Лидл ::31::

• 69 828
  • 718
  •   1
Отговори
# 360
  • Mediterraneo
Тази сутрин беше някакъв ужас в магазина. За няколко града има пусната отделна брошура и се оказа, че всички чакат за свински врат на цена около 4 лв за кг! Не можеше да се помръдне вътре!
Разбира се, месо не взех, но пък от тази брошура имаше Амбарица на 50%, разни млечни десерти и сладоледи( на Балено в малки кутии, които са намалени от понеделник), бяло вино и други дреболии на половин цена. Напазарувах доволно, че и талони от Шел ползвах  Grinning

# 361
  • на последния етаж
След десетдневно отсъствие се записвам да следя новостите
И аз.  Blush

# 362
  • Варна
Саламът Амбарица  от промоцията за 1.89 лв ми се стори някак жилав и киселичък - ама ще се изяде, но очаквах повече от него.  Laughing

Пастета Дулано по 1.49 лв щерката го хареса, аз не съм го пробвала, взех фино смления.
Взехме си и от любимите ни слепени бисквити с какаов крем по 2.19 лв, обаче в брошурата ги дават на промоция от четвъртък пак на 2.19 лв  newsm78

Балеринките, които ще са от четвъртък на промоция, дали са от кожа или от текстил?  Thinking

# 363
Получихте ли на пощите си новата брошура вчера? Аз не съм и се чудя дали има нещо общо с почивния ден (като че ли веднъж пак така се падаше в петък празник и не получих брошура)  Thinking Ако някой я има, моля да я пусне тук ...   bouquet

# 364
Аз получих днес сутринта брошурата в пощата си
Заповядай
http://www.promooferti.com/%D0%BB%D0%B8%D0%B4%D0%BB-%D0%BA%D0%B0 … 7%D0%B8%D1%8F-09/

# 365
Благодаря,  значи проблемът е в моята поща - за съжаление, тези от промо страниците не ми се отварят от телефона, чак надвечер ще мога да я отворя   Tired

# 366
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Blush аз идвам с питане. не мога да отворя брошурата  Embarassed

това предлага ли се още? виждали ли сте го някъде?
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_21524.htm

# 367

в Кауфланд в момента.

# 368
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

в Кауфланд в момента.

Simple Smile Simple Smile Simple Smile Благодаря  Hug

# 369
  • Пловдив
Някой ползва ли матрака, който ще е на промоция от 09.09. ? Моля, за отзиви! Свива ли се на роло?

# 370
Ще тичам в понеделник за раклата. Преди две години имаше и я изтървах и от тогава я дебна. Е не е същата ,но ще ми свърши работа в детската стая.

# 371
а грейката дали е хубава  Thinking

# 372
  • Stuck in a moment
От тази седмица купихме мъжки панталон и яке и блузка с еднорог за детето, както и разни хранителни продукти, от които съм доволна.

В магазина гледах плакат с дамски дънки по 20 лв., мисля от четвъртък  newsm78, някой видял ли е ги е по бошурите, защото аз не ги откривам?
Хареса ми и пейката-ракла, мисля, че е практична, само се чудя дали като е в бяло няма да се цапа лесно. Идея си нямам и дали подобна цена е добра или е скъпо.. Thinking

# 373
а грейката дали е хубава  Thinking
Грейката е имитация на Монклер, съвсем обикновена черна грейка със знакчето на марката, но е симпатична.

# 374
От тази седмица купихме мъжки панталон и яке и блузка с еднорог за детето, както и разни хранителни продукти, от които съм доволна.

В магазина гледах плакат с дамски дънки по 20 лв., мисля от четвъртък  newsm78, някой видял ли е ги е по бошурите, защото аз не ги откривам?
Хареса ми и пейката-ракла, мисля, че е практична, само се чудя дали като е в бяло няма да се цапа лесно. Идея си нямам и дали подобна цена е добра или е скъпо.. Thinking

Съвсем малко назад из коментарите има линк с новата брошура, те вече може и в страницата им да са я качили ... там има и дънките и балеринки и разни още неща ...

Общи условия

Активация на акаунт