Къната, билките и всичко останало - Тема 6

• 67 791
  • 715
  •   1
Отговори
# 390
от това, което виждам в нета, силно се съмнявам, че си ползвала естествени продукти, а  /най-общо казано/ менте, т.е. черният цвят се дължи на химикала ППД, а не на индиго.
все пак, по-вероятно е да имаш успех в боядисването - от времето, когато аз се боядисвах, имам спомен, че ставаше въпрос за къносване в рамките на по-малко от 2 месеца /ползвах Лореал/

ако естествения ти цвят е кестеняв, едва ли ще има забележима разлика, ти прецени какво те устройва - дали да изчакаш, да се подстрижеш или да се боядисаш

# 391
  • The point of no return
Аз най-накрая сколасах да се намацам с 1/3 къна 2/3 индиго смес и останах много доволна. Покриха ми се белите коси и се получи доста интересен цвят - на тъмно - почти черно, на светло - с леки червеникави отенъци  Simple Smile Имах опасения за сърбежи заради индигото, но за моя радост нямах никакви проблеми след почти 4 часов престой и при положение, че измих само с вода  Simple Smile

# 392
roya, може ли да ме светнеш, колко време оставяш къната да престои преди да добавиш индигото щом си останала доволна, защото пробвах с готовите смеси на хенафокс, но абсолютно нищо не постигнах?

# 393
roya, може ли да ме светнеш, колко време оставяш къната да престои преди да добавиш индигото щом си останала доволна, защото пробвах с готовите смеси на хенафокс, но абсолютно нищо не постигнах?

в смисъл?

# 394
в смисъл, че не ме хвана цвят ..

# 395
какъв ти е изходния цвят? какво искаше да получиш? имаш ли бели коси, които не са се оцветили?

# 396
  • У дома
Запис, за да не ви изпусна. И за да не е напразно... пия хвощ от 10тина дни и май наистина помага за бърз разтеж на косата.

# 397
бели коси нямам, светло кестенява ми е, желая да постигна тъмно кестеняв с червени оттенъци ..или само потъмняване.. взех си готова смес, даже жената от магазина в който си купувам смесите имаше точно такъв цвят какъвто искам да постигна и тя ми препоръча да си взема тъмно кестеняв, защото аз мислех да пробвам направо с готова смес за черна коса

# 398
  • В полите на Пирин планина
бели коси нямам, светло кестенява ми е, желая да постигна тъмно кестеняв с червени оттенъци ..или само потъмняване.. взех си готова смес, даже жената от магазина в който си купувам смесите имаше точно такъв цвят какъвто искам да постигна и тя ми препоръча да си взема тъмно кестеняв, защото аз мислех да пробвам направо с готова смес за черна коса

Аз снощи се правих със светлокестенявата и се подразних колко тъмна ми стана косата. Това, което пишеш ми е странно.

# 399
Аз снощи се правих със светлокестенявата и се подразних колко тъмна ми стана косата.

Моля те ,сложи снимка на сегашния ти цвят  Praynig Praynig PraynigКажи после как се е развил във времето !

# 400
  • в огледалото на живота
Запис, за да не ви изпусна. И за да не е напразно... пия хвощ от 10тина дни и май наистина помага за бърз разтеж на косата.
Сподели повече за него моля:пропорции;прием....всичко  Rolling Eyes

# 401

ти червени оттенъци с готовите смеси няма да постигнеш /те са предназначени точно за любителите на кестенявата гама/, но би трябвало да ти потъмнее косата, не знам защо не се е получило

# 402
  • В полите на Пирин планина
Аз снощи се правих със светлокестенявата и се подразних колко тъмна ми стана косата.

Моля те ,сложи снимка на сегашния ти цвят  Praynig Praynig PraynigКажи после как се е развил във времето !

На работа съм и няма как да направя реална снимка, довечера, на тъмно. Но аз в момента не съм критерий за цвят и трайност, защото продължение на 2 години се боядисвах руса и сега се стремя да задържа някакъв що-годе цвят на изтощени дължини, които са доста светли за само къна - ще стана ултра рижава  Mr. Green

И преди обаче съм се правила със светлокестенявата смес и издържа без проблеми цвета по дължините - почти не се променя във времето, освен леко изсветляване, поне при мен - това беше на небоядисвана коса.

# 403
  • The point of no return

Къната ми престоява минимум едно денонощие да пусне цвят, след което в последно време се налага да я слагам във фризера понеже не мога да се направя точно когато е готова. Колко време стоя с къната, с какво изми след това  newsm78

# 404

Къната ми престоява минимум едно денонощие да пусне цвят

от всичко, което съм чела, след 12-тия час цветоотделянето намалява интензивността си

Общи условия

Активация на акаунт