Кралски работи и клюки - 7

• 78 537
  • 730
  •   1
Отговори
# 540
  • ENGLAND
А, с тази снимка Кейтито цъфна тази сутрин на първа страница на Дейли мейл

# 541
  • София
Много ми харесаха обувките и чантата....и краката на Кейт де Simple Smile
Като цяло обаче напоследък не ми харесва - нито дрехите ѝ, нито тя.

# 542
  • Бургас
На мен никога не ми е харесвала.Но ,май само на мен и затова си мълча

# 543
# 544
  • ENGLAND
На мен никога не ми е харесвала.Но ,май само на мен и затова си мълча
И аз така Grinning

# 545

И аз вчера попаднах на тази рокля, очите ми останаха, УНИКАЛНА е!

# 546
Кейт носила кафявата си рокля-палто за втора година и то със същите обувки и чанта, днес го видях в някаква статия. Ама пък и отива.

# 547

Ами майка е на много малко бебе, на което очевидно се опитва да отделя максимално внимание.
Когато моето бебе беше колкото нейното сега, изглеждах като ходеща мумия...  Rolling Eyes

# 548
  • Пловдив

Ами майка е на много малко бебе, на което очевидно се опитва да отделя максимално внимание.
Когато моето бебе беше колкото нейното сега, изглеждах като ходеща мумия...  Rolling Eyes
Глупости. Нито има чак толкова работа по едно дете, нито тя се занимава с чистене, пране, готвене и така нататък. И на всичкото отгоре колкото и да декларират как сами го гледат има и бавачка. Егасиму и зора Laughing Laughing Laughing

# 549
Е, Янтра, след 3тото може и така да мисли човек, но с първото определено е доста стресиращо. Аз пък кърмех денонощно и изглеждах ужасяващо. За мен изглежда перфектно за майка на малко бебе.

# 550
  • Бургас
Ама не се сравнявайте с Кейт.Ние срещу нея да бягаме не може да я стигнем. Тя може да повика армия от фризьори,гримьори,стилисти,бавачки и тн.

# 551
  • Пловдив
Е, Янтра, след 3тото може и така да мисли човек, но с първото определено е доста стресиращо. Аз пък кърмех денонощно и изглеждах ужасяващо. За мен изглежда перфектно за майка на малко бебе.
Аз и с първото мислех така. Мен ме мореше домакинската работа, особено купищата пране на бебешки дрешки. Съгласи се, едва ли си има подобни битови проблеми. Едно бебе гледа, и то има бавачка, ако иска да се изкъпе, лакира и прочие. Има фризьор личен и де да знам какви още стилисти. Просто се е запуснала.

# 552
Тя не се е запуснала, добре си изглежда, просто малко разбиране проявете  Wink

# 553
Момичета, не забравяйте и следродилната депресия, която не подбира дали жената е кралска особа, средностатистическа домакиня или клошарка. Като нищо може и Кейт да е погната.  Peace

# 554
Въпреки широкоразпространеното мнение, че нищо по-лесно няма от раждането и отглеждането на малко бебе, никой не може да ме убеди, че това е така. Има достатъчно жени, за които това са драматични преживявания, които изискват емоционално възстановяване, което, от своя страна, отнема време. Изглежда нещата с Кейт стоят така. Тя е кралска особа, но все пак е и най-вече жена, а не някаква фикция, съчинена от фризьори, гримьори и стилисти за радост и възмущение на публиката.
 Peace

Общи условия

Активация на акаунт