Кралски работи и клюки - 7

• 77 773
  • 730
  •   1
Отговори
# 60

Ей, пустата му Камила. Не случайно ми е много противно това .... хм ..... същество!
Няма ли да я наритат най-сетне?

Супер противна.. Тя си мисли,че като тя е такава развей фуста и другите са...

# 61
  • София
Аз пък мисля, че това вече е направено и без да се вдига особен шум.  Wink

# 62
Що ли си мисля, че Камила няма представа, че е казала това?  Laughing Дори смятам, че с Кейт си допадат.  Wink
А ДНК тест и всякакви други всевъзможни тестове отдавна, отдавна са му направени на Джорджи.

# 63
Що ли си мисля, че Камила няма представа, че е казала това?  Laughing Дори смятам, че с Кейт си допадат.  Wink
А ДНК тест и всякакви други всевъзможни тестове отдавна, отдавна са му направени на Джорджи.

Аз също смятам, че Камила едва ли ще си позволи подобен коментар, като се има предвид, че не е любимка на народа. Така ще си навлече още повече негативи. Аз също си мисля, че се опитва да е приятелка на Кейт.

# 64
  • Бургас
Хич не вярвам аз на това. А,ДНК теста са го направили без да питам нито Камилата,нито Камиларят Simple Smile

# 65
Хич не вярвам аз на това. А,ДНК теста са го направили без да питам нито Камилата,нито Камиларят Simple Smile

Или, може би, дори по поръчка на Камиларя. Mr. Green

# 66
  • Бургас
Е,Даяна едно време щом са я проверявали дали е девствена и дали може да има евентуални проблеми при забременяване и износването на бебето. Съм сигурна, че и Кейт е проверена до 10 коляно.

# 67
Канила ми е противна, но ме съмнява да не са му направени всички възможни тестове.

# 68
  • Варна
Съгласна съм. Защо веднага приехте написаното за чиста монета newsm78

# 69
  • Между гори и планини
В памет на Принцеса Даяна, днес е годишнина от смъртта й

http://www.youtube.com/watch?v=wdrRLTgavus Изпълнението на Елтън Джон винаги ме докарва до рев

# 70
  • София
Съгласна съм. Защо веднага приехте написаното за чиста монета newsm78

Егати тъпата статия! Как пък няма един що годе нормален сайт или медия да пишат за това, само някакви неизвестни жълтурковци.

# 71
Имаше ли монакска сватба? Снимчици нещооо, няма ли?  Simple Smile

Намерих! Споделям с вас.  Simple Smile Още. И тук.

Последна редакция: нд, 01 сеп 2013, 10:13 от Ice Queen

# 72
Скрит текст:

http://life.dir.bg/news/uiljam-catherine-14872008

Как намирате Кейт след раждането? Мисля, че много добре изглежда  Wink

# 73
Скрит текст:

http://life.dir.bg/news/uiljam-catherine-14872008

Как намирате Кейт след раждането? Мисля, че много добре изглежда  Wink

Много добре изглежда! Гледахме я на предната страница - Мама Цоцоланка ни я показа!

Тия дни много височайши сватби!

На 30.08.2013 - принц Мохамед (Египет) и афганската принцеса Ноал Захир в Истанбул:
Скрит текст:

На 31.08.2013 - Андреа Казираги и Татяна Санта Доминго в  Монако:
Скрит текст:

На 31.08.2013 - Принц Рахим Ага Хан и моделът Кендри Спиърс - в Женева:
Скрит текст:

На 31.08.2013 - Густав Магнусон и Вики Андрен в Швеция:
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 01 сеп 2013, 11:28 от nela_66

# 74
Много добре изглежда! Гледахме я на предната страница - Мама Цоцоланка ни я показа!

Тъкмо ще и се порадваме пак  Wink

Общи условия

Активация на акаунт