Лято вече не остана,някои от мамите от ИБ предяслена треска ги обхвана-тема 9

• 22 404
  • 748
  •   1
Отговори
# 285
  • shumen
Рейни,аз мисля сега за рд да му вземем такава кола,че ми писна все да реве по чуждите.Ама май пак няма да спре,че както са казали момичетата чуждото е по хубаво.
Ние ще пътуваме в Събота последно.Утре Мм идва,но ще останем.

# 286
  • София

Ния, ееееееееееее как ще додаждаш стига. Винаги споделения опит е страхотен. Аз го почиствам с физиологичен разтвор, щото имам много и за кратко се успокоява, но после пак може да се възпали.  Tired

Ивапче, мерси за отговора. Ей това ще ми е най-сложно да реша, на коя играчка наистина ще се радва по-дългичко, че да я купя.  newsm78

Вава, моето предположение беше същото- играчките, които са мои винаги са си при мен, а чуждите са за малко  Twisted Evil

Либре, с моето дете, което започва да трепери като иска нещо от сега (а сигурно не е само тя де) наистина се плаша какво ще се случва. А татко й само тя да мрънне и скача... ooooh!

Поспаланчо, викаш от сега да се куптирам с няколко мами да си менкаме играчки. А иначе явно се проявява интерес и като някое друго вземе неговата играчка. Уффффффф записвам си всичко да знаете!  Mr. Green

Дани, ех че голям трепет за първия рожден ден.. Heart Eyes

Уф вече не си чувствам ръцете, беба постоянно иска да скача, а на 3 месеца беше 7600, сега сигурно минава 8 кг... на мама сумистчето ще ми скъса ръцете  Tired Как се справяхте с тази ситуация?

# 287
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
ЧЕСТИТ ПРAЗНИК НA СЪЕДИНЕНИЕТО ! bg

Зa пореднa годинa мм учaвдтвa в зaрятa и охрaнaтa нa прaзникa нa площaд Съединенрие, след мaлко дaже тръгвa нa тaм.Тaзи годинa зaрaди протестите сa подготвени зa рaзмирици, дaно всичко дa е нaред довечерa.

Зa срещaтa - то всички мaлчовци по обед трябвa дa пaпaт, зaтуй ми се въртии към рaнния следобед, но некa Дескa дa кaже когa и е удобно  Peace 

# 288
Уф вече не си чувствам ръцете, беба постоянно иска да скача, а на 3 месеца беше 7600, сега сигурно минава 8 кг... на мама сумистчето ще ми скъса ръцете  Tired Как се справяхте с тази ситуация?
Струва ми се, че едно бънджи ще ти реши проблемите. Simple Smile Иначе справянето става като стискаш зъби и чакаш да й мине големия мерак за скачане (който обикновено не е особено кратък). Mr. Green

# 289
  • София

ако това продължи скоро ще се явявам в конкурс за бицепси... 8 кг бебе, серии по 20-30 подскока по минимум 10 пъти на ден... лелееееей

# 290
  • Варна

Ми на, и аз това ви се чудя и съчувствам  Hug, моето на тези килограми можеше вече да ходи , сега я пренасям на къси разстояния и ми тежи , давай я по често на татко и  Mr. Green

Малката муцунка не ми дава да и избърша носа  Crossing Arms и на капките за нос се дърпа  Naughty, но аз я сгащвам иначе няма да има напредък лечението, нослето и е вече две идеи по добре , давам и илачи със спринцовка , поне тях си ги смуче.................сега яде картофени гризки но по особенно интересен начин , всяка наполовина , остатъците ми ги дава на мен  Joy

# 291
дайте някакъв линк на тия бънджита и за колко месечни стават newsm78

# 292
  • София
http://www.bebe-best.com/cangaroo-bandji-na-stojka-factor-jumper … pink-p-12568.html

и аз се чудя откога е удачно да се ползват, ама като гледам цените ще пропуснем май, ще правя бицепси и подобни  ooooh!

# 293
  • Варна
Според мен поне 6 месеца трябва да има детето.
Бамби,
бънджито е невероятно забавление за повечето деца, Борислав откарваше по над половин час в него - хем можех да свърша някоя работа, хем знаех, че е в безопасност, хем му беше супер забавно. То не бяха подскоци напред, люлеене назад, обиколки в кръг и т.н. Нищо общо с държането с ръце. Това е една от най-най-полезните ми покупки, всеки лев си заслужава, на фона на сто други боклука, които съм купила и прибрала след това Laughing Нашето обаче беше закачено на тавана, на касата на вратата не е толкова гот, защото няма достатъчно пространство да се развихри детето.
Което ми напомня, Вавка, че съм ти обещала нещо, в нй-скоро време ще ти го дам Hug

# 294
свате, извинявай за тъпият въпрос, ама тавана трябва ли да се пробива newsm78

# 295
  • София
на тавана ми звучи страшно да го закача, ами ако вземе да падне  newsm78

# 296
  • Варна
Мда, подкрепям Месечинката, бънджито е за 6+ месеца. Иначе е голям кеф, така поне ги слушам в нашата отчетна.
Месечко, да,да, не се притеснявай и да забравиш, ще ти напомня  Mr. Green Hug

Абе, Рейни, с какво го храниш това дете, пу-пу  Hug Калина преди 10 дена на консултацията беше 7050 гр  Crazy Иначе на вашите месеци седеше само в гимнастиката, шезлонга така и не го заобича, но гимнастиката да, даже все още седи там, откарва и по час. Ама тя мойта е кротка и предпочита да лежи  Grinning

Аз да се оплача от почистването, което си закупих с ваучер. Е, няма такава пре...вка  Mr. Green Първо дойдоха мъже, не че имам нещо против мъжете, но не могат да чистят като жени  Mr. Green Измили стъклата, дограмата не. Измили плочките в банята, без пода и пропуснали половината тоалетна чиния. В кухнята бяха забърсали точо 1 рафтче, другите си седяха с праха. После обяснението беше, че имало прекалено много чаши и ги било страх да не счупят нещо  ooooh! Обаче не ги е било страх да се катерят по шкафа ми с печката на терасата и сега е със счупен плот. Вратите, контактите и лампите също не са почистени  ooooh! Фурната също.
Но това, което ме вбеси е, че са влезли с обувки и през цялото време са тъпкали по килима ми, за който платихме близо 50 лв да го изтупат и изперат с Рейнбоу  #Cussing out Та равносметката е, че повече ми навредиха, отколкото помогнаха  #Crazy Сега ще идват пак във вторник да си довършат работата  Sick Този път ще трябва обаче да ги надзиравам какво правят  ooooh! Егати, защо в България някой си върши работата само, ако му седиш на главата и го контролираш  Whistling

# 297
  • Варна
Пробива се, да. Няма никаква опасност да падне, слага се подходящ дюбел, най-добре метален - може да падне само с плочата Wink  Ето така е захванато:

Скрит текст:

# 298
  • София

Вава, ти не знаеш ли, че на тези пинковци им се виси на главата? От 3 години някъде ползвам тези услуги и съм много доволна, но им вися на главата и казвам- ей тук не ми харесва, ей това трябва още и т.н.  Peace Дано сега оправят нещата  Peace
А иначе Иренче е изключително кърмено бебе (от началото на 3ти месец се опитвам да давам вода, сега от 2 дни пие по малко чай от копър на Хипп само- 20 мл) и се роди 4 кг все пак.. на всичко е на горна граница. Прилича на малко мишелинче сладко... (има 6!!! гънки на ръцете)

Има бънджита за преди 6ти месец само да кажа и децата се забавляват и с тях  Mr. Green

# 299
Днес даваха една жена е родила бебе 5 кила. туй дете си изглеждаше като поне 3 месечно.
мойто чедо съм го хранила 6 месеца да е с такива размери  Joy
само не разбрах дали е нормално или секцио родила.

Общи условия

Активация на акаунт