"Прилив и отлив" - новият сериал на Чаатай Улусой......AFK FOREVER - тема 188.4

• 40 773
  • 732
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Защо така отказвате да се премените, момичета  Joy (сещам се аз защо). Ако искате изрежете едната страна на колажа  Wink

# 691
Сис,къде бе,къде  Crazy  smile3508

Неси  Hug Толкова сладки,че да ги изпапкаш.  Mr. Green Особено главния герой  Joy А колко са се наредили да опитат от него.  Crazy  Joy

# 692
  • Стара Загора
Привет Heart Eyes

Фрагмана много ми хареса и очаквам с нетърпение да започне ПО, че в момента съм в "застой" - разбирайте всички сериали, които следя започват наесен и нямам какво да гледам. Mr. Green
Я кажете от кога е новия сезон на Вампирите - Древните Flutter? Whistling

На мен Серенай ми харесва, много повече от Миша Бартън и мисля, че няма да имам проблем с гледането й. В Сезоните играта й не ми допада, но това може би е от самата й роля. Често се случва да намразвам един артист заради определена роля. Така беше с единия от Фатмагюл, но след това в Север-юг пак ми беше приятен и дори му симпатизирах. Laughing

Аз се чудя дали да не се преоблека с нещо от предоставените одежди от мис ЧагиТко? Whistling Thinking Mr. Green

# 693
Иве,на 3-ти октомври почват при нас са на 4-ти  Mr. Green Сис,взе да се озърташ за Клаус а ?  Mr. Green

# 694
Сис,озъртам се,ама не изскача отникъде  Mr. Green

Харесва ми Джоузеф,но не мисля,че ще го гледам в новия му сериал,ама все пак ще видим.  Laughing

Пф,голяма съм фенка и аз  Joy

Иве, аз не съм я гледала никъде,тъй че непредубедена ще си съставя мнение като започне сериала.  Peace

# 695
Здравейте да се запиша в новата тема. Благодаря много за нея. Сериала изглежда обещаващ

# 696
Аз пък без да чакам изобщо се възползвам от офертата-промоция и си взимам едни Ча и Серенай за красота.  Grinning

# 697
fergis, добре дошла!

Туит на С.С.: ''Много ми харесва тази креативност, няяяяямааааа да позволя да се каже такова нещо!!!''
И е постнала тази статия от вестник:

Статията:

С.С.: Няма да позволя да кажат за мен, че съм занемарена''

Серенай Саръкая застана пред обективите за списанието InStyle. Саръкая, която след фотосесията отговори на въпросите, каза: ''Длъжна съм винаги да се грижа за себе си/ да обръщам внимание на външния си вид/, защото ми стига някой да напише това в Туитър: ''Видях, занемарено/небрежно беше облечена, а и ръстът ти не е висок мисок''. А и не излизам на улицата без грим.''

Последна редакция: пт, 30 авг 2013, 20:04 от nesi_

# 698
Сери да не се окаже някоя кокона? Thinking

# 699

Joy Притесняваш ли се за Чагитко?  Joy

# 700
Феновете са направили ТТ #SerenaySarıkayaMedcezir и тя им благодари:

Serenay Sarıkaya ‏@SrnySrkyResmi
#SerenaySarıkayaMedcezir yine ne soylicegimi bilmiyorum!! tesekkur ederim birbirinden güzel tatlı insanlar 😊herkese sevgilerrrr❤❤❤

А Ча каквооооо чакааааа.... Crossing Arms

Joy Притесняваш ли се за Чагитко?  Joy

"Не". hahaha В големи кавички. Mr. Green

Вани, крепи ме надеждата, че той беше споменавал какви момичета по принцип харесва и тя така като я пооглеждам не отговаря на нито един критерии. Joy

# 701
Да се надяваме да си гледа сериала и да не залита наляво и наясно  hahaha  Joy

# 702
  • Варненска клюкарка

А, баш Crazy
Върви му на Ча на колежки. Хазалка, много често беше пет за четири в прическата и облеклото, и съм останала с впечатление, че много не и дреме за хорското мнение. Тази пък е в другата крайност- без грим не се показвала никъде, пък и едно самочувствие вади....

пп На снимката в списанието изглежда страхотно, но честно казано в лице не прилича много на себе си- обилно сиропирана е с фотошоп Wink
Ако не знаех, че е тя, нямаше и да я позная Peace

# 703
Така де, трябва да си заслужи хонорара. Mr. Green

Ама не ме кефи това, което казала за "а и ръстът ти не е висок мисок". Naughty Ама да не издребнявам сега и все пак... се подразних. Thinking Мисля че знаете защо! Stop Peace

# 704
Тя всъщност колко е висока?

И в крайна сметка не го разбрах това за висок,мисок-тя не си ли е доста висока или друго има предвид и друго визира.  Thinking  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт