Кралски работи и клюки - 7

• 78 560
  • 730
  •   1
Отговори
# 480
в Монако най-накрая ще има бебе, Шарлийн била бременна. Но колко е вярно, не знам.

А дано е вярно! Praynig

Казвате френската кухня да ходя да уча........Залогът е голям, защо не? Ей я Франция, ей ме мене.......

# 481
# 482
  • На земята, която е всъщност звезда.
 newsm78 Ето я преди 5 дни на официално събитие:

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2480755/Princess-Ch … -royal-green.html

Тази рокля много й отива, за пръв път раменете й не бият на очи.

# 483
  • в сърцето на един мъж...
Много е красива, но роклята е такава, че не се забелязва, дори и да има нещо, умело го прикрива.

# 484
Да, с този леко преливащ цвят, на едни снимки като че има малко коремче, на други като че няма.  Скоро ще се разбере, но дано има положителни новини по тази линия.

# 485
Еййй, как един път не се усмихна тази Шърлийн, на пръсти й се броят веселите снимки и то са все от спортни събития. И очите й едни такива тъжни... Толкова ли е нещастна или пък си е такъв чешит? Ако не е щастлива в брака, защо пък не се разведе? Щом в Англия преживяха развода на престонаследника, на едно Монако нищо няма да му стане! И дано новината се потвърди, току-виж сме я видели и усмихната.  Peace

# 486
Виктория и Даниел в Англия. Виктория в рокля на Стела Маккартни:

https://cdn.bg-mamma.com/7KOG/dbceb31b.jpg

Stella McCartney Pre Fall 2013:
Скрит текст:

Даниел май е сменил рамките на очилата. И що не вземе да го махне тоя гел. А е толкова хубав мъж!

Катрин и Уилям нещо не ми харесват на последните снимки, особено Уилям. Отслабнал ли е , изморен ли е, какво ли? Пък може само така да ми се струва...

Последна редакция: чт, 07 ное 2013, 23:15 от nela_66

# 487
  • Бургас
Нела,като гледам на Уилям нищо му няма.Ама Кейт е жив зян.Ще ме прощавате. Виж и корените на косата.Знам,че е с малко дете,ама чак пък толкова.

# 488
Копирам две снимки на Кейт от същото събитие от Звездни компромати:

На първата снимка е направо  #Crazy. Интересно ми е дали в английската преса има коментари за корените на Кейт?

Редактирам се - коментират! Ето тук има още много снимки на Кейт в близък план, не са улучили и прическата, гримът не скрива умората...

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2490534/The-Duchess-Ca … e-roots-done.html

Последна редакция: пт, 08 ное 2013, 00:35 от Смърфиетка

# 489
  • Майничка
Един от коментарите направо кърти мивки:
"that isn't kate, that's a double they use sometimes for security purposes." Joy

# 490
Нела,като гледам на Уилям нищо му няма.Ама Кейт е жив зян.Ще ме прощавате. Виж и корените на косата.Знам,че е с малко дете,ама чак пък толкова.

имам чувството , че  му се удължава черепа , тя , физиономията му все по-конска става , може би се дължи на падането на керемидите ,
Кейт си е позавяхнала , трябва й сериозен тунинг ...

# 491
Краля и кралицата на Белгия на гости на краля и кралицата на Холандия:

Веднага след срещата с Белгийсците, холандското кралско семейство замина за Кремъл:

Скрит текст:

# 492
Като манекени са тези двойки. И все едно са се разбрали предварително как да се облекат, за да си подхождат.

А джуджан кремълски, както винаги, изглежда смешно. Нищо, че разполага с по- голям власт от всички монарси /с изключение на Бетката, разбира се/.  Laughing

# 493
Като манекени са тези двойки. И все едно са се разбрали предварително как да се облекат, за да си подхождат.

А джуджан кремълски, както винаги, изглежда смешно. Нищо, че разполага с по- голям власт от всички монарси /с изключение на Бетката, разбира се/.  Laughing

И аз също си помислих, че Максима и Матилда предварително са се уговорили. И колко е хубаво да са млади кралете и кралиците! Красиви, енергични, приятни за окото!

А Максима, при Путин, ми изглежда леко напрегната. Тя обикновено излъчва невероятна жизненост и позитивизъм, а тук е сякаш притеснена, внимателна, да не кажа изплашена. Не зная, защо така ми се струва...

А ето и английската кралица и принца:

Кралица Елизабет с братовчед си принц Майкъл Кентски - изключително стилен мъж!

Последна редакция: сб, 09 ное 2013, 14:23 от nela_66

# 494
И аз забелязах,как изглежда Максима в Кремъл.Отдавам го на факта ,че липсва Путина-която и да е тя Wink,някак си симетрията и хармонията липсват,за разлика с белгийците.Най-вероятно тоалетите са съгласувани от персонала по протокола.

Общи условия

Активация на акаунт