Случи ми се нещо странно X

• 132 394
  • 754
  •   1
Отговори
# 270
Не знам как ще спя тази нощ след всичко, което прочетох!   Shocked

Ето странна случка и от мен - прибирам се лятото една вечер и няма жива душа наоколо. Изведнъж като почна да ме тресе, все едно някой ме е полял със студена вода и да изпитвам силен страх. При което виждам някаква стара жена (улицата не е добре осветена и може преди това да не съм я забелязала) на около 30 метра от мене. Опитах се да я погледна скришом, но за мое съжаление погледите ни се срещнаха - имаше най-изпълнените със злоба очи, които някога съм виждала, смръщена и с гневно изражение, да те е страх да я погледнеш. Докато ме подмина това усещане си остана, едва се сдържах да не тичам до вкъщи  Crazy

# 271
Нямах много време свободно .Ще ви разкажа случките си  и много странни при това.

1.Имам братовчедка ,която си е отишла от този свят и аз слушах музика и вървях към спирката да хвана автобуса за София да отида на гости на братовчедми ,че той е на 15 години ,а аз съм на 17 и е нов в София и да му правя компания и да го разведа малко и по-пътя някой ми качи качулката на анурака  на главата .Обърнах се и нямаше никой ,но някой сякаш го беше хванал и ме докосна за да го качи .Нямам си идея какво беше ,но знаех ,че братовчедками ,която е мъртва обичаше да прави това с мене ,но дали е тя незнам

2.Аз с мойта сестра бяхме на гости при баба ми и дядо ми в Бургас .Тя беше излязла с нейни приятелки ,а аз бях отишъл на морето с дядо ми .Връщаме се вкъщи къщата е на три етажа.Качвам се на третия етаж при сестрами да лягаме да спим .Нямаше я още и аз се обадих по телефона да я питам къде е и я чух и каза Митко идвамм до минута съм вкъщи и плачеше много .Върна се и заключи вратата и се хвърли върху мен и се разрева и аз я питах какво стана добре ли си .Тя ми разкажа ,че някаква жена цялата в черно е преследвала нея и нейните приятелки.Дойдоха приятелките за закуска у нас и ние бяхме в стаята ми и ми разказаха какво се е случило

3.Докато спах вечерта .Аз, братовчед ми , сестрами,братовчедка ми спахмее хубавичко в леглото .Братовчедми и аз спахме и през едно време се събудих и видях,че момичета ги няма и отидохме да ги намерим и гледаха в една точка ,като хипнотизирани от нещо и незнаехме кво е .Хванахме ги и тръгнахме набързо да се пребираме и те отказваха казаха ,че вънка е по-добре .Насила ги вкарахме и видяхме с братовчедми две големи червени очи в храстите и веднага побягнахме и заключихме вратата и пуснахме всички щори на трите етажа и пердетата дръпнахме и изгасихме лампите и слязохме в мазето и пуснахме лампата и там стояхме цяла нощ и после на сутринта момичета спаха още и отидохме до мястото да разгледаме и видяхме някакви копита и се погледнахме заедно без да кажем никаква дума.

4.В Бургас бяхме почти цялото лято и  аз си почивам и хвърлях топка в стената  и слушах Рок музика ,като АСДС,ЗЗТоп  и др.Аз не слушам БГ ПЕСНИ И ЧАЛГИ.Качихме се горе да спим аз сестра ми ,братовчедми ,братовчедками и слязох долу да взема нещо за хапване ,братовчедми и той дойде ,защото искаше да си вземи нещо сладко за хапване и чухме отгоре писаци и веднага хвърлихме всичко  и се качихме на бегом горе и се опитахме да отворим вратата  и сякаш някой дърпаше отвътрешната страна и двете момичета плачеха вътре и вратата на холла се затръшна и се уплашиха и се скриха под леглото  и след 5 минути дърпане се отвори и влязохме вътре  и двете момичета ни видяха отдолу краката излязоха подлеглото и ни прегърнаха и веднага оставихме нещата както си бяха и слязохме долу да спим .Незнаем какво беше и се чудем още.

5.Имаше изоставено даскало ,което вече не е активно и успяме да влезем и нямаше ток и светихме с фенери и телефоните и разглеждахме.Аз бях взел раница за всеки случай и разглеждахме .Бяхме 6 човека .Разделихме се на три групи по двама . Бяхме 3 момичета и 3 момчета.Аз с партьнора ми взехме първия етаж да разглеждаме всичко ,виктория и драго бяха взели втория етаж ,мария и никола бяха взели третия етаж.Разглеждахме и светихме с нашите фенери и през едно време фенерите ни се развалиха ,а батерийте бяха чисто нови и стана студено и от третия етаж изпищяха и ние се турнахме нагоре  и стана много студеноо направо замръзвахме и се хванахме за ръце ,защото фенериет не ни работеха и беше ,като в мрак и светихме с телефоните си и намерихме някаква кръв на пода и през едно време стана топло много и ние се стоплихме и намерихме лекарския кабинет по голяма случайност ,а едното момиче искаше да си измери кръвното налягане от този студ,а и също ,защо понякога и е много високо и ние го направихме .В една врата видяхме някакви чистаци в това даскало и драго ги поздрави без да се усети и те ни видяха и почнаха да ги гонят и казаха да не идваме никога повече  и почна гоница и избягахме всичките навън .Аз всичко бях записвал с телефона си .Направих аудио записи и ги прехвърлих на компютъра и ги слушах ,като изчистих пръщенето и се чуваше -Аз съм затворник и Сатаната ще те погуби .На втория ауидо запис чухме някакви думи ,но не бяха на познат език .Някакъв много стар език и  показах на тях кво сме записали те бяха потресени .

6.Мими-то днес точно сънуваше кошмар.Аз спа на другото легло и тя се събуди и дойде при мен и ми каза Митак може ли да легна при теб и аз казах да .Питах я добре ли си и тя ми каза сънувах кошмар и аз я питах к

# 272
На мен ми се случи нещо като сън.До сега не беше ми се случвало такова нещо...и искам да го споделя с вас.Ходих на една малка семейна екскурзия и решихме да посетим пещера Снежака.Както се разхождах из пещерата ми се яви дух,може да го видите на снимката по долу.Духа е на жена,която търси покой.Загубила е детето си там,пуснала го е да си играе и то се е подхлазнало и водата го е повлякла.Жената не може да намери покой и се чувства виновна и иска да знаят колкото се може повече хора за това.

# 273
  • Варна
Това сънувала ли си го или докато си се разхождала в пещерата си заспала?
 Какво значи "нещо като сън"?

# 274
Според мен иска да каже, че е имала видение, Хексе. Но не знае как да го обясни и  използва неподходящи думи.

# 275
  • Варна
А, ясно. Дано да получи покой.

# 276
  • Талант на 2012,2013 г.
Наистина е странно. Горката майчица. След като повече хора знаем крайно време е да получи покой . Sad

# 277
Жената е пуснала и отделна тема за това http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=752273.0
Естествено, я емнаха, но все пак тя си прави своето, което е похвално. Много повече биха махнали с ръка и биха замълчали, за да не станат за смях.

# 278
Ще си позволя да попитам защо един призрак би искал просто да се знае историята му? Разбирам ако беше да поиска помощ да си намери детото, пък и в тази пещера вода няма освен ако не е било преди векове събитието newsm78

# 279
Тя не търси детето си, търси покой, което го разбирам като търсене на съпричастие, който научи да потъгува с нея и хорската милост да й помогне да си прости и да намери най-накрая покой.
Може би от събитието ни делят много векове. Rolling Eyes
Така разбрах нещата. Thinking

# 280
Хубаво, де, аз пък й вярвам. Също както вярвам и на това, което аз съм преживяла, но също като Ън усещам, че жената просто не успява да облече в думи преживяното.
Може и да се е "объркала", но явно е преживяла нещо различно, впечатлило я е и иска да го сподели.

# 281
  • София
Слагам тази пещера в черния си списък.  Naughty Кракът ми няма да стъпи там.

# 282
Така разказана историята куца яко. В другата тема бяха зададени съвсем адекватни въпроси, които си останаха без отговор.
Иначе не е като да не вярвам в такива работи.

# 283
  • Варна
Така разказана историята куца яко. В другата тема бяха зададени съвсем адекватни въпроси, които си останаха без отговор.
Факт.

# 284
http://www.dailyfailcenter.com/139736
За който разбира английски. От някои от тези дечица ме побиха тръпки...

Общи условия

Активация на акаунт