От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 11

• 60 339
  • 776
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
duhi_puhi   bouquet

# 331
  • софия
Супер съм доволна от ggbg. Миналата седмица в четвъртък поръчах нещо и днес е вече при мен. Имах късмет да хвана съботният им курс. Няма моткане с обработка (курсът беше тук на 6ти през нощта, на 8ми нещата са при мен), колкото пъти съм питала нещо, винаги отговарят бързо и любезно. Знам кога е пристигнало при тях, кога тръгва, кога е тук. Без да описвам пратки предварително. Абе, нямам забележки за сега. Пу-пу.

# 332
А къде им е складът/офисът?

# 333
  • София
Адресът им видях, че е в Младост 1А, но не видях дали от там се взимат пратки или само с куриер ги доставят?

# 334
Аа, сетих се къде е това, виждала съм им офиса.

# 335
  • софия
Адресът им видях, че е в Младост 1А, но не видях дали от там се взимат пратки или само с куриер ги доставят?
Предполагам, че може. На мен не ми е удобно и ползвам доставката им. Те я осъществяват. За 1.50 _2.50 ми носят нещата в офиса. Къде ще губя време, хабя бензин. И на всеки 20 точки имам безплатен транспорт от Англия до Бг за пратки до 3 кг.

# 336
Здравейте за Варна кой е най-изгодния вариант за доставка?Аз се спрях на  http://www.dostavka-anglia.com Който ги е ползвал моля да сподели мнение

# 337
Супер съм доволна от ggbg. Миналата седмица в четвъртък поръчах нещо и днес е вече при мен. Имах късмет да хвана съботният им курс. Няма моткане с обработка (курсът беше тук на 6ти през нощта, на 8ми нещата са при мен), колкото пъти съм питала нещо, винаги отговарят бързо и любезно. Знам кога е пристигнало при тях, кога тръгва, кога е тук. Без да описвам пратки предварително. Абе, нямам забележки за сега. Пу-пу.

Напълно подкрепям  newsm74 newsm74 newsm74 Пък са ми и в квартала  Peace

момичета може ли да ми препоръчате превозвач в района на Младост, Дружба, Изток- освен габкото
ggbg.bg Младост 1А

# 338
И аз похвалвам ggbg, винаги са ми отговаряли супер бързо,  контактували сме във фейсбук, пратките също идват и се обработват бързо,засега са супер, дано все така да е.
Понеже са ми и в съседен блок та знам че могат да се вимат и от адресът им в Младост 1А Peace

Последна редакция: нд, 10 ное 2013, 19:52 от mimanna

# 339
Аз реших да ги пробвам, и без това Габко нещо ме дразнят напоследък.

# 340
  • София
габиели си имат нов сайт, обаче нещо не мога да си влеза с подробностите, някой да има същия проблем?

# 341
  • Русе
Мен ми даваше грешна парола, пуснах забравена и стана. Сайта им обаче е по зле от преди, ужасно объркан, не можеш да си следиш  пратките, мен не ми дава да регистрирам нова пратка.

# 342
  • София
аз искам да регистрирам пратка затова ми се ще да влеза, ама явно няма смисъл да се напъвам  Rolling Eyes
и графика им го няма.

# 343
  • Варна
Да, вече ги няма плануваните курсове, само пътуващите.

# 344
  • Русе
Не знам какво са целели, ама развалиха хубавия сайт.

Общи условия

Активация на акаунт