"Прилив и отлив" - новият сериал на Чаатай Улусой......AFK FOREVER - тема 188.4

• 40 836
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Успях да изчета старата темичка по вертикала и "да ви намеря" на новото ни място! Май не е излязъл нов трейлър, но за сметка на това прочетох за успеха Ви в Тиутър! Hug
Сега вече се знае,че Чаатай има много фенове и в БГ и то какви фенки....!!!!!!!!!!! Heart Eyes
Неси, благодаря за всички преводи
Скрит текст:
Изгледох клипчето с Ча и интервюто с Мерие!

Доста по-обран е станал Чаатай и по-внимателен с журналистите,но често казано преди ми беше по-забавен, а така ми е по-скучен... Crazy Но при него имаше нужда в промяна на пиара му.
Още не мога да си изградя цялостно мнение за сериала ПО, но се надявам да се получи добре!
Много ми хареса трейлъра на Хазал и самата тя......Страхотно излъчване, сладка и сияйна!
Ради, радвам се да те видя!  Hug
Скрит текст:
И аз не съм нито много по фейса, а пък туитър ми е пълна мъгла!

# 106
Има ТТ и РТ за:

AskVeMedcezir BombaGibiGeliyor

Феновете се обединяват, това ми харесва, а не да повтарят само едно и също Чагазал та Чагазал. Mr. Green Подкрепям! Peace

# 107
  • София

Добре де, кой измисли този перчем да е толкова голям  ooooh! Аз не си спомням Райън да е бил с такъв перчем  Tired

# 108
На мен пък ми е много сладък така, бонбонче, сладкишче, ашкъмче.... Heart Eyes

# 109
Ааа сладур си е той с перчем без перчем  Blush Heart Eyes

# 110
  • София
Той, че е хубав, спор няма. Ама перчемът много дълъг  Simple Smile

# 111
с кеф да му прайш фафлички на пирчемя и да му редиш диско въшки  Whistling

# 112

Joy Joy ще го правим развалнуван диригент  Joy

# 113
  • Варненска клюкарка

Добре де, кой измисли този перчем да е толкова голям  ooooh! Аз не си спомням Райън да е бил с такъв перчем  Tired

Искат да избягат от визията на Емир с това рошаво нещо на главата му приличащо на каска, но вместо да изглежда рошав и запуснат си личи, колко труд е вложен във всяко кичурче и не ми стои естествен някяк.Ми то едни къдрички засукани насам-натам ... Laughing на мене сякаш ми се губи  търсения ефект на бродягата  ooooh! А и двете другарки-сценаристки, не ги разбирам нещо...опитват се да бягат от Емир и в същото време ни поднасят Ямир/А Whistling ooooh!. Тези повторения според мен не са много на хубаво- мен определено последното ме дразни...щом свърши ФЕмирската сага, нека нищо не напомня за нея, дори и съкращението на имената.
Ох да идва вече този фрагмент, че ни се изчака чакалото Crazy

# 114
В началото все ми се набиваше на очи бретона му, постоянно ми правеше впечатление, но вече не, свикнах с новата му визия.

# 115
Jesse, добре дошла!

Чаатай Улусой и Хазал Кая отслабнаха с едни и същи килограми в един и същ период.

С дадените килограми Чаатай Улусой и Хазал Кая направо се стопиха и се превърнаха в свещи.

Много се говори за килограмите, които двамата, които този сезон ще бъдат конкуренти, дадоха заради новите си проекти. Чаатай Улусой отслабна с 10, а Хазал Кая отслабна с 8 килограма. Хазал Кая, която бе заяви, че понеже е диабетичка е качила килограми в период, в който не работи, каза, че се е отървала от килограмите чрез строга диета без да гладува.

Кая, която по време на диетата не сложи в устата си сладко, тестени изделия, червено месо, олио бобови култури, не ядейки нищо след 19.00, постигна целта си. Също така играейки тенис в 4 дена от седмицата, хубавата актриса се върна към старата си фигура.

Отслабна с царевична коса/коприна

Излезе наяве, че фигурата на Чаатай Улусой, който спортува близо година, се дължи на царевична коса/коприна, която също не липсва в кухнята на Сезен Аксу. Улусой отслабна с 10 килограма, пиейки чай, съставен от царевична коса/коприна, черешови дръжки и листа от авокада. Също така привлекателният актьор яде половин килограм месо преди и след спорта.

# 116
мноу месо буха Ча бе полвин кило  вай,бе  Mr. Green

# 117
  • в подножието на планината
Здравейте! Hug

Неси, Hug благодаря за преводите...  bouquet цяло съкровище си... Heart Eyes

Много ми е страшно това отслабване, на мен не ми се е налагало да отслабвам, но като чета какво ядат и пият, за да отслабват...не знам как успяват, горкичките... Rolling Eyes

# 118

И диадемка мога да му сложа и да му вържа едно ку ку отгоре, ще си го къпа, ще си го сресвам, ще си го пощя, ще си го галя. Голям сладкиш ми е . Heart Eyes

# 119
Аз на Ча мога да предложа и др. метод за отслабване. То горе - долу е като това да не се яде след 19ч., само че моята диета се практикува предимно след 00ч.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт