Кралски работи и клюки - 7

• 78 558
  • 730
  •   1
Отговори
# 495
  • На земята, която е всъщност звезда.
Може да се е притеснила, че е проявила несъобразителност и се е барнала с доста високи токове. Преводачката отзад придвидливо е обула ниски боти.

# 496
Тук може да разгледате Кремъл. Приема се е състоял в Александовската зала - много величествено и красиво! - http://tours.kremlin.ru/#/ru&3_15
А, бе, като ги гледам тези зали, холандците са получили чувство за малоценност.

# 497
А, бе, като ги гледам тези зали, холандците са получили чувство за малоценност.

За тях не знам....но аз със сигурност Mr. Green......Какви колони, какви врати....аз направо изгубих хората къде са.......

Филип конкурира руските ветерани с тези ордени.....

Последна редакция: сб, 09 ное 2013, 19:54 от Мама Цоцоланка

# 498
Принцовете са с ордените си, защото са на откриване на нова щаб-квартира на Асоциацията на семействата на британските военнослужещи (SSAFA). Но , заради какво са ги заслужили тези ордени и медали?

Аууу, Камила просто свети на тази снимка!

Днес, членове (нацболи) на забранената в Русия Национал-болшевишка партия са задържани заради нападение над краля на Холандия в Москва. Когато кралят преминавал по червената пътека на влизане в Московската консерватория, от тълпата се чул вик "Кръвта на Долматов е по вашите ръце!" и към краля полетял домат, но не достигнал целта си. Кралят изобщо не реагирал. Долматов е активист на тази партия и се обесил в килията на депортационен затвор в Холандия, след като му било отказано политическо убежище.

В Третяковската галерия:

На концерт в консерваторията (свири Холандският кралски оркестър Концертгенбау - Бетовен и Щраус)

Последна редакция: сб, 09 ное 2013, 20:39 от nela_66

# 499
  • Там,където се събуждам щастлива.
Като манекени са тези двойки. И все едно са се разбрали предварително как да се облекат, за да си подхождат.

А джуджан кремълски, както винаги, изглежда смешно. Нищо, че разполага с по- голям власт от всички монарси /с изключение на Бетката, разбира се/.  Laughing

И аз също си помислих, че Максима и Матилда предварително са се уговорили. И колко е хубаво да са млади кралете и кралиците! Красиви, енергични, приятни за окото!

А Максима, при Путин, ми изглежда леко напрегната. Тя обикновено излъчва невероятна жизненост и позитивизъм, а тук е сякаш притеснена, внимателна, да не кажа изплашена. Не зная, защо така ми се струва...

Максима и Матилда са приятелки. Дори много често (случайно или не) носят еднакви дрехи (или приличащи си).

Не се изненадвам, че Максима изглежда напрегната. Тази визита (както и всичко свързано с визитата на холандци в Русия по повод на отбелязване на годишнина от създаване на приятелски отношения и тяхното затвърждаване) беше предшествана от : намеса на полиция към руски дипломат (доказателства за малтретиране на семейството; алкохол) - руснаците казаха, че са нямали право да се месят. След това побой на холандски дипломат в Русия. За капак членове на Грийн пийс са арестувани в Русия и са все още в затвора. МОже да ги осъдят на доста години затвор. Преди визитата много политици искаха тя да не се осъществи. Та всички бяха нащрек какво ще каже Путин и как по-дипломатично да се изразява кралят, за да не го разгневи или да се усложнят още повече нещата.

Последна редакция: сб, 09 ное 2013, 22:39 от Kalinka

# 500
Днес попаднах две заглавия в клюкарските списания, но не съм ги чела подробно - едното е, че Беатрикс била доста болна. Вероятно заради това е абдикирала.

Хм...Нищо не съм чела / чула тук по този въпрос. Не вярвам да крият, защото знаят, че е грешна стратегия тук.

Миналата седмица беше специалното събиране в памет на Принц Фризо, който стана жертва на лавина и почина лятото. Към 4000 поканени е имало и много от тях са споделяли спомени за него.

Роклята на съпругата му Мейбъл е специална, защото символизира вечната й любов към него, в която  се е врекла  в деня на сватбата им. Булчинската рокля

и тази панделка, която има на тази рокля символизира това (същата рокля носеше и по време на едно от тържествата / вечерята преди коронясването на ралят, когато Фризо беше още жив)

# 501
Имало причина (причини) за това състояние на кралската двойка! Без да знаем подробности, усетихме, че има нещо. Визитата им бе два дни - петък и събота. Сигурно са си отдъхнали вече. И тяхната не е лесна. Дано не са ядосали Путин.

# 502
Вярно,не е лесна.
Но това за панделката ме трогна,много.

# 503
  • в сърцето на един мъж...
Калинка, не знам, не задълбах, просто докато чаках на опашка, мернах заглавие в тукашно списание. Има 4-5 клюкарски, които са съвсем близо до касата. Имаше нещо и за Максима, ама като не помня. А и не се сещам в кое списание беше. Ако го има още, може и да му щракна корицата.
Много мъчно ми стана за Мейбъл Sad

# 504
  • На земята, която е всъщност звезда.
Но това за панделката ме трогна,много.

Peace

# 505
Geia, следващия път се загледай, че ми стана интересно. Не ми се вярва, защото, ако нещо крият и се разбере, направо ще ги изядат. Те и затова са доста открити по всички въпроси, за да си спестят неприятности.

Иначе то от доста време се говореше, че Беатрикс ще се откаже. Мисля, че е искала да се грижи за Фризо и й е тежало да съчетава посещения в Лондон, всяка седмица, с други задължения. А и в дадения момент Вилем беше (е) доста популярен и обичан. Всъщност той уцели десетката с Максима. Имах честта да я видя на живо при едно от тържествата на монархията в нашата провинция. Прекрасна е тази жена!

Съдбата е ужасна към Мейбъл. Баща й е карал кънки (естествен лед), когато той се пропуква, пада и умира. Тя е била на 9 години, а бащата почти на годините на Фризо. Децата й имат същата съдба. Тъжно, защото всички казват, че Фризо е бил много добър баща.

Не само баща, но й е бил много умен и е бил страшно добър съветник. Вилем Александър загуби в негово лице много ценно нещо.

Не знам дали знаете, но Фризо се отказа от престола, за да се ожени за Мейбъл. Тя е имала връзка с един криминално проявен и всички са знаели, че няма да им да дадат да се оженят (бъдещ крал /кралица трябва да иска разрешение от властващите). Тогава дори не подадоха иск. Въпреки това, Беатрикс е била винаги много положително настроена към Мейбъл.

Споменах преди, че тази рокля беше носена и преди. Намерих снимката и се оказа, че е от самия ден на коронясването.

# 506
# 507
Вещи, до сега го гледах албума......

Не знам защо, но от всички снимки, ето тази ме грабна -

# 508
  • Пловдив
На мен също ми направи впечатление  Peace

А на по-горната снимка Катрин ми харесва. По принцип не съм от най-големите почитателки на външния и вид, симпатична ми е , без да смятам, че е изключителна красавица, но на тази снимка наистина много ми хареса.

# 509
  • в сърцето на един мъж...
Много тъжна история имат Sad Спомням си, че ние празнувахме Деня на благодарността тук, той тъкмо беше претърпял инцидента и имахме в компанията холандци, които през цялото време си разменяха смс-и, за да са в течение на състоянието му. Трябва да се разровя, защото имаше за Беатрикс и за Максима статии.

Общи условия

Активация на акаунт