"Песен за огън и лед" - 5

• 52 954
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна

Това е само фен теория, може да махнеш скрития текст.

Аз бих заложила, че е казала нечие име, а не просто някаква дума. Може да е била Санса, Аря, Старк, а може би Зимен Хребет?  Thinking

Уф, сега  разрових, наистина Мартин го е потвърдил.  Peace

Скрит текст:
Значи знаем думата и Бриен е жива.

# 436
Защо си мислим, че Дани или Егон ще имат много последователи, защото са Таргериан? За какво са им на хората Таргерианите, като последния крал от този род е бил луд и хората са се страхували от него?! Не им трябват нито Таргериан, нито Ланистър, нито Баратеон на престола. Трябва им някой от потомците на сър Дънкън Високия. Претендент, който да не е обременен от мании за величие, наследства, власт, пари и дракони.
А за Бриен- една от любимките ми Simple Smile. Няма да се обърне с/у Джайм според мен, защото ясно вижда промяната в него, а и там все повече влияние ще оказват романтичните чувства у нея към него, както и обратното. До любов едва ли ще се стигне. Джайм ще умре от Аря примерно (големи надежди залагам на нея), но преди това се надявам, че именно той ще отнеме жалкия животец на Церсей или ако не той, поне да е Аря  Grinning. Бран наистина може да стане дърво, чиито смисъл ми убягва все още. Сега погледнах, че има теории, че Бриен е от потомците на Дънкън. Доста се връзва описанието наистина и манталитета също. Ние научихме ли нещо повече за баща й и за Тарт?
А как Санса се е озовала при Хрътката? Последно имам спомен, че Хрътката го смятаха за умрял от раните си, а Санса беше на някакъв "купон" и Кутрето я запознаваше с поредните си жертвички.

# 437
  • Варна
Защо си мислим, че Дани или Егон ще имат много последователи, защото са Таргериан? За какво са им на хората Таргерианите, като последния крал от този род е бил луд и хората са се страхували от него?! Не им трябват нито Таргериан, нито Ланистър, нито Баратеон на престола. Трябва им някой от потомците на сър Дънкън Високия. Претендент, който да не е обременен от мании за величие, наследства, власт, пари и дракони.

Седемте кралства се нуждаят от силен крал, такъв, който да подчини/победи всички, които имат претенции към трона за да се спре войната. При всички случаи трябва да има зад себе си армия и може би дракони.
 Thinking

# 438
  • Варна
Сега погледнах, че има теории, че Бриен е от потомците на Дънкън. Доста се връзва описанието наистина и манталитета също. Ние научихме ли нещо повече за баща й и за Тарт?

Предполагам, че Дънк няма потомци - нали е Лорд-командир на кралската гвардия.

# 439
Сега погледнах, че има теории, че Бриен е от потомците на Дънкън. Доста се връзва описанието наистина и манталитета също. Ние научихме ли нещо повече за баща й и за Тарт?

Предполагам, че Дънк няма потомци - нали е Лорд-командир на кралската гвардия.

Това знаем ли го със сигурност? Потвърдено ли е, че това го чака за в бъдеще? Пък и дори да стане Лорд- командир има време да направи няколко деца от Тансел много Високата преди това Simple Smile.

# 440
  • Варна
Не, не е потвърдено, затова казах, че предполагам.

# 441
Аз това, което знам е, че Егон кръщава първият си син Дънкън, но от къде го знам не ме питай Simple Smile. Не че и това е потвърдено де. Прочела съм го някъде, но нямам спомен къде. По- скоро Дънкък ще умре славно, спасявайки Ег. Дано само преди това се събере с Тансел Много Високата. Вече започна да ми липсва една хубава и щастлива любов в тая история.

# 442
Аз това, което знам е, че Егон кръщава първият си син Дънкън, но от къде го знам не ме питай Simple Smile. Не че и това е потвърдено де.
Потвърдено е, познат е и като 'Принца на морските кончета'. Влюбва се в някаква Джени и абдикира.

# 443
Аз това, което знам е, че Егон кръщава първият си син Дънкън, но от къде го знам не ме питай Simple Smile. Не че и това е потвърдено де.
Потвърдено е, познат е и като 'Принца на морските кончета'. Влюбва се в някаква Джени и абдикира.

Ммммммм, благодаря ти, усещам някакви проблясъци в мен Simple Smile.

# 444
моля, не правете в книгите всички роднини  Stop

# 445
Нали Мартин е потвърдил, че в книгата ще има потомък на Дънк? А и "Рицарят" според мен няма да стигне до неговата смърт, тоест няма да обхваща толкова дълъг период.

П.П. Аз си мислех също, че може Ходор да е негов наследник. Едно, че е страшно висок, второ, че нали беше някакъв внук или правнук на баба Нан, която е много стара и най-вероятно е била жива по времето, когато Дънк е посетил Зимен хребет. Тоест, може да е имало нещо между тях и по тази причина внуците и да са такива огромни.

# 446
  • Варна

В българския превод е "принцът на драконовата муха".

П.П. Аз си мислех също, че може Ходор да е негов наследник. Едно, че е страшно висок, второ, че нали беше някакъв внук или правнук на баба Нан, която е много стара и най-вероятно е била жива по времето, когато Дънк е посетил Зимен хребет. Тоест, може да е имало нещо между тях и по тази причина внуците и да са такива огромни.

Ако имаше нещо такова, баба Нан нямаше да пропусне да го разкаже. Laughing А такава приказка не сме чували.

# 447
Лорас как би сразил неумрелия, неживия, предполагаемия Грегър?  Thinking

Това беше в рамките на шегата.  Grinning
Идея си нямам как да бъде ликвидиран Робърт Стронг. Може би ако му елиминират "кукловода" Кайбърн, магията ще се развали.  Thinking

# 448

Ако имаше нещо такова, баба Нан нямаше да пропусне да го разкаже. Laughing А такава приказка не сме чували.

Е, може да я е било срам. Може да е забременяла и просто да се омъжила за някой друг, за да не се води детето и копеле. И да не е искала да разказва.

# 449
  • Варна

Е, може да я е било срам. Може да е забременяла и просто да се омъжила за някой друг, за да не се води детето и копеле. И да не е искала да разказва.
Да е забременяла и родила от сър Дънкан Високия и след 80 години да я е срам да го признае.
Да, бе , да.  Joy

Най-малкото не би пропуснала да каже, че го е виждала и да разкаже някоя история за него. (Сега ще ме карате да се ровя в историите й Crossing Arms)

Общи условия

Активация на акаунт