Лидл ::31::

• 69 847
  • 718
  •   1
Отговори
# 60
  • Телиш/Плевен
Взех си спрей за въздух W5 с аромат на люляк и съм мноооооооого доволна от него. Heart Eyes

# 61
  • Пловдив
И аз ще чакам с нетърпение новата седмица,доста неща съм си набелязала  Grinning

# 62
Може ли линк с решетките за рафтове на Лидл, другата седмица има подобни в каталога на Кауфланд, та да сравня. Там ще са 2 за 6 лв, по 40 см широки

# 63
Тези в Лидл обикновено са по-скъпи, но по-стабилни.
Имам от Кауфланд - вършат работа. Натоварила съм едната за малки кърпи в кухнята, а другата с бельо в дрешника.

# 64

Хлебопекарната ми е 1550W и на програмата основен хляб, става м/у 3.20 мин. и 3.40 мин., според грамажа. За 850W доста по-дълго ще се пече или програмите ще са съкратени.
Е,незнам как са ги докарали ватовете,но и тая за толкова горе-долу изкарва хляб/току що погледнах книжката-3:25 мин. е най-дългата програма-за френски хляб.....другите са по-къси/.И то много добре опечен.

Хлебопекарната е супер. Пече страхотно, даже тесто за козунак правя в нея и стават трепач. Имам я от една година и не съм съжалила нито за миг ,че я купих.

# 65
Охо, училищни принадлежности Simple Smile Супер.
евтини ли са не ги виждам newsm78

# 66
  • Sofia
Онзи ден купих зърнесто сирене на Пилос, ужасно е, безвкусно и безсолно, плува във вода.
Преди това купувах едно чудесно, но не го намерих този път. Някой знае ли дали са го спрели?

ПП. Видях любимото зърнено сирене на първа страница, нарича се Котидж сирене. Дали е спряно?

Последна редакция: сб, 24 авг 2013, 21:24 от NBM

# 67
  • оттам, откъдето започва България
Онзи ден купих зърнесто сирене на Пилос, ужасно е, безвкусно и безсолно, плува във вода.
Преди това купувах едно чудесно, но не го намерих този път. Някой знае ли дали са го спрели?
Не съм пробвала сиренето на Пилос, фенка съм на киселото им мляко 3,6%, но днес си купих сирене Фета на промоция 200 г. - 2,22 лв. Останах приятно изненадана, мислех че вече няма да усетя вкуса на истинското сирене. Това сирене наистина си заслужава. Досега бях чела само коментари за него, но не смеех да си купя, защото ми омръзна да се набутвам. Този път съм наистина благодарна на всички, които са написали положителни отзиви за него.  Grinning

# 68
Ето офертите за учениците. http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=26538

И аз обожавам Cottage cheese, но това на Pilos беше много водно. Цяла седмица си седи и никой не го яде.

# 69
  • Sofia
Малко странен въпрос,ама.. Simple Smile -от промоцията на бира Аргос из къщи ми се замотаха доста празни стъклени бутилки. Някой да има идея връщат ли се някъде,в самия магазин или....

# 70
И аз ще се опитам да се доредя до пекарната.

# 71
  • София
Взех си спрей за въздух W5 с аромат на люляк и съм мноооооооого доволна от него. Heart Eyes
Ауууууу, на мен ми се видя направо гаден и го изхвърлих.

vela, за колко време става хлябът в твоята хлебопекарна и какво брашно ползваш?

Последна редакция: нд, 25 авг 2013, 00:52 от july1993

# 72
Хлебопекарната ми в момента ми забърква мекички  Heart Eyes

Как се вадят пастелите от понеделник според вас?

# 73
Може ли някой да сподели впечатления за микровълновата фурна на ЛИДЛ? Харесах я и мисля да си я купя.

# 74
Може ли някой да сподели впечатления за микровълновата фурна на ЛИДЛ? Харесах я и мисля да си я купя.

И аз я харесвам, ама старата още работи  Mr. Green Чувала съм само хубави неща и за нея, и за кафемашината  Peace

Общи условия

Активация на акаунт