Къната, билките и всичко останало - Тема 6

• 69 435
  • 715
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте! Утре ще ми пристигне готова смес-кестеняво на Хена фокс. Приемам съвети как да я нанеса, какво да добавя, за да получа максимално ефект от нея. Благодаря !!!

# 271
Привет момичета, записвам се да ви следя:) Реших да заменя боята с къна и първипт път стана добре (къна + индиго henafox).

Разбирам обаче, че при всеки следващ път местата, на които къната се наслагва, ще стават по тъмни и по тъмни и така винаги ще има разлика между корени и останалата коса. Имате ли идея как да се избегне това?

Слагаш къна само в корените?  Wink

Благодаря! Предполагам, че в останалата част по-дълго ще се запази цвета. Веднъж годишно все пак сигурно се налага изравняване?

# 272
Доста време мина, откакто се къносвах, но по спомен го правих веднъж на 2-3 месеца цялата коса и междувременно цветът беше паднал доста, та не се забелязваха кой знае какви цветови разлики между къносваната 2 пъти и къносваната веднъж. Ама тогава нямах бели коси за покриване и къносването беше повече глезотия.  Mr. Green Но аз не съм чакала къната с часове преди да я нанеса, а я нанасях буквално след минути.  newsm78 Каква е идеята на чакането с часове преди да се нанесе на косата?

# 273
  • В полите на Пирин планина
За да пусне цвят по-добре.

# 274
Здравейте, ползвам къна на Хенафокс. Косата ми става суха от нея, а не искам да ползвам купени балсами. Някаква рецепта за домашно средство за омекотяване?

bouquet Много се зарадвах на темата.

# 275
  • Бургас
Маслена маска или масло в къната.Ако ти се занимава може и други добавки към маската-жълтък, кисело мляко,зехтин и малко алкохол за по-лесно отмиване.

# 276
Дълги години се къносвах и бях огнено червена. Към днешна дата със доста бели коси,които личат особено на слепоочието и челото  Sad  Поради наличието на бели коси,прекъснах и да се къносвам,защото по принцип съм с почти черна коса като основа и се получаваше голяма разлика във оцветяването. Имах гъста,буйна и чуплива коса,сега доста суха ,пооредяла и пърхава една такава.....искам си старата тежка и лъскава коса!
Сега във фурната правя бърза оксидация и ще се къносам а след това ще направя и втора стъпка,за по добро покритие на белите коси. Втората стъпка може ли да е на следващият ден? Купих си и олио Амла и сега се чудя как да го приложа за ба добър ефект и кога? Имах позната,която имаше уникална коса! Твърдеше че поддържа със Амла, но нищо повече не разкериваше за това олио и чудодейното му действие!

# 277
  • Бургас
Какво е това е олио? Моята е на прах и веднъж пробвах, но ми стана ужасна косата от нея.

# 278
# 279
може ли някой ползвал боите от хеннафокс да ми каже колко време се стои с нея за да хване добре?
в магазина ми каза жената цяла нощ, а на опаковката пише друго ?
благодаря!

# 280
Аз в момента с натурална къна и смятам да стоя 3 часа и после индиго още 2 часа. Дали ще се покрият белите коси?

# 281
Аз в момента с натурална къна и смятам да стоя 3 часа и после индиго още 2 часа. Дали ще се покрият белите коси?

Стоях с натурална къна 2 часа снощи и моите 2 милиметра бели коси се покриха и станаха бакърено-червени.  Peace

# 282
  • Бургас
Аз седя около 3 часа, за повече все не ми стига времето.Има едни упорити на слепоочията, които или не хващат или падат много бързо.

# 283
Покритието при мен е 100%! Направо не повярвах на очите си!
Спах със олиото от Амла цяла нощ,измих със  шампоан и на влажна коса разнесох отново малко по краищата. Забелязвам че косата ми е много суха,  но няма сърбеж по скалпа!
Супер доволна! сега следващият път може би само къна в корени и след това индиго в корените!
Обаче голямо мазало из цялата баня!  Laughing

# 284
И аз ползвам био масло от амла и съм страшно доволна. Дават го за растеж на косата, подхранване и блясък. Аз спя по цяла вечер с него и на сутринта го измивам. Много съм доволна определено, прави косата ми мека и лъскава, аз ползвам  това http://www.maxlife.bg/%D0%9C%D0%B0%D1%81%D0%BB%D0%BE-%D0%BE%D1%8 … D1%8F%D1%82%D0%B0

Общи условия

Активация на акаунт