Лидл ::31::

• 69 866
  • 718
  •   1
Отговори
# 435
  • Mediterraneo
Аз съвсем сериозно се замислям до кого и по какъв начин да пиша относно това, че дамските им обувки са все до 40 номер! Не вярвам точно немска верига да не обръща внимание на това! Чиста дискриминация  Crossing Arms

# 436
Аз съвсем сериозно се замислям до кого и по какъв начин да пиша относно това, че дамските им обувки са все до 40 номер! Не вярвам точно немска верига да не обръща внимание на това! Чиста дискриминация  Crossing Arms

мда
и започват от 38  Confused
тези с по-малък крак, също нямат шанс ...
гумените ботушки мисля са от другия четвъртък /19-ти

# 437
От предните барелинки 40 номер не ми станаха а аз нося точно този. Явно и сега няма да ме огрее....

# 438
Здравейте момичета,
Имате ли представа кога ще пуснат гумените ботушки? В нашия магазин има реклама, но не пише дата, а не искам да ги изпусна Simple Smile

Другата седмица.

# 439
  • София
Дамски ли?

# 440
  • Варна

И  аз съм възмутена /ама не чак толкова/, че пускат детски дрешки до 116 номер, но не смятам да им пиша.  Laughing Те губят.

# 441
  • София

И  аз съм възмутена /ама не чак толкова/, че пускат детски дрешки до 116 номер, но не смятам да им пиша.  Laughing Те губят.
до 154 см пускат... Обикновено едната седмица пускат за бебета и дечица до 5 години (116), а на следващата - от 122 до 154

# 442
  • 1st floor

Пролетта си взех бежови балеринки 38 номер. По принцип нося 37-и, но този път ми стана 38.
Мерси, дано и на мен ми станат! Peace

# 443
  • Варна

до 154 см пускат... Обикновено едната седмица пускат за бебета и дечица до 5 години (116), а на следващата - от 122 до 154

Пускат, но рядко.
Заквасената сметана от промоцията е ок, въпреки че е само 20%. Хляб със семена нямаше като ходих - плетената кошница ме гледаше с празен поглед.  Mr. Green

# 444
Аз взех пейката с раклата - много съм доволна, пасна чудесно за детската стая....

# 445
# 446
  • Варна

Пускат, но рядко.
Заквасената сметана от промоцията е ок, въпреки че е само 20%. Хляб със семена нямаше като ходих - плетената кошница ме гледаше с празен поглед.  Mr. Green

В 10 часа имаше в 2 кошници от хляба в Лидъла срещу Делфини

# 447
Аз съвсем сериозно се замислям до кого и по какъв начин да пиша относно това, че дамските им обувки са все до 40 номер! Не вярвам точно немска верига да не обръща внимание на това! Чиста дискриминация  Crossing Arms

мда
и започват от 38  Confused
тези с по-малък крак, също нямат шанс ...
гумените ботушки мисля са от другия четвъртък /19-ти

Аха, аз съм с 36 номер.

# 448
  • Велико Търново
Аха, аз съм с 36 номер.

А така ми трябват балеринки Simple Smile

# 449
  • София
Някой взе ли си матрак? Интересува ме дали е мек или твърд...

Общи условия

Активация на акаунт