От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 11

• 60 337
  • 776
  •   1
Отговори
# 345
  • Beyond the Frontiers
Е, не е така. Регистрира се нова пратка, но трябва да се вкарат всички данни. В моя случай не я приемаше, защото нямаше въведен телефон. За да го въведа отивам на данните си за профила....
Сега има опция да се променят заявките, което е супер. При мен ставаше голямо натрупване на пратки и ми се губеше нишката. Сега ще мога да махам получените. Peace

# 346
  • Русе
То пък сега хич не се губи нишката. Аз регистрирам по 7-8 пратки на ден. Ако чакам 2-3 на месец добре, ама то голяма обърквация!!!
Като си гледам заявките се редуват Депо Лондон, Пътува за България и Заявена. Иди разбери колко пратки чакам...
Няма и график за раздаване, по точно кога пращат по куриер!

Последна редакция: пн, 11 ное 2013, 15:36 от Viki&Niki

# 347
  • София
и не пише коя откъде е или поне е забутано някъде си  Rolling Eyes
и са грешни, моята за която имам мейл че пътува пише че  е в депо лондон  newsm78

# 348
  • Beyond the Frontiers
На мен често ми се случва да ми пристигне поръчка, без въобще да й е сменен статута, че пътува, защото ми ги групират явно. Сега като я взема, мога да я изтрия просто и да не се бъркам.

Предполагам, че заради промените, сега информацията ще е леко объркана в началото.

# 349
Забелязахте ли че има адрес на офис в Бургас ,откога е това,защото за мен това е добра новина.  bouquet

# 350
Аууууууууууууууу ужасен им е сайтааааааааааааа
На УКто
пуууу

Нищо няма да регистрирам вече  Crossing Arms

# 351
  • София, България
Моля ви се, кажете на един новак как да си поръча нещо от И-бей, и да му го докарат от фирма Габко  Embarassed И за колко време става?

# 352
  • Русе
Регистрираш се в e-bay с твоите имена и с адреса на габко. Нещата идват за различни време - от 2 до 4 седмици.

# 353
  • София, България
а аз после как си получавам нещата от Габко  newsm78

# 354
  • Русе
Регистрираш се в сайта им. Виждам, че си от София, те имат склад там. Като пристигнат нещата ти в БГ те ще ти пратят мейл кога точно е раздаването и ще отидеш да си ги вземеш.

# 355
Забелязахте ли че има адрес на офис в Бургас ,откога е това,защото за мен това е добра новина.  bouquet
кои имат адрес в Бургас?  newsm78

# 356
  • Варна
кои имат адрес в Бургас?  newsm78
http://www.uktobg.com/
Обаче нямат обявен график за раздаване в Бургас, може би е съвсем от скоро офиса.

# 357
  • Варна
Здравейте за Варна кой е най-изгодния вариант за доставка?Аз се спрях на  http://www.dostavka-anglia.com Който ги е ползвал моля да сподели мнение
stasy_f, аз съм много доволна от kdshoppinguk .Не зная дали са най-изгодните,обаче до сега са били много коректни. Peace

# 358
Здравейте за Варна кой е най-изгодния вариант за доставка?Аз се спрях на  http://www.dostavka-anglia.com Който ги е ползвал моля да сподели мнение

аз ги пробвах за Бургас. Не съм доволна - имам изгубена пратка и още се моткат по въпроса - стана месец ... то детето ще ги израсте дрехите.... и сезона мина !

# 359
Да попитам за КД, понеже за първи път пазарувам с тях, не са отбелязали курсове за тази седмица? Също стана някакъв бъг и не мога да тракна поръчката си от Асос, та не знам кога ще пристигне при тях, пристигнала ли е...

Общи условия

Активация на акаунт