"Прилив и отлив" - новият сериал на Чаатай Улусой......AFK FOREVER - тема 188.4

• 40 829
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
а така ся вече съм с два профила кат ма блокнат на единия продължаам на другия  Joy
О, аз това го направих още предния път.  Whistling Mr. Green

# 76
# 77
а така ся вече съм с два профила кат ма блокнат на единия продължаам на другия  Joy
О, аз това го направих още предния път.  Whistling Mr. Green

Хахах до какво води Ча и може би и Хазал(за някой)  Joy Сис,тъкмо щях да кажа бързо да ме добавяш от новия си профил,но ти си го направила вече  Hug  Mr. Green

Последна редакция: нд, 25 авг 2013, 15:02 от romanti4ka

# 78
Аз пък засега няма да си правя друг. hahaha

Въпреки че ме е страх   да пиша на др., че Ча нали е ревнив да не го ядосвам. Joy

# 79
  • София
Сега преглеждах материалите за Чаги вкл и за скандала с наркотиците. Чета, че много известни имена са викани за разпит, защо само при него се вдигна такава врява?  newsm78

# 80
Здравейте!

Оставих ви в старата тема, намирам ви на 6-та страница в новата...
Благодаря за кафетата!  bouquet

Вани,
Скрит текст:
ти пак си добре с три сериала. Аз имам намерение да гледам 4 сериала, които продължават и през новия сезон и съм си набелязала 5 нови. Не знам как ще стане, но трябва да се откажа от някои, че при такова учене не е възможно как да ги гледам всичките.

Неска txtloves

Скрит текст:
Последния път нета ми беше отврат. После те търсих, но уви...

Ради Heart Eyes Hug,
Скрит текст:
наложи се да изляза, извинявай!

Това не е ли от списанието  newsm78

Да, това е списанието. Аз също си мислех, че ще публикуват някаква нова фотосесия - да, ама не. Crossing Arms

Това май било озета  Shocked Хахаха по-скоро май тук искали озета  ooooh!  Mr. Green

Скрит текст:
Това не е озета. А е част от репортажа с Мерием Узерли.

Скрит текст:
Много мъчно ми стана за Мерием Cry Не съм й фенка, но наистина я признавам! Браво на жената! След всичко, което е изживяла, ще отгледа детето си сама.

Ама не бомба е това списание! (димка)  Laughing

hahaha

а така ся вече съм с два профила кат ма блокнат на единия продължаам на другия  Joy
и като получиш лимит и в драта профила, шИ лапаш мухитИ hahaha

# 81
Мамин благ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 82
йане била

# 83
Неси,ами то винаги идва момента с мухити неизбежно е  Joy

# 84
Аз пък нямам лимит! smile3533

# 85
НесиHug 
Скрит текст:
какво за Мерием и защо да си отглежда бебето сама.  newsm78

Ейй тази коса не може да я побере в тази шапка  Crazy  Joy

# 86
  • Под Сините камъни
Да се запиша и аз в новата тема  Hug
И на мен ми стана интересно за Мерием

# 87
Неси я кажи к'во за Мерием и на мен ми стана интересно Winkзнаех че се лекува в Германия от някаква депресия,ако може да се вярва на това което бях прочела преди време Winkно не съм се интерсувала за нея Blushгледам че във всички медии я отразяват,но за к'во не съм си поставила за цел да разбера Simple Smile
 а тук пак статия от днес http://www.medyanindibi.com/cagatay-ulusoy-ve-hazal-kaya-ayni-su … -verdi_19844.html

# 88
Извинявам се за спама, това в скрития текст се отнася за Мерием Узерли и няма връзка с нашите любимци. Така че който не желая да прочете за нея - да пропусне поста ми. Peace

Скрит текст:
Мерием се е чувствала много самотна - от хотела към студиото, от студиото към хотела. А семейството и близките й са били в Берлин. Изтърпяла е три години, на третата Небахат Чехре я е запознала с Джан Атеш. Тя е искала да са само приятели, но той започнал да й пише съобщения като това ''да отидем ли на вечеря...като приятели?'' . Имало е човек, който се грижи за нея и който я харесва. Затова тя се е доверила на вътрешния си глас и така е започнала връзката им. Но той всъщност е искал само да излиза с нея по кафенетата и да се показват пред камерите. Един ден са била на кафе и отвън е било пълно с журналисти. Тя е отишла и е питала собственикът дали имат задна врата, а Джан се е ядосал и й казал ''И без това ще вървим около 100 метра, какво толкова има, че питаш за задна врата?''. Има и още - скарали са се в Бодрум(били са на яхта, имало е парти за рд на някакъв приятел) и той си е заминал. А Мерием е нямала пари в себе си и не познавала никого. С Мерием е била и приятелка от Германия и тя много се учудила. Казвал й е, че трябва да отслабне, че не му харесва дрехите, с които се облича и т.н. Загубила е самочувствието си. Дори във вечерта, в която й връчиха награда от ''Наградите на Анталия'', по едно време тя се е качила в хотелската си стая и се е опитала да се самоубие - първо е хвърлила награда си на земята, строшила е, а след това е щяла да се хвърли от балкона. Единственото решение е било да изчезне, да умре. Не е могла да понесе това, което е изживяла и в личния, и в професионалния си живот. А когато са разбрали, че е бременна, той е казал: ''Аз и без това имам две деца. Не искам това дете. Не мога да приема. Трябва да направиш аборт. Това е най-добре и за теб, нали? А и без това ще стане лошо, ако някой научи за това. И сериалът ще ти отвори дело. Ще помислят, че остави сериала, защото си бременна. Никой няма да ти повярва. Това дето ще провали всичко. Непременно трябва да направиш аборт''. Но сърцето на Мерием е казало ''НЕ'''. След това Джан е казал: ''Как преувеличаваш само! Някои жени правят по 10 аборта. Какво има в това?'' В този ден Джан е свършил за нея. Не тя, а той е решил детето да расте без баща. Мерием вече няма никакви очаквания от него и ще роди детето си, и ще го отгледа сама.

Четейки репортажа наистина много се разчуствах Cry въобще не й е било лесно...

Заглавието на репортажа: ''Влюбих се в мъж, но всъщност този мъж не съществуваше.''
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/24578502.asp

# 89

Анкети за най-красива актриса и най-красив актьор.

http://www.beauty-around.com/en/voting/item/77-best-turkish-actress

http://www.ucanfil.com/

Общи условия

Активация на акаунт