Лидл ::31::

• 69 730
  • 718
  •   1
Отговори
# 660
  • Ямбол
Да, хубави са обувките - здрави и удобни.

# 661
Имам едни излишни дамски туристически обувки, 40 номер, купувани на зимната разпродажба за 25 лева, но не биваше да си взимам по-голям номер, хлопат ми и ми се търкат над петата, обувани са за два часа. Водоустойчиви, Trekteс пише на езика, не мога да им намеря снимката, със светло синьо са.

# 662
Моля ви кажете с какво да си измия керамичния плот на печката  Praynig Каквото ми казаха пробвах, но пак остават едни кръгове, дето нямат махане  Crossing Arms

# 663
  • София
С Сif.Преди купувахме един немски препарат специално за керамични плотове,но форума ме просветли  Laughingи вече около 2 години само така действам.

# 664
  • Русе
От години смених Сif-а с Frosch - почистващ крем с минерали. На етикета пише, че е подходящ за стъклокерамични повърхности.
Същата работа вършеше и W5, но май вече го няма newsm78

# 665
Те и двата са един дол дренки  Crossing Arms Не стават за керамичния ми плот. Чистят ама не баш както аз искам. Аз честно между Цифа и Фрош не намерих никаква разлика.

# 666
  • Варна
Кръгове съм изчиствала баш с паста от рода на тази, която е на промоция в момента. Затова и питах дали някой е ползвал ЛИДЛската, защото онази беше просто вълшебна и изчистваше невероятни неща, без да надраска и лака по ноктите ми Simple Smile
Като никой не я е пробвал, ще я пробвам аз и ако съм доволна, ще си кажа. Специално върху керамичен плот ще трябва да я пробва някой друг, защото аз си нямам. Чистила съм само чужди, за да им хваля пастата Simple Smile

# 667
  • Mediterraneo
От алпийската седмица в новата брошура доста неща си харесах! Отдавна не бях правила списък за пазаруване от Лидл, сега имам  Wink

И се оплаквам от граха в буркан- отврат; 2 часа готвене и продължава до хлопа из тенджерата. За първи и последен път купувам.

Последна редакция: чт, 19 сеп 2013, 12:39 от Тарталета

# 668
  • Варна
Да изкажа недоволството си от този ориз  Tired
Скрит текст:

Бавно се сварява, безвкусен.

# 669
  • Русе
Точно пък от този аз съм много доволна, но веднъж бях оцелила един, който имаше отвратителен дъх.
Ползвам го за пиле с ориз, пълнени чушки и сарми.
Набелязах и аз някои нещица за следващата седмица.
Днес си купих хляба със семена от 3,29 лв. на 50% намаление. По-късно ще дам отзив, че още не съм огладняла  Laughing

# 670
  • София
agnesana, и аз преди няколко месеца питах, питах с какво да си почистя керамичния плот. Купувах, пробвах, но нищо не е така ефикасно, както на мен ми се иска. Явно търкане му е майката и да не се оставя да се насложат петната.
До момента в шкафа ми се подвизават - CIF, Medix, А1 и domol (някакъв немски, донесен ми от Гермация, уж чудотворен). Ами до момента от всички съм разочарована и съм решила да не купувам докато не използвам тези. В магазините ми препоръчват някакъв препарат на Сано, но хем ми се вижда скъп, хем съм предубедена. Може би ще го пробвам като остана без препарат за плота (някъде около 2015 година  Joy ).

# 671
agnesana, и аз преди няколко месеца питах, питах с какво да си почистя керамичния плот. Купувах, пробвах, но нищо не е така ефикасно, както на мен ми се иска. Явно търкане му е майката и да не се оставя да се насложат петната.
До момента в шкафа ми се подвизават - CIF, Medix, А1 и domol (някакъв немски, донесен ми от Гермация, уж чудотворен). Ами до момента от всички съм разочарована и съм решила да не купувам докато не използвам тези. В магазините ми препоръчват някакъв препарат на Сано, но хем ми се вижда скъп, хем съм предубедена. Може би ще го пробвам като остана без препарат за плота (някъде около 2015 година  Joy ).

Rolling Eyes все се надявах да има някакво чудодейно лекарство. Не ми се ще като бонус освен кръговете, да има и надраскано. Ще мисля и пробвам и аз  Hug

# 672
  • Русе
Агнес, а защо не пробваш с тези микрофибърните кърпи, които сега се предлагат?

# 673
Видях ги в брошурата и мисля наистина да пробвам  Hug  Просто наистина искам да си намеря вълшебното "лекарство" за печката  hahaha

# 674

Rolling Eyes все се
надявах да има някакво чудодейно лекарство. Не ми се ще като бонус освен кръговете, да има и надраскано. Ще мисля и пробвам и аз  Hug

Има момичета- K2R, писала съм в много теми, че за мен това е пяната за фурна и плот. Струва около 5 лв.

Общи условия

Активация на акаунт