Кралски работи и клюки - 7

• 77 894
  • 730
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
На ... 12-13 снимка всички гледат нещо усърдно, Калина си вдигнала таблета и зяпа в него, много лошо впечатление ми направи.

# 226
Скрит текст:

Момичета, може ли да попитам нещо извън темата?
Снощи не успях да гледам мача по волейбол между България и Германия. Да знае някой някъде да е качен, че много ми се иска да го гледам?

Винаги за теб Heart Eyes - http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4544725

А за Калина - думи нямам!

Скрит текст:

Благодаря мнооого!   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet

# 227
  • София
На какво се е направила Калина  ooooh!
Добре де, тези хора защо се загрозяват така?  Tired Трябва да съди пластичния хирург за това, което е "сътворил"  Outta Joint

# 228
  • Русе/София
След видяното съм безмълвна.

# 229
  • На земята, която е всъщност звезда.
На ... 12-13 снимка всички гледат нещо усърдно, Калина си вдигнала таблета и зяпа в него, много лошо впечатление ми направи.

Точно на тази снимка е и с лепенки на всички пръсти. Съжалявам да го кажа, но според мен последните години е развила някакво психично разстройство. Дано не съм права.  Sad  

# 230
Според мен Калина с таблета снима. Не знам на каква възраст е , но на тези снимки изглежда на над 50.

# 231
Калина е на 41 (родена е през 1972 г.). Но пластичните операции не прощават. Confused

http://hotarena.net/nosyt-na-knqginq-kalina-se-razpada-snimki

Без коментар

# 232
  • София
Направо съм  Shocked, особено от първата снимка...на другите е малко по-добре, но първата - то не стига че се е обезобразила, ами и гримът е потресаващ, та съвсем да стане страшна. Жалко, без да е красавица, беше симпатична...

# 233
  • София
Добре де, не е ли опасно да се здрависваш или докоснеш някой с тия гривни и шипове? Те са огромни.  newsm78
Горката жена.

# 234

Прави снимки с айпада, нали гледат някаква шоу-програма на бедуините.

# 235
  • Добрич
Обаче на всички снимки има българска бродерия в облеклото й. Дори малкия Симеон / не мога да напиша Хасан до Симеон, неприятно ми е/ е облечен с българска риза с бродерии. Прави и чест според мен

# 236
  • София
Обаче на всички снимки има българска бродерия в облеклото й. Дори малкия Симеон / не мога да напиша Хасан до Симеон, неприятно ми е/ е облечен с българска риза с бродерии. Прави и чест според мен

Да, факт. Наистина й прави чест. А, каква сладурана беше преди да се обезобрази така.

Скрит текст:
Чудя се, дали пък не се развива някаква зависимост към пластични операции и в един момент не можеш да спреш  newsm78 Знам ли  Thinking

# 237
  • На земята, която е всъщност звезда.

С риск да ви разочаровам, Китин и детето са облечени в марокански мъжки дрехи. Не знам как се казват, но те имат шевици, много сходни с нашите. За Калина не мога да преценя, но ми се струва неуместно да облече чужда /в случая българска/ традиционна дреха.

http://www.google.com/imgres?sa=X&rls=com.microsoft:bg:IE-Ad … p;tx=65&ty=60

# 238
 Вселена-и аз това забелязах.Определено са на марокански празник с марокански елементи по дрехите Praynig

# 239
  • София
Ооо, извинявам се  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт