливърито и аз ползвам, но последните ми две поръчки са все от Пъмкин и там става доста по-бавно.

# 113
Благодаря ти. И аз за тях си мислех, но на сайта им не открих тази информация.
Коригирам се - видях я  Laughing
Сменям Деливъри, те са ужасно бавни.

# 114
  • Русе
Дай после инфо за КД-то, че аз скоро едва ли ще пускам нещо, не ми остава време да разгледам какво има по магазините Simple Smile. Малко по-скъпо от деливърито, но пък ако се бърза е ОК, макар че раздаването пак ще е 1 път седмично.
На мен последната пратка Деливъри ми я пратиха с Еконт за тяхна сметка.

# 115
Meggysan  до кои офис на еконт ти я пратиха.И аз чакам от началото на август дано е вече в този курс. Иначе пуснах в петък една с КД да видим кога ще пристигне.

# 116
  • Русе
В централата на бул Тутракан. Като дойде, ми пратиха мейл, че ще я пуснат с Еконт, а на другия ден дойде и СМС от Еконт, че е при тях. Ще чакам и от теб отзиви за КД Simple Smile.

# 117
  • Пловдив
КД са супер точни и бързи - аз съм с тях още откакто започнаха  Peace

# 118
На мен последната пратка Деливъри ми я пратиха с Еконт за тяхна сметка.
И аз днес видях, че вече нямат офис в Русе и се озадачих как ще си получа пратката  newsm78
Пфууууууу, мислех си да питам в темата първо преди да си пусна роклята..ще се изям сега от яд.

# 119
  • насън...
КД са супер точни и бързи - аз съм с тях още откакто започнаха  Peace

супер, мерси за инфото...и аз обмислям да сменям превозвача и май ще се спра на тях...за по-малките пратки ще излиза по-евтино, въпреки високата им такса за градовете (без сф и пловдив)...а да споделиш за гросърито, помня, че си писала че поръчваш...трябва ли да ги информираш, че ще пускаш поръчка с гросърис (заради преопаковането, нали били насипни нещата) и освен първоначалната регистрация после необходимо ли е при всяка поръчка нещо да се прави?...някои фирми искат при всяка твоя поръчка да им попълваш нещо, а аз това хич не го одобрявам и ми е важно, та затова питам...а също и никъде не видях да има персонален номер, с който те да те разпознават, както е при габко например...няма ли наистина или аз пак не съм разбрала?... ooooh! Crazy
мнг мерси Crazy  Crazyи се извинявам за многото въпроси.... Embarassed  Hug

Общи условия

Активация на акаунт