Къната, билките и всичко останало - Тема 6

• 67 256
  • 715
  •   1
Отговори
# 660
Ще опитам Roya,но понякога се налага.... Simple Smile

# 661
  • Варна
Може да се използва и функцията "скрит текст" Peace

# 662
А как става това със скрития текст? Blush

# 663
  • в огледалото на живота
А как става това със скрития текст? Blush
Когато пускаш пост в предварителен изглед има отгоре лента с икони.
Номер 8 е скрития текст за спойлера,намира се  в първата редичка.
Натискаш,излизат тагове и вътре в тях пишеш или цитираш това което искаш.
Например:
Скрит текст:
------------------Тук написваш своето мнение....... Hug

# 664
Пробвах маската с витамин С - определено има ефект. Дори и малко повече блясък. На слънце най-много се вижда разликата Peace

Някой пробва ли къна + кислородна вода  Peace

# 665
Момичета, има ли къна или билка за кестеняв цвят без червен оттенък?

# 666
devi4ca
 Благодаря ти  Hug
Скрит текст:
  Wink

# 667
Къде се намира точно магазин /разбрах около женски пазар като ориентир/, от който мога да купя къна и катам?

# 668
Магазинът "Дубайска шатра" се намира на ул. "Цар Симеон" 104. Аз не съм от София, но лесно го открих, вървейки по женския пазар - само гледах имената на пресечките. Ето има си и клипче за магазина:

http://www.youtube.com/watch?v=exknNbrHvn0

# 669
О, благодаря! Аз проверих в друг арабски магазин и там нямаше. Още утре ще си купя.

# 670
О, благодаря! Аз проверих в друг арабски магазин и там нямаше. Още утре ще си купя.
eldass, само за улеснение, водят го "черна къна", ако поискаш катам, не знам дали няма да се зачудят какво имаш предвид Peace. Катам е йеменското наименование, на опаковката на моя пишеше внос от Сирия и собственикът на магазинчето в Габрово, който е сириец, ми обясни, че там наричат къната "хънна" и я делят на черна и червена. Според него нямат отделно име за всяка, макар че реално се получават от различни растения.

# 671
dragon8, мерси за това уточнение, дано имам успех вече.  Grinning

# 672
Момичета, има ли къна или билка за кестеняв цвят без червен оттенък?
Letsgo, кестеняв цвят без червен оттенък би могло да се получи, но основата винаги е къна, а кестенявото идва от индиго главно. С времето обаче индигото се отмива по-лесно и бързо от къната, и нейният цвят избива отдолу. За да се запази кестенявото, трябва по-редовно да се прави оцветяване с индиго, а това може де потъмни цвета повече от желаното. Виж тук голямо разнообразие от резултати с различни рецепти:
http://www.hennaforhair.com/mixes/index.html
Давам тази страница всеки път, защото постоянно допълват с още резултати. Ако добавиш подробности какъв е цветът на косата ти сега и какво искаш да постигнеш, в смисъл по-светло или по-тъмно кестеняво, ще го мислим Simple Smile.

# 673
Момичета, дайте някакъв съвет за цъфтящи краища  Sad. Много късо ми подстригаха косата последния път и не ми се иска да скъсявам още.. Има ли нещо, което може да помогне, освен ножицата?  newsm78

# 674
  • Варна
Здравейте момичета,снощи се правих за втори път с Мароканска Къна Sahara Tazarine.Ето го резултатът на изкуствена светлина,на естествена 4470

Общи условия

Активация на акаунт