Кралски работи и клюки - 7

• 77 726
  • 730
  •   1
Отговори
# 675
А, що да е лоша новина, не, неочаквана е. Принца има преди това 2 или 3 развода, не помня точно. Доколкото си спомням, той е доста демократичен и надали за принцесата ще има лоши последствия.

# 676
  • На земята, която е всъщност звезда.
За тези двамата прочетох, че той преди това е бил женен за по- голямата й сестра. А от първата си жена имал две деца, и понеже не искал повече, принцеса Амира се съгласила да нямат деца. Може сега да е променила мнението си по въпроса? 

# 677
Имали са предбрачен договор, който изключвал деца, но не се знае причината. Може някой да е нарушил клауза от договора.

# 678
  • София
Значи много странно звучи развод в СА и са тях това е нещо неприемливо, но не и неприложимо. Обаче като гледам как въпросната принцеса се носи трябва да уточним, че тя е в пълен разрез с всякакъв морал възприет там. Никой си няма понятия например, кои са жените на саудитския крал, камо ли да ги види с такива тоалети някъде снимани.

# 679
  • Learn to fly. Fly away.
Крал Хуан Карлос днес навършва 76 години.

И една интересна снимка "Кралицата и гигантите"  Laughing

# 680
Значи много странно звучи развод в СА и са тях това е нещо неприемливо, но не и неприложимо. Обаче като гледам как въпросната принцеса се носи трябва да уточним, че тя е в пълен разрез с всякакъв морал възприет там. Никой си няма понятия например, кои са жените на саудитския крал, камо ли да ги види с такива тоалети някъде снимани.

Амира е и публична защитничка на правото на жените в СА да шофират. По този повод е получавала смъртни заплахи, въпреки, че е високопоставена особа.

# 681
Нова клюка - за радост на почитателките на Хари.  Mr. Green

http://life.dir.bg/news.php?id=15878354&nt=5

# 682
Аз очаквах новина за годеж, а те се разделяли. Харесвах Кресида (особено, когато разбрах, че сме родени на една дата  Grinning ) Младо, съвременно момиче, луда глава. Тъкмо щеше да има интересни моменти с нея, а сега какво....скука.

Как ви се струва Хари с брада? Защото венценосната му баба не го харесва така и го кара да я обръсне.

https://cdn.bg-mamma.com/7KOG/a9a453e9.jpg

Последна редакция: пн, 06 яну 2014, 22:43 от nela_66

# 683
# 684
Да е жива и здрава и до две-три години да роди сестричка на принц Джордж!  Grinning

# 685
# 686
  • Русе/София
Дали е вярно това?

# 687
  • Бургас
Ъ,кога роди,кога забременя? Че и пола видяха? Че и име измислиха? Не вярвам.

# 688
Лелеееее....не съм се разписвала от цяла вечност......

Само да си кажа.....Хари, ако е в депресия - от Кресида, от брадата си и баба си - мога да го приютя Whistling......

Кейт.....32г....Не знам защо смятах, че е ня 28-29г. - не съм се интересувала никога от биографията и......

Обаче - и Хари, и Уилям с бради ми приличат на Чарлз....

За Амира се радвам! Дано е щастлива!

# 689
  • Пловдив
Нито един от тях не ми харесва с брада  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт