http://search.data.bg/ready/5311f97b602be31b4ddb4c8f032a159b/Comlogo-Toolkid.zip
Ето защо чакам с нетърпение 16, че поне каката да тръгне на градина, че всеки от тях поотделно е просто ангел, а като са двамата направо ме подлудяват, само съм нащрек постоянно коя ли ще е следващата беля 

Ако някой ми беше казал, че до 3 години ще пие мляко нямаше да повярвам, ама на

Та четох, че тонзилотрена се дава 8 седмици, вижда ми се доста. Нашата педи е в отпуск.
Тя поне си лежи и просто отваря,затваря очички...казвам й Затвори очички,спинкай,че пречиш на любимите (Любимите казва на няколко играчки дето е луда по тях,и спят в леглото с нас)
и като й кажа,че им пречи затваря очите:)Е за малко де ама се унася така,галя косичката,говоря тихо.Абе бебета са си още:)
Водата на заспиване също.Понякога като е явно жадна пак си казва Вода с биби.Може би им е трудно още да си утолят жаждата с чаша ...все пак в по-трудно:)И със сламка може да пие ама хич не е фенка.Като й стискам сок,скоро не сме де,ама всеки път й давам сламка,тя не ще и си надига чашата.
Видях ви снимки от морето,изглеждаш си супер на тях..и даже мислех,че вече нямаш никакви проблеми.Ама явно снимките лъжат...Дано наистина вече е отминало лошото и натам да си изкараш една хубава бременност! 

Аз го ползвам както за пример как се мият зъби, така и за да огранича сладкото. Когато иска да яде много шоколад или бонбони , й казвам, че ще я заболят зъбите, като Маша и тя се отказва
Щяла да го разхожда, да го води да пасе тревичка.

Малката я мъчат коликите, но по едно много неприятно време след 3:30 през нощта. Тогава съм абсолютно неадекватна, главата ми пулсира. Поне не е ревлива, а само сумти и изплаква от време на време. А това сумтене ме кара да подскачам всеки път и да я проверявам, защото се ужасявам да не е върнала и да се задави. И така до 6:00, когато се наяжда едно хубаво, пръцка и заспива доволно, а майка и ходи като ударен самолет, тъй като няма смисъл да ляга, защото пък Гоги се буди и си иска закуска и т.н.
Надявам се неразположенията да са отминали вече и да се насладиш на бременността.

,и хубаво и лошо.
предполагам, че щом Гоги тръгне на градина ще ти е малко по спокойно
Филип пие Фризо 3 и понякога прясно мляко, но кисело ката и не пожела. Аз проблем нямам с това, че пие мляко, но роднините на мъжа ми са много против от там и мъжа ми постоянно настоява да махна млякото. Определено Филип и без мляко може, но все пак не е нещо вредно.
Направо нямам думи какви интригантки са. Всички били работели, но не държали такъв бардак в тях. Само дето цял ден докато са го гледали не са мръднали една играчка и са оставили детето да рови къде ли не, но явно това е моя вина. Смятам тези две особи да идват само на гости в близкото бъдеще, но да видим те са уникално нахални и не до там интелигентни и сигурно ще продължат да се натрапват.
Да минава вече!
Гледам лентичката...май си влязла в 4-ти..би трябвало да отшуми!
Добре че и близките са около теб,че с тези двете госпожици,в това състояние..направо не ми се помисля!Препоръчани теми