Случи ми се нещо странно X

• 132 410
  • 754
  •   1
Отговори
# 345
Сетих се, че някой беше писал и сега и аз да кажа: преди 2-3 дни през нощта в 4 часа телевизора внезапно се включи сам. Мъжът ми го спря, но след 2-3 минути пак се включи. Не го взехме за нещо странно и необяснимо. Така, че ако ел. уред ви се включи без да сте го пипали, спокойно го изключете и не се натоварвайте. Техника, какво да я правиш.... Whistling

# 346
ЧНГ на всички!

За самовключващите се електроуреди - ако имате хлебарки, възможно е те да вършат тия поразии.. Преди години имахме някакво нашествие, бяха се наврели в микровълновата и от време на време правеха контакт вътре, та и тя така се включваше. Внимавайте да не стане някой инцидент.

# 347
ЧНГ и от мен.

Нямаме никакви вредители (слава Богу!) те всяка вечер по едно и също време си се включваха, по тази причина, като на Нова година не бяхме вкъщи извадихме батериите, за да не стане някоя беля

# 348
Здравейте, ЧНГ и от мен  Simple Smile Peace

Та да кажа и аз една-две странни случки, които ми са се случвали.
Преди седмица, някъде, вкъщи бях сама, радост за мен естествено. Преди да седна на компютъра да разцъкам тук-там, реших да оправя масата в предната стая. Масата вече беше изчистена, имаше само един пепелник, който го оставих по средата на масата. Отидох аз във вътрешната стая и се отнесох с компютъра. След около 20 мин. чух шум от вътрешната стая - нещо падна, счупи се. Отидох в другата стая и какво да видя ? Пепелникът е на теракота, счупен. Все още ми е странно как от средата на масата се озова на земята, при положение, че бях сама.  newsm78

Друго странно ми е, когато вечер си лягам. По принцип имам страх от тъмното, особено когато си лягам вечер. Изведнъж такъв страх ме обзема, че се завивам през глава, става ми адски горещо, дишам учестено и имам чувството че сърцето ми ще излезе. Не мога да мръдна. Все едно някой ме е завързал и знам, че ако се обърна ще видя нещо или някого, който просто чака да се обърна за да ме довърши. Усещам с всяка част на тялото си че зад мен има нещо.. Стоя вкаменена, страх ме е да дишам, почвам да се моля и си повтарям, че просто си внушавам и изведнъж ме обвзема едно спокойствие, всичко в мен се отпуска..обръщам се и се успокоявам, че няма никого. И това всяка вечер. Може би се дължи на страха ми от тъмното или от годините, знам ли   33uu

# 349
  • Варна
или от годините, знам ли   33uu

Thinking  На колко си? Защо те оставят сама в къщи?

# 350
или от годините, знам ли   33uu

Thinking  На колко си? Защо те оставят сама в къщи?

16, след месец ставам на 17  Grinning

# 351
  • Варна
Мислех, че страховете от тъмното преминават с навлизането в тинейджърската възраст. Laughing
Изглежда ми като начин да си получиш дозата адреналин.
Аз като бях малка ме беше страх от светлото, чувствах се незащитена, като угасяха лампата се чувствах скрита. А като се завиех презглава, вече ставах направо неуязвима.

# 352
Мислех, че страховете от тъмното преминават с навлизането в тинейджърската възраст. Laughing
Изглежда ми като начин да си получиш дозата адреналин.
Аз като бях малка ме беше страх от светлото, чувствах се незащитена, като угасяха лампата се чувствах скрита. А като се завиех презглава, вече ставах направо неуязвима.

Хаха, явно още ме държи  Laughing
Абе страшно си е.
Да се завиеш през глава - най-добрия щит срещу чудовищата.  Peace

# 353
ааа.. аз съм на 25 и още си ме държи страхът от тъмното
 Embarassed

# 354
  • Ямбол
Извинявай "Хексе ", но човек може да е и на 90 години и пак да го е страх от тъмното,това независи от годините.....

# 355

току що открих някакво малко огледало на рафта в банята
със сигурност такова никога не е имало в дома ми  newsm78

без рамка

достъп до банята ми е имал само един човек освен мен в последно време  Confused

какво може да значи това?  Tired

# 356
  • София
Не може ли просто да си го е забравил човекът?

# 357
не

в банята има нормално огледало

вариант забравил не е вариант  Tired

да добавя, с въпросния човек не съм в добри отношения

имали някакви магии с огледала?

с две думи, ако някой се сблъсквал с такова нещо, моля да сподели

# 358
Чувала съм, че счупеното огледало носи нещастие. Счупено ли е това, което си намерила?
Счупено или не, аз бих го изхвърлила от дома си - а за магии съм чувала, че трябва да се хвърли в течаща вода (разбирай река).

# 359
цяло е, не е счупено.
за водата и аз съм чувала, благодаря.
посъветваха ме да го сложа на определено място в дома ми, щяло да нейтрализира лошата енергия.
вярвам на жената която ме посъветва, надявам се да нямам проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт