"Песен за огън и лед" - 5

• 52 943
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Да е забременяла и родила от сър Дънкан Високия и след 80 години да я е срам да го признае.
Да, бе , да.  Joy

Най-малкото не би пропуснала да каже, че го е виждала и да разкаже някоя история за него. (Сега ще ме карате да се ровя в историите й Crossing Arms)

Ами може да е срамежлива по отношение на това  Laughing  Това е само теория, която сама си измислих. Няма да се изненадам, ако се окаже грешна.

# 451
Но има логика в теорията. Дънкън нали тръгна към Зимен Хребет. Баба Нан е разказвала доста истории, може да е споменала нещо. Но каква ни е ползата от Ходор? освен да носи Бран! Той е правнук на баба Нан, така че като хронология може и да се вържат нещата. Повече би ми харесало Бриен да му е потомък. Ровя се за анализи по тази теория.

# 452
  • Варна
Но има логика в теорията. Дънкън нали тръгна към Зимен Хребет. Баба Нан е разказвала доста истории, може да е споменала нещо. Но каква ни е ползата от Ходор? освен да носи Бран! Той е правнук на баба Нан, така че като хронология може и да се вържат нещата. Повече би ми харесало Бриен да му е потомък. Ровя се за анализи по тази теория.
Аз залагам на Планината и Хрътката. Mr. Green

Останаха ли други високи хора?

# 453
Аз залагам на Планината и Хрътката. Mr. Green

Останаха ли други високи хора?

Големия Джон от хората на Роб  Laughing. Нали не е официално умрял?

# 454
Да не се окажат роднини накрая Ходор, Бриен и двамата Клигейн.  Joy
Дънк с неговите разходки из кралството, а и като гледам как безцеремонно реже плитки....  Party
Бран ще види много неща през дърветата, за Джон съм сигурна че ще види.

Препрочитам Джон и Бран, толкова неща са ми убягнали, не е за вярване. Писмото от Рамзи не е ли фалшиво? Помня, че коментирахте в темата, но не помня резултата.

# 455
  • Варна

Препрочитам Джон и Бран, толкова неща са ми убягнали, не е за вярване. Писмото от Рамзи не е ли фалшиво? Помня, че коментирахте в темата, но не помня резултата.

Фалшиво е. Peace

И аз препрочитам целенасочено, засега Тирион и Гриф. После мисля да мина през Дани заради спомените на Баристан.
Някои неща от танца са все едно за пръв път ги чета. ooooh! Но си спомням, че като го четох, бях толкова шокирана заради съдбата на Теон, че нищо чудно да имам бели петна.

# 456
  • Варна
Попаднах на едно интервю на Мартин, което е дал в Чикаго преди излизането на "Танц с дракони" Там казва, че е планирал още една книга за Дънк и Ег и че мястото на събитията ще е Зимен Хребет. Grinning

Освен това са му задали въпрос, може ли човек едновременно да е варг и безлик, той е казал, че не може. Т.е. Аря най-вероятно няма да стане безлика... защото май няма как да спре да е варг. Thinking

# 457
Моментът с варгската същност на Аря качествено ми убягва. Според мен сънищата й са по-скоро спомени и неосъществени копнежи да намери животното си.

# 458
Аря няма да стане безлика,нали съм и запазила единия дракон,да го язди  Mr. Green
Но не пречи да им усвои номерата и да ги използва по предназначение де,ох тоя Мартин няма ли да ни зарадва с още някоя глава  #2gunfire Hug

# 459
Само дето дракона ще я направи на опушено, подобно на Куентин, още преди да припари до него  Joy

# 460
Ще го управлява от земята тогава,ама какви сте лоши убивате мечтите на едно дете  Mr. Green Laughing Heart Eyes

# 461
Моментът с варгската същност на Аря качествено ми убягва. Според мен сънищата й са по-скоро спомени и неосъществени копнежи да намери животното си.
Нали като беше сляпа, "виждаше" през очите на една котка. "Танц с дракони", стр.585/586.

# 462
 Peace Приемам забележката, бях забравила за котката.

# 463
  • Варна
Peace Приемам забележката, бях забравила за котката.

Освен това като Нимерия, намери трупа на майка си в реката.

# 464
  • Варна
Аря няма да стане безлика,нали съм и запазила единия дракон,да го язди  Mr. Green
Но не пречи да им усвои номерата и да ги използва по предназначение де,ох тоя Мартин няма ли да ни зарадва с още някоя глава  #2gunfire Hug

Другият дракон е за Тирион, предвиждам като се добере до Мирийн да бъде приет от Баристан, заради знанията си за драконите.

Общи условия

Активация на акаунт