Кралски работи и клюки - 7

• 78 533
  • 730
  •   1
Отговори
# 555
Мисля, че Кейт си изглежда много добре. Уилям се грижи за нея, явно. Те къде живеят в момента, дали са в Лондон?

Дрешките на кралица Максима от посещението й в холандските Антилски острови:

Скрит текст:

1. Рокля от Nathan;
2. Рокля от Бенито Фернандес;
3. Рокля от Nathan;
4. Рокля от Valentino;

5. Рокля от Nathan;
6. Рокля от Nathan;
7. Дизайнера на полата и блузата е неизвестен, но се предполага, че е Nathan;
8. Рокля от Etro;

9. Рокля от Nathan;
10. Ррокля от Giambattista Valli;
11. Рокля от Nathan;
12. Рокля от Michael Kors;
13. Рокля от Nathan.

Последна редакция: пт, 22 ное 2013, 23:33 от nela_66

# 556
7, 10 и 13 ми харесват най-много.

# 557
А аз 3, 9 и 13.

# 558
  • София
При мен се виждат само надписи: "рокля от еди кой си", няма снимки Sad

# 559
При мен няма проблем, но ще ги кача от друго място.
...
Сега виждат ли се?

Последна редакция: пт, 22 ное 2013, 23:34 от nela_66

# 560
  • София
Не се занимавай, май имам някакъв проблем с нета, утре ще ги видя.

ПП Видях ги през мобилния интернет - малко са малки, но на първо четене 7, 10, 11, 13 са ми фаворити.

Последна редакция: пт, 22 ное 2013, 23:44 от Lana

# 561
  • Пловдив
На мен нито една от роклите не ми хареса  Embarassed

Принц Хари на Антарктида

# 562
Въпреки широкоразпространеното мнение, че нищо по-лесно няма от раждането и отглеждането на малко бебе, никой не може да ме убеди, че това е така. Има достатъчно жени, за които това са драматични преживявания, които изискват емоционално възстановяване, което, от своя страна, отнема време. Изглежда нещата с Кейт стоят така. Тя е кралска особа, но все пак е и най-вече жена, а не някаква фикция, съчинена от фризьори, гримьори и стилисти за радост и възмущение на публиката.
 Peace
Аз пък си мисля,че точно след като стана майка Кейт разбра за какво става въпрос да си член на Британското Кралско Семейство и най-вече МАЙКА НА БЪДЕЩИЯ КРАЛ..може да и разрешават чат/пат
някоя волност пред "зрителите" но ПРОТОКОЛА си има вековна традиция и Джордж Александър Луи/сладурчето/ се охранява,отглежда и пр. по начин по който и Кейти не е подозирала,докато не стана факт ..затова вече изглежда по друг начин -съчетанието м/у майчинските чувства и задължението към короната и се отразяват,а не недоспиването и пр.неща с които се сблъсват обикновените хора Thinking

# 563

Може и да си права, soffita. Предполага, след като мине достатъчно време ще разбере. Simple Smile

# 564
  • Бургас
Испанските инфанти на посещение при дядо Хуан Карлос в болницата.

http://www.hellomagazine.com/royalty/gallery/2013112315799/princ … ng-juan-carlos/1/

# 565
  • Бургас

http://www.hellomagazine.com/royalty/gallery/2013112315799/princ … ng-juan-carlos/1/

Прекрасни са всички. Летисия ми е любимка, а дечицата са страхотни сладурчета  Heart Eyes

П.П. Първоначално прочетох "испанските инфантИЛИ" и се зачудих защо е това лошо отношение към хората  Laughing

# 566

Прекрасни са всички. Летисия ми е любимка, а дечицата са страхотни сладурчета  Heart Eyes

П.П. Първоначално прочетох "испанските инфантИЛИ" и се зачудих защо е това лошо отношение към хората  Laughing

Ха-ха, аз пък прочетох  "Истинските инфанти" ...

# 567
На мен пък обувките на принца не ми допаднаха Mr. Green
Иначе инфантите много си приличат-само очите им са различни по цвят newsm78

# 568
  • Бургас

П.П. Първоначално прочетох "испанските инфантИЛИ" и се зачудих защо е това лошо отношение

към хората  Laughing

Ха-ха, аз пък прочетох  "Истинските инфанти" ...

Аз пък и на двата поста се върнах да прочета как точно съм ги написала Simple Smile

# 569
Снощи гледах интересен филм за Едуард и Улолис Симпсън, по Канал 1 го даваха.

Общи условия

Активация на акаунт