От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 11

• 60 300
  • 776
  •   1
Отговори
# 705
Някой има ли представа на 31-ви дали ще има кой да приема пратки в склада на Габиели в Лондон? Поръчах нещо, което принципно пише, че ще пристигне на 31-ви при тях, та се зачудих...  newsm78

# 706
Здравейте! Получих мейл, че Габиели раздават. Аз съм си отбелязала в акаунта,че искам да ми пратят с еконт до вкъщи нещата и сега се чудя, като няма никва връзка с тях, дали да чакам да ми ги пратят или утре да ходя да си ги търся от офис нещата - някой знае ли дали бързичко ги пускат с куриер или се чака?
То си пише:
Пратки с куриер: 02.01.2014г.

# 707
  • sofia
Аз ще ходя утре до офиса на Габиели, но се опасявам, че щом не са ми пратили имейл няма пратка за мен и тогава не знам какво ще правя.

# 708
Аз ще ходя утре до офиса на Габиели, но се опасявам, че щом не са ми пратили имейл няма пратка за мен и тогава не знам какво ще правя.
Не е така - и аз нямам мейл, а имам поне 20 кг при тях за утре Peace

Нещо им се омота здраво системата откак смениха сайта  Crazy но аз мейли и не чакам - така или иначе съм там  Mr. Green

Ако пратката е стигнала на 16ти - напълно е възможно да е хванала следващия курс (точно, който ще раздават утре)  Peace Като е много багажа няма място да се събере и всичко от деня и остава за следващия курс... Иначе по нормално време през годината и пратките от деня ми тръгват в съответния курс.

# 709
Регистрацията ми в Габиели беше с Yahoo имейл и още от старата им система не получавах редовно съобщенията - кога получила, кога не, но пратките си ги получавах на време.

Сега с новия им сайт си смених и имейла в регистрацията с gmail - резултата е налице: получавам си имейлите съвсем редовно.  Peace

# 710
Здравейте, бих искала да попитам-  някой ползвал ли е услугите на Доставка от Англия? Прегледах няколко страници, но нищо не намерих. Благодаря,ако някой сподели отзиви.
Весело посрещане на новата 2014год

Аз съм ги ползвала за няколко пратки . Не знам как им е организацията в София , но в Бургас тъкмо бяха открили офис и леко им куцаше. Като цяло се издържат ако си от провинцията и превозваш големи товари / цените им за доста добри /  . За по- дребни неща залагам на други превозвачи .

# 711
Здравейте! Получих мейл, че Габиели раздават. Аз съм си отбелязала в акаунта,че искам да ми пратят с еконт до вкъщи нещата и сега се чудя, като няма никва връзка с тях, дали да чакам да ми ги пратят или утре да ходя да си ги търся от офис нещата - някой знае ли дали бързичко ги пускат с куриер или се чака?
Пускат ги веднага! Аз досега проблем с ДОСТАВЯНЕТО им не съм имала, но относно информацията, която дават........ Не говоря сега покрай Коледа. Преди изобщо не отбелязваха в акаунта ми какъв е статуса на дадена поръчка, нито получена в склад, нито пътува.... така няколко пъти. Веднъж пък имах имейли за поръчка, която съм получила преди 3 месеца, обаждам им се да ги питам и те; "ами не можем да ви дадем информация, като пристигне пратката в България...", обяснявам, че не чакам нищо и той пак мрънка нещо. Смених ги.

Последна редакция: пн, 30 дек 2013, 09:42 от alvelina

# 712
Извинявай, но ще си позволя да те цитирам от една друга тема:

От няколко години пазарувам от ибей и ето , че ми се наложи да отварям и аз кейс за неполучен пакет. Поръчах Лего за детето - подърък за Коледа и не пристигна на адреса на фирмата превозвач в посочените срокове. Пакета е без тракинг номер. Сега гледам, че за този продавач през последния  месец има 5 отрицателни оценки за неполучени пакети и липса на комуникация. Също така виждам, че вече няма други стоки за продаване, значи ли , че е напуснал ибей? Би ли могло да се получи така, че да не ми бъдат върнати парите, които съм му платила за Легото (не са малко)?
Ибей взимат ли в предвид тези неща, като отрицателни оценки и подобни нередности?
Предполагам, че имат система за сигурност и защита на купувача, дори, ако продавача е затворил магазина си или е изтрил профила си в ибей  newsm78

Проблемът ти е 1во в продавача. и 2ро в начина на надписване на пратките от ebay обикновено. Ако нямат ID написано - тези пратки се обработват последни. Може и мейл изобщо да не получиш  Peace

Готови сте веднага да обвинявате, а повредата се оказва другаде  Tired
И последно има или няма тракинг  newsm78 Как е пристигнала пратката на 16ти, ако няма тракинг (обикновено нямат като пращат с Роял мейл).

# 713
  • Beyond the Frontiers
Някой да ползва офиса на УК то БГ в Бургас - нещо не го намерих на посочения адрес....

Аз пък тотално оплесках поръчките си - уж за да не висят в склад ги пренасочих към Бургас, а сега въобще не мога да хвана дирята, какво пристига и къде пристига newsm78 За съжаление и на имейлите ми не отговарят, а и телефон не ми вдигат. Не ми е спешно, ама поне да знам къде да търся.

# 714
  • sofia
duhi_puhi, имам тракинг от продавача, като му отворих кейс в ибей го даде. Сега ще отида да си търся пакета и ще видим.

# 715
Някой да ползва офиса на УК то БГ в Бургас - нещо не го намерих на посочения адрес....

Да,аз.На посочения адрес Ивайло 55,само че се минава по един тунел на самата кооперация от вътрешната страна.Телефона, който е даден на сайта за Бургас е на жената,която раздава.Ти на него ли звъниш?

# 716
Здравейте, бих искала да попитам-  някой ползвал ли е услугите на Доставка от Англия? Прегледах няколко страници, но нищо не намерих. Благодаря,ако някой сподели отзиви.
И аз питах за тях ,но явно никой от форума не ги ползва!

# 717
Искам да направя поръчка от ASDA, моля ви да ми препоръчате посредник, с който да се свържа. За първи път ми е и не знам към кого да се ориентирам?

# 718
Miss D за покупки от http://groceries.asda.com ползвам адреса на Габиели/УКтоБГ. Сама си правиш покупките и ги пращаш на техния адрес. Регистрираш очакваната пратка на сайта им за да следиш движението на пратката и чакаш. Peace

# 719
Здравейте, бих искала да попитам-  някой ползвал ли е услугите на Доставка от Англия? Прегледах няколко страници, но нищо не намерих. Благодаря,ако някой сподели отзиви.
И аз питах за тях ,но явно никой от форума не ги ползва!

Абе хора попрочетете два поста по- нагоре - не е много трудно.
Весело посрещане на новата година  Simple Smile
п.с Жената която раздава в Бургас за уктобг отговаря на тел. и пратки ще се раздават там след нова година. Можеш да следиш на сайта им кога по-точно

Общи условия

Активация на акаунт