Кралски работи и клюки - 7

• 77 744
  • 730
  •   1
Отговори
# 660
  • Learn to fly. Fly away.
Дали не е снимката на кралското семейство все пак след 1930?
Тя 1930 е била на 4, тук ми се струва по-голяма Simple Smile

Права си, поне на 8 или 9 е. Simple Smile Снимката е от 30-те години.  Peace

Ето една от коронацията на крал Джордж VI през 1937

Последна редакция: вт, 31 дек 2013, 15:07 от queen_of_spades

# 661
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА !!!

# 662
Честита Нова година! Нека тя да бъде здрава, успешна и благодатна за вас и семействата ви Simple Smile

Сега попаднах на това, стана ми интересно, не знаех, че има такъв закон, но звучи логично Simple Smile
http://www.bliasak.bg/nai-nai/p3_25029_0.html

# 663
Надали ще отидат на пътешествие веднага. Уилям, от януари до средата на март ще е в Кембридж - започва да учи аграрен мениджмънт. Главната му цел е да изучи проблемите на агробизнеса в Англия. Ще живее в общежитие, където вече е отделена стая за него. Кейт остава при Джордж в Лондон и сама ще посещава официални мероприятия.

# 664

Ваши Височества,
Честита Нова година!!!!!!!!!!

# 665
извинете ме  момичета че нахлувам така,не се интересувам много много от кралски особи, но случайно мернах тази тема и искам да ви попита каква марка са обувките на Кейт ето тук http://hollywoodlife.com/2013/11/20/kate-middleton-wardrobe-malf … e2be-visit-skirt/
, страшно ми харесват Heart Eyes, виждам, че сте доста запознати, ако имате  инфорамация ще се радвам да ми кажета.
Честита Нова  2014 и от мен!

# 666
  • София
Честита Нова година!!!
В статията пише, че са Алекзандър Маккуин, обувките Simple Smile

# 667
Леле колко съм затрита ooooh! то пишело, ама кой да чете....
Мерси Lana , че ми каза, аз изобщо не си направих труда да я прочета doh, просто бях ги видяла на едни други снимки въпросните обувки и търсех да постна същата снимка, така намерих този сайт, а то  в статята си пишело....

# 668
Сладури !  Heart Eyes (на ски в Италия)

# 669
  • Бургас
http://www.hola.com/realeza/casa_danesa/galeria/2014010269003/re … familia-danesa/1/

Датското кралско семейство на традиционния прием ,който е на 01.01 всяка година.

# 670
  • София
А какво стана със Зара Филипс, тя роди ли ?

# 671
Не още. Очаква се да роди на 14 януари. А това са снимки от 29 декември на конно надбягване в Кембридж. Ах, тази Зара:

Интересно яке - раждаш, махаш платката отпред и пак ти е точно!

# 672
  • На земята, която е всъщност звезда.
И аз миналата седмица се бях закахърила за Зара. Значи чакаме.

# 673
Преди време в темата говорихме за саудитския принц Талал и принцеса Амира. Днес прочетох, че неочаквано за всички, 58 годишния принц и 30 годишното принцеса са се развели.

# 674
  • Бургас
Това лоша новина ли трябва да е, защото като я гледам тази неземна красавица с тоз чиляк, си мисля, че развода й трябва да е нещо като новогодишен подарък. Дано няма лоши последствия за нея от този развод, че като ги знам в арабските страни .................

Общи условия

Активация на акаунт