Лято вече не остана,някои от мамите от ИБ предяслена треска ги обхвана-тема 9

• 22 402
  • 748
  •   1
Отговори
# 255
ЧРД, на малкия голям Спиди Гонзалес. Hug Нека е жив издрав, винаги усмихнат и да е гордостта на мама и тате. Весело изкарване на празника. nbirthday  bigdance2

# 256
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Пламката   bouquet

Фейт, да расте много здрав и много да ви радва  Hug

# 257
Честит рожден ден на Пламката! Да е жив и здрав, да расте щастлив, палав и не след дълго - батко! Hug

# 258
  • София
, Опаа Честит рожден ден на Пламкатааааааааааа.. да расте винаги будно дете и много щастливо!!!!!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Моята малка принцеса проявява характер от сега- като иска нещо и не й се даде започва да трепери, а ако й го дам, но по някаква причина й го взема (а в случая трябваше да си ходим) и изпада в истерия...  ooooh!
Дори дрехите в магазина сама си харесва... като види нещо,което й харесва и започва... жална ни майка какво предстои просто...

# 259
  • до едно тепе
Четох четох и май позабравих какво исках да пиша Embarassed
Перу много съжалявам за това през което минаваш.Каквото и да ти кажа едва ли ще те утеша много затова само едно силно Hug и имай куража да не се отказваш от мечтата си Hug
Рейни   Shocked тя е малка,но вече знае hahaha
Моя синковец пък днес само го млатят.2 различни деца го шамаросаха Rolling Eyes
Ние днес пуснахме изследванията.В понеделник излизат последните и ги нося в яслата да видим кога ще го вземат.
Гледам ваучерите сте обсъждали-аз пък си купих ваучер за лазерна епилация на подмишниците за 9 лв.Ако остана доволна ще ги дебна за още ваучери и за други области,че бръсненето ми омръзна много,а от епилатора космите ми растат подкожно ooooh!
Питката за прощъпулника аз си я правих.И аз съм чувала че за 40-те дни и за прощъпулника трябва да се омеси от някой с 2-ма живи родители.За 40-те дни беше я купила свеки та кой знае кой я е месил.А за прощъпулника реших аз да си я направя и стана много хубава Whistling
Тони оздравявайте бързо Hug
Друго не се сещам Rolling Eyes
Лека ноощ Hug
Пловдивчанки среща другата седмица след понеделника Whistling

# 260
Ох милички, напълнихте ми душата с тези хубави думи и пожелания  Hug
Теди ... направо ме разби с тази торта  Mr. Green Hug

Детското парти мина и още не знам къде се намирам  Crazy голяма лудница, голям купон беше  Mr. Green
Снимки обещавам, но първо трябва да ги събера от фотографите  Laughing

# 261
Олеее, в последните минутки  Mr. Green
Честит рожден ден, на любимия ми Пламен! Фейтун, нека е здрав, все така пъргав и игрив! Само радости да ви носи на теб и цялото семейство! Силно гуш за теб, мила  Hug И цун за него  Mr. Green   bouquet
Пловдичанки, ще направя всичко възможно да се видим другата седмица, така като го умувам мисля към вторник  Hug Освободете се за всеки случай тогава  Mr. Green

# 262
  • Варна
Аааа, изтървах, ЧРД на Пламен на патерици Grinning Да е жив и здрав, много щаслив и усмихнат и малко палав  Hug

Поспаланчо, как така ще го шамаросват  Shocked

# 263
  • Варна
Фейт, честит рожден ден на Пламката! Да расте здраво, будно и щастливо дете!  bouquet  bouquet  bouquet

Рейни, щом отсега е с характер, незнам какво ще правите след някоя и друга година. Mr. Green

# 264
  • до едно тепе
Вавка ми лесно го шамаросват.Едното хлапе го плесна от радост-напоследък така правело с всички и после и го целуваше,а другото пък си е такова напоследък като му вземе играчката и бой.Деца какво да ги правиш  33uu Просто моето е кротичко и дори и да се тръшка за играчки на други деца си дава неговите Flutter
Деситко ше се постараем да сме на линия,ама да видим с хлапе или без Whistling

# 265
  • Варна
Моят засега го пляскат през ръцете само Whistling Влюбен е в онези колички за яздене и само да види такава на площадката хуква след нея, дори и някое дете да я е яхнало, хваща облегалката и се мъчи да я бута. И току го плеснат с викове "неееее, моееееее". Аз гледам да го дърпам назад, но не винаги успявам.

# 266
Ох , и аз изтървах ! Честит рожден ден на патерици на Пламката! Да е здраво , весело и игриво дете! Много целуФки от кака му Стела по сладките бузани   love001

# 267
Здравейте най-накрая  Crazy Благодаря на всички за хубавите пожелания  Hug
Нямам време да седна за две минути днеска, та чак сега се довтасвам  Mr. Green Вчера партито мина добре, все пак беше малка лудница  #Silly на с такива малки дечица е нормално. Кой бяга след едното, кой след другото, общо взето беше забавно  Mr. Green Моя мъж се скри в кухнята и излезе като приключи всичко  hahaha Тази вечер пък ни бяха кумовете и едно приятелско семейство на гости, та продължихме купона. Имаше едно детенце, тето обърна краката с къщата на горе  ooooh! Дори вчерашните 6 деца не можаха да направят такава поразия, колкото само то  Mr. Green Абе ... шоуто е пълно и продължава с пълна сила тази седмица. В петък си чакам гостите от Варна и в събота да минава кръщенето вече, че доста ми се събра от към недоспиване и бягане по задачи  Crazy

Снимки ще ви кача при първа възможност /надявам се утре/, че вече съм гроги и просто искам да си помириша възглавницата  Laughing

... не съм ви чела, признавам си и затова така телеграфно  Blush

# 268
  • shumen
Месечинке и моя много се кефи на тези колички.Днеска даже сутринта рева за една на едно дете,че не му е дава.Едвам го откопчих от нея,че сигурно щеше да го отупа онова дете.
Ние утре чакаме ММ и в Петък се прибираме колкото и да не ми се иска.

# 269
Поспалане, аз ще съм с дете, а мъжо някъде ще го пратя за малко  Mr. Green Планът е вторник да посетим Стария град на Пловдив. Обаче никога не сме били в тоя град, освен веднъж в един квартал и до там  Mr. Green Затова кажете някое известно и лесно намираемо място да се видим  Grinning Всички от Пловдив- строй се, преброй се  Mr. Green
Фейтун, до вторник да си събрала сили да се видим  Hug

Общи условия

Активация на акаунт