От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 11

• 60 339
  • 776
  •   1
Отговори
# 315
Tesco или Matalan  или Gerge. Ами другия вариант е да рискувам и да ги пусна по късно независимо че хич не ми се ще.

# 316
Tesco или Matalan  или Gerge. Ами другия вариант е да рискувам и да ги пусна по късно независимо че хич не ми се ще.
За всички ти трябва Next day delivery - което си е едно 5-6 лири отгоре (зависи от сайта).

# 317
Няма да е значи то златни ще ми излезнат .... Още веднъж много благодаря за отговорите

# 318
А някой знае ли курс 108 на Уктубг кога ще се изпраща по Еконт?
пише 02.11.2013г.  Rolling Eyes

аз пък чакам 109, предния път дойде един ден по-рано и се чудя дали да не скокна да проверя  newsm78

Дори и да е дошъл,сигурно няма да ти дадат нещата,едва ли са започнали да обработват.108 се очакваше да пристигне в четвъртък,но раздаваха вчера.
аааа дават, ако са пристигнали.
Взимала съм пратки, преди още да са обявили раздаването. Ако имаш път мини. Ако не, едва ли си заслужава да се разкарваш.  Peace

# 319
  • София
момичета може ли да ми препоръчате превозвач в района на Младост, Дружба, Изток- освен габкото

# 320
  • Варна
Здравейте!
Преди  3 седмици пуснах поръчка, като ползвам за превозвач СимплиШопинг. Статуса на поръчката ми от 2 седмици е "Complete", a при превозвача изобщо не е отразено да има моя пратка. Трябва ли да се притеснявам и да им пиша или да изчакам още малко?

# 321
Здравейте!
Преди  3 седмици пуснах поръчка, като ползвам за превозвач СимплиШопинг. Статуса на поръчката ми от 2 седмици е "Complete", a при превозвача изобщо не е отразено да има моя пратка. Трябва ли да се притеснявам и да им пиша или да изчакам още малко?
За 3 седмици трябваше 2 пъти да я получиш досега - пиши им, разбира се.

# 322
  • Варна
Благодаря!

# 323
Здравейте! И аз с въпрос подобен на Solar Wind.
Направих поръчка в сайта на argos - електронен четец и калъф. Статусът на поръчката ми варираше от изпълнена, през ще я доставим утре или ще забавим, свържете се с нас.  Писах мейл. Отговориха ми, че поръчката е изпълнена и имат подписани документи. Дадоха ми тракинг номер, Габко провериха, но адресът посочен от argos е друг. Писах пак на argos, но вече втори ден - ни вопъл, ни стон. Някакви идеи? Не ми се иска да изгоря с 60 паунда  Confused

# 324
Здравейте! И аз с въпрос подобен на Solar Wind.
Направих поръчка в сайта на argos - електронен четец и калъф. Статусът на поръчката ми варираше от изпълнена, през ще я доставим утре или ще забавим, свържете се с нас.  Писах мейл. Отговориха ми, че поръчката е изпълнена и имат подписани документи. Дадоха ми тракинг номер, Габко провериха, но адресът посочен от argos е друг. Писах пак на argos, но вече втори ден - ни вопъл, ни стон. Някакви идеи? Не ми се иска да изгоря с 60 паунда  Confused
Както описваш случая проблемът не е в Габко, а в Аргос. Пишеш им пак! Да си проследят, къде са ти пратили поръчката.

# 325
Точно в Аргос е проблемът. Писах и получих отговор с извинения, че са ми дали грешен трак номер. Дават ми коректния и гарантират за това на 100%. Проверих го и при Габко, там е и ще тръгне с курса на 09.11. Но, днес получих мейл от Габко, че на 12.11 ще си получа пратка, но със съвсем различен тракинг номер от този 100% гарантирания  Crazy Един Господ знае какво са ми изпратили  Crazy Дано не е някоя пералня Laughing

# 326
Е, ако е пералня ще си на далавера! Mr. Green

# 327
Някой да знае превозвач ,който има офис в Coventry ,Leicester или  Birmingham????

# 328
  • Варна
Защо КД нямат отбелязан никакъв курс след 3-ти? Очаквах, че най-късно с този от 7-ми  на УК ще тръгнат и техните пратки, ама на сайта им нищо не пише  newsm78  Имам пратка, получена на адреса на КД на 4-ти, кога ли да я чакам? Thinking

# 329
Защо КД нямат отбелязан никакъв курс след 3-ти? Очаквах, че най-късно с този от 7-ми  на УК ще тръгнат и техните пратки, ама на сайта им нищо не пише  newsm78  Имам пратка, получена на адреса на КД на 4-ти, кога ли да я чакам? Thinking
Защото не са си обновили сайта Simple Smile

Чакай я другата седмица при теб Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт