Къната, билките и всичко останало - Тема 6

• 67 285
  • 715
  •   1
Отговори
# 615
KeepSmiling, може ли да споделиш кой е шампоана с бирата и пшеницата  Grinning И аз съм с тъмно кестенява коса и много, ама много ми се иска да е по-светло червена от получаващото се с къна. Аз винаги я къносвам цялата и то през месец-два. Може би и за това е още по-тъмна отколкото ми се иска. Следващият път ще пробвам само с корените. Какво количество къна слагате?

# 616
  • в огледалото на живота
но по стечение на обстоятелствата започнах да използвам шампоан с бира и пшеница и адски ми изсветли косата.
Продукт на ОРЗЕН ли използва?

# 617
orzene beer пише

# 618
  • в огледалото на живота
Този ли:
Скрит текст:
Ползвала съм продукт с тази марка за боядисани коси,но преди време.Добри са !

# 619
Момичета,взех си билкова боя на ''Хенафокс''. Страхотна е!За първи път ми се случва след боядисване да не ми падне нито един косъм.Не мога да повярвам... Simple Smile До сега,с каквато и боя да се боядисам,косата ми падаше.(със себорея съм)
Но исках нещо да разбера.Взех си кестенява боя.Косата ми е тъмно кестенява и си остана така,но белите ми косми станаха рижавички.Добре,че не се вижда много.Иска ми се да изсветля малко косата си,а така и не разбрах как може да стане това.А когато белите ми косми станат много повече,какъв цвят ще трябва да се боядисвам за да не станат рижави....
Сигурно въпросите ми ви се струват глупави,но не ми е ясно,а много искам да знам това..Много ще съм благодарна ако ми отговорите Hug

# 620
  • The point of no return
Ани-2, от мой личен опит обикновено след няколко дни рижавото се убива и белите косми почти се сливат с другата коса, изчакай да мине малко време.

За най-добро покритие на бели коси и ако целиш тъмнокестеняв цвят, се препоръчва да се правиш в 2 стъпки, първо с къна, и после с индиго.

# 621
Ани-2, от мой личен опит обикновено след няколко дни рижавото се убива и белите косми почти се сливат с другата коса, изчакай да мине малко време.

За най-добро покритие на бели коси и ако целиш тъмнокестеняв цвят, се препоръчва да се правиш в 2 стъпки, първо с къна, и после с индиго.

Благодаря ти за отговора!Не целя тъмно кестеняв цвят.Искам косата ми да е по-светла.Не знам как да постигна това...Белите ми косми стават все повече и като ми е по-тъмна косата,контраста е по-голям.Струва ми се,че ако е по-светла косата ми,няма да се забелязват много.
А за тъмно кестенявия  цвят какво имаш предвид-първо се къносвам и после нанасям индиго..,така ли?

# 622
  • Пловдив
Момичета, не съм чела темата, но все пак моля за помощ. Взех си от марконаската къна sahara tazarine, досега се боядисвах с на Хенафокс готовите бои за кестеняв цвят. Сега искам цвета ми да стане червен, защото с кестенявите готови смески ми ставаше много тъмен. Знам , че няма да стане с първо къносване, но бихте ли ми дали съвет как и с какво да я смеся къната за най-добър резултата. Искам да е хубаво, наситено червено. Надявам се с времето черното от индигото в смеските да се измие.
  bouquet

# 623
Момичета, не съм чела темата, но все пак моля за помощ. Взех си от марконаската къна sahara tazarine, досега се боядисвах с на Хенафокс готовите бои за кестеняв цвят. Сега искам цвета ми да стане червен, защото с кестенявите готови смески ми ставаше много тъмен. Знам , че няма да стане с първо къносване, но бихте ли ми дали съвет как и с какво да я смеся къната за най-добър резултата. Искам да е хубаво, наситено червено. Надявам се с времето черното от индигото в смеските да се измие.
  bouquet

За да извлечеш максимално силен и червен цвят от Тазарин, залей къната само с гореща вода, не добавяй лимон или друго и остави на стайна температура около 12 часа. Можеш преди нанасяне да сложиш 1-2 лъжици зехтин, не се отразява на силата на хващане на цвета, но косъмът става лъскав. Стоиш минимум 5 часа. Разбира се, не мога да ти обещая чудеса, още повече, че чета, че имаш наслоено индиго, но начинът, за да извлечеш максимален цвят от Тазарин е този. Успех   bouquet

# 624
  • Пловдив
violante, благодаря много за съвета   bouquet Почвам да я правя и после ще пиша за резултата..

# 625
  • The point of no return
Ани-2
За натурално изсветляване не мога да помогна, дано някое от другите момичета се включи Peace

Тъмно кестеняво може да постигнеш или в една, или в 2 стъпки. При 2те стъпки първо се къносваш,стоиш,измиваш от къната и след това се индигосваш  Grinning Правила съм се веднъж в началото като почнах да се къносвам, но нещо ми идва доста времеемко и не съм повтаряла  Grinning

# 626
да отговоря за червеникавия/златист нюанс. Аз съм с тъмнокестенява коса и ако си представяш, че ще станеш наситено червена  Simple Smile няма да го бъде. Имааааа известен червеникав нюанс, който го получих с къната на хенафокс при 1вото ми къносване.
Друго да отбележа, последно се къносах със зарка на сокони, не бих казала, че ми се промени много цвета, но по стечение на обстоятелствата започнах да използвам шампоан с бира и пшеница и адски ми изсветли косата. Даже момичето, което ме къносва се разсърди, че съм се къносала без нея, защото косата ми изглеждала по червена.  Grinning хаха

Благодаря за отговора. Иначе аз изобщо не искам да стане наситена, просто да не е кестеняв тон.

# 627
Моля.

Хайде пак да питам: колко често да се къносваме на цяла дължина без да се наслоява прекалено много къната?

# 628
Хайде пак да питам: колко често да се къносваме на цяла дължина без да се наслоява прекалено много къната?
През 6 седмици Simple Smile.

# 629
  • Пловдив
Момичета, снощи си сложих къната да престои 12 часа, но се оказа, че днес няма да мога да се къносан по-рано( трябваше да го направя сутринта, тогава минаха 12 часа) , та проблем ли е ако я оставя така къната до следобеда и тогава да се къносам?

Общи условия

Активация на акаунт