Кралски работи и клюки - 7

• 78 547
  • 730
  •   1
Отговори
# 525
  • На земята, която е всъщност звезда.
Камила ако няма точки, може да я уредим за социална пенсия и по-рано пенсиониране.....И за да си докарат допълнителни доходи може да участват в нашата реклама - Животът започва отново след 65......

+ някой и друг бесепарски митинг. А понеже ще придадат класа на събитието, могат да вземат двоен хонорар и двойна порция сандвич с кебабче и бира. Абе направо да се стягат с Камила и в събота да са тука, на Орлов мост. Какво ще кажете, да им се обадя ли?  newsm78

# 526
  • София
 Joy Joy превивам се от смях...обаче на колко стана Чарли все пак, че от тези промени във възрастта за пенсиониране се забърках      newsm78. Да му е честито, де!

# 527
# 528
# 529
# 530
Всъщност Хари много прилича на дядо си Филип... Laughing

# 531
  • На земята, която е всъщност звезда.

Тя цялата ще се увие в него, като с мантия. Simple Smile

# 532
Елизабет ми се вижда отслабнала на тия снимки.

# 533
Нова картина, по случай 150 годишнината от династията на Glücksburg в Дания (художник Томас Клуге):

Фелипе и Летисия в Калифорния:

Скрит текст:

...иии да допълним колекцията от обувки:

# 534
  • Пловдив
Здравейте дами!
Моля за малко помош Hug
Опитах се да намеря линка към марката на пелената с която беше изписан малкият Джордж-но за съжаление не го намирам.Бихте ли го пуснали пак? Hug

Последна редакция: нд, 17 ное 2013, 10:19 от armira

# 535
Здравейте дами!
Моля за малко помош Hug
Опитах се да намеря линка към марката на пелената с която беше изписан малкият Джордж-но за съжаление не го намирам.Бихте ли го пуснали пак? Hug

http://www.ghhurt.com/baby-shawls.html

# 536
  • Пловдив
Сърдечно благодаря!  bouquet Hug

# 537
Кейт с хубава кафява рокличка:

Скрит текст:

...и Летисия:

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 19 ное 2013, 21:06 от nela_66

# 538
Пък аз да се похваля......от малко повече от 1 месец съм в сайта за размяна на картички....Та днес получих картичка от Канада.....Зарадва ме най-много.....марката.......И там...в Канада...имало и марки на Кейт, Джорджи и Уилям....ама.....

Скрит текст:

# 539
Мама Цоцоланка, честита ти картичка!
А в Канада няма начин да няма марки с ликовете на британското кралско семейство, защото Канада е парламентарна монархия в лична уния с Великобритания и Елизабет ІІ е и тяхна кралица!

Кейт...упс!

Последна редакция: ср, 20 ное 2013, 17:18 от nela_66

Общи условия

Активация на акаунт