"Прилив и отлив" - новият сериал на Чаатай Улусой......AFK FOREVER - тема 188.4

• 40 832
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
Неси,
Скрит текст:
наистина тъжно,а този Джан,женен ли е бил когато е била с него? Понякога колкото и да са известни и колкото и пари и слава да имат са самотни и нещастни.  Peace

# 91
  • В света на мечтите... ❤
Добър ден и привет на всички  wavey  wavey  wavey  Hug  Hug  Hug

Благодаря за новата тема   bouquet  Heart Eyes   bouquet

Хубав ден на всички Hug  Hug  Hug   

# 92
Неси,
Скрит текст:
наистина тъжно,а този Джан,женен ли е бил когато е била с него? Понякога колкото и да са известни и колкото и пари и слава да имат са самотни и нещастни.  Peace
Вани Hug,
Скрит текст:
мисля, че се е развел...права си, така е...

# 93
Неси мерси миличка за разяснението Hugзначи за това е била в депресия сега разбрах Hug

# 94
# 95
  • София
Неси,
Скрит текст:

Това е нещото, което винаги ме е учудвало. Красиви, млади, успели, богати хора. Да се радват на живота и да пеят. Всичко им е наред, само трябва да протегнат ръка и да го вземат, а те........  Tired

Снощи попаднах на някакво предаване за зависимостите на богатите и известните. Направо се ужасих  Shocked Най-красивите, богатите и известните я наркотици, я пиене, я нещо друго  ooooh!

Оххх, не ми харесва Серенай и това е  Embarassed Дано в сериала промени мнението ми  Rolling Eyes Искам да си паснат с Чаатай много, ама .... Blush

# 96
Благодарности към Стар Тв и Канал Д, които се вслушаха в гласа на зрителя.

В блога си миналата седмица(18 август 2013) бях отправил призив към Стар Тв и Канал Д заради Чаатай Улусой - Хазал Кая. За да не сложат двата сериал в един ден. Благодаря от името на зрителите на двата канал и на продуцентите на сериала, че се вслушаха в гласа на зрителя.

''Прилив и отлив'': Стар Тв. 6-ти септември/петък/. Първи епизод в 20.00 часа.

''Любов'': Канал Д. 16-ти септември/понеделник/. Първи епизод е в 20.00 часа.

Както знаете сериала ''Нарекох те Фериха'' събра Хазал Кая и Чаатай Улусой. Героите Емир и Фериха бяха обичани адски много. Не е забравена онази чиста и неопетнена любов, която изживяха и която и ние изживяхме. Дори и зрителят да иска да ги види в един проект, това не се случи. Сега играят в различни сериали. Почитателите и на двмата ще ги гледат в различни сериала с други партньори. И двамата са жертва на АФК. Хазал&ЧаатайФенКлуб е намирал много хубав израз - ''афкджии''. Повярвайте, много ми хареса това сравнение. Написали са го под фотошоп с двамата. Надявах се да ми простят и сложих този фотошоп в началото на статията.

Много сериали ще се излъчват по тв.то през новия сезон. До тази възраст нито бях виждал, нито чувал как един нов сериал носи толкова шум. Да, имам предвид сериалите на Чаатай Улусой - Серенай Саръкая (''Прилив и отлив'') и Хазал Кая-Хакан Курташ(''Любов''). И двата сериал идват с много шум. Тези два прекрасни сериала ще заковат зрителите на екрана всяка седмица. И без това седмица наред в Туитър има много шум заради тези две продукции. Личи си, че този шум ще продължи и до започването на сериалите.

Феновете на Хазал-Чаатай и хората, които го обичат 90% са същи. Зрителите и на двата сериала са готови. Ако бяха сложени в една вечер, ''едната стомна щеше да бъде счупена''. Казвам, че стана точно така както трябваше. Ако няма променя в последния момент, ОК са горепосочените дни на излъчване.

Като за последно, знам, че дължа едно благодаря от името на зрителя към Стар Тв и Канал Д и продуцента на ''Прилив и отлив'' - Ай Япъм и продуцента на ''Любов'' - Голд Филм.

На добър час, успехи, Чаатай Улусой....успехи, Хазал Кая...Докато имате толкова много фенове зад себе си, няма да паднете/да се провалите/.

И за двата сериала приятно гледане, скъпи мои читатели...

С уважение, с обич,

Абдуррахман Балджълар

# 97
  • София
nesi_, мерси за превода   bouquet

Прави ми впечатление, че актьорите с турски корени, но израстнали извън ТР, някак трудно се справят със снимките или поне трудно свикват. Инфото за Мерием ме накара да се позамисля по този въпрос  Tired

# 98
  • Под Сините камъни
Неси  Hug Благодаря ти за рязаснението за Мерием,и превода на статията   bouquet

# 99
Sasy, благодаря за новата тема   bouquet

Цитат
Честно казано, мисля си, че тази "война" между Ча и Хазал е само в съзнанието на феновете и по жълтите страници на вестниците. Те двамата абсолютно никога не са даже и намеквали, че са преки конкуренти или, че са в лоши отношения. Сериалите им помежду си са толкова конкурентни, колкото и с всички останали.  Peace

newsm10 newsm10 newsm10

Неси, благодаря за преводите   bouquet , за Мирием бях прочела за интервюто на някаква журналистка дето прекарала с нея 1 ден в Берлин и и е разкрила личния си живот, но ти си дала повече подробности, а този Джан е просто един мерзавец  Mr. Green

Чичко Абдулрахман не изневерява на любовта към Ча и Хазал  Peace

И двата сериала ще са доста гледани в началото, но важното е как ще продължат  Thinking , тийзъра на a.s.k. е  най-гледания от всички нови продукции, въпреки, че излезна във вторник, те няма и 7 дни, участието на силни актьори като Небахат Чекре, има своето значение, излъчването по Kанал D, има тежестта си, докато ПО е насочен към младежката аудитория, очакванията са огромни пък ще видим , пожелавам успех и на двамата   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 100
Неси Hug и от мен едно голямо мерси за превода къз Blushа т'ва е от туитър  newsm78 newsm78 newsm78

# 101
  • София
....
И двата сериала ще са доста гледани в началото, но важното е как ще продължат  Thinking , тийзъра на a.s.k. е  най-гледания от всички нови продукции, въпреки, че излезна във вторник, те няма и 7 дни, участието на силни актьори като Небахат Чекре, има своето значение, излъчването по Kанал D, има тежестта си, докато ПО е насочен към младежката аудитория, очакванията са огромни пък ще видим , пожелавам успех и на двамата   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Има и нещо друго, според мен. Сценарият на А.S.K не е познат, докато за ПО се знае в общи линии кой кой е и какво ще се случи. Освен, ако е ни изненадат с някаква различна турска версия  newsm78

# 102
Здравейте и аз да се запиша тук очаквам с нетърпение сериала   Hug Hug

# 103
Мама мия

# 104
Жеси, Hug добре дошла  Peace

Общи условия

Активация на акаунт