"Прилив и отлив" - новият сериал на Чаатай Улусой......AFK FOREVER - тема 188.4

• 40 814
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
Аз на Ча мога да предложа и др. метод за отслабване. То горе - долу е като това да не се яде след 19ч., само че моята диета се практикува предимно след 00ч.  Mr. Green
тоя метод май най ефикасен  Whistling

# 121
Аз на Ча мога да предложа и др. метод за отслабване. То горе - долу е като това да не се яде след 19ч., само че моята диета се практикува предимно след 00ч.  Mr. Green

Недей така, започвам да ревнувам, сподели го и с нас!  Mr. Green Ще отслабваме с него, ще си правим прически заедно... цяла нощ  Laughing

# 122
Фигуранти за партито край басейна Rolling Eyes И аз искам пък Crossing Arms Няма да сваля очи от нашту Wink Laughing

# 123
И аз искам да съм фигурант. Каквато фигура кажат такава ще направя, на каучук ще се превърна. Не искам заплащане, само да си напълня очите с красива Чаатайска гледка.  Whistling

Неси, айде да ходим заедно? Whistling

# 124
И аз искам да съм фигурант. Каквато фигура кажат такава ще направя, на каучук ще се превърна. Не искам заплащане, само да си напълня очите с красива Чаатайска гледка.  Whistling

И аз нито една стотинка не искам Wink стига ми Ча Flutter

Връзки имаме ли - нямаме, тогава как ши одим Thinking 

Впрочем на мен винаги ми е било любопитно дали ей така ги избират или трябва да са взимали някакви уроци(макар че какво му е сложното да направиш една поза Rolling Eyes)

# 125
И аз искам да съм фигурант. Каквато фигура кажат такава ще направя, на каучук ще се превърна. Не искам заплащане, само да си напълня очите с красива Чаатайска гледка.  Whistling

И аз нито една стотинка не искам Wink стига ми Ча Flutter

Връзки имаме ли - нямаме, тогава как ши одим Thinking  

Впрочем на мен винаги ми е било любопитно дали ей така ги избират или трябва да са взимали някакви уроци(макар че какво му е сложното да направиш една поза Rolling Eyes)

Аз доколкото знам, статистите се наемат чрез агенции. И не трябват уроци, тях ги наемат само за да запълват кадъра, нищо не правят само си стоят. Между другото това наистина си е много готина работа, хем си близо до големите звезди, хем нищо не правиш, хем и пари ти дават за това.  Grinning

# 126
  • Банкя
Аз мисля , че са познати или  предишни статисти иси ги викат и си им плащат

# 127
Аз имам приятели, които са били статисти за бг сериали. Просто се записват и отиват в уречения час, там на място преценяват кой какво ще прави и им казват. Дават им и дрехи и така. Доста интересно е. Peace

На едно място мернах, че желаещите попълват и анкета, в която отбелязват разни неща - като има провокативни въпроси дали биха се снимали голи  и т.н.

Аз наистина бих била статист ( мисля че ми се отдава, ама аз си го мисля де Mr. Green), ама в моя град нищо не се снима, егати му късмета, иначе да съм вече звездЪ  Joy. Явно и мен само ще ме запомнят с ролята на ЧагиЗо, ама аз не се оплаквам. Laughing

# 128
Аз доколкото знам, статистите се наемат чрез агенции. И не трябват уроци, тях ги наемат само за да запълват кадъра, нищо не правят само си стоят. Между другото това наистина си е много готина работа, хем си близо до големите звезди, хем нищо не правиш, хем и пари ти дават за това.  Grinning
O, супер! Почвам си търся агенция Wink Laughing Вместо да получавам пари, искам да ми дадат възможно най-близката позиция до Чаги Flutter

Скрит текст:
Когато прочетох репортажа с Мерием Узерли, ми се напълниха очите. Ако някой иска да го прочете, в тази тема са го превели  bouquet
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=726666.615

# 129
  • Варненска клюкарка
Статистите ги наемат от разни агенции, някои от тях са неосъществени актьори, вземат си уроци и така... Нали и Чаатай сме го виждали като пълнеж в няколко клипа 1-2 филма и сериала...
така се започва явно Wink

# 130
Виждам, че се интересувате от тема, дето случайно днес в компания чух, че търсят статисти за Непобедимите, е не е участие с Ча, но играят некви актьори като Харисън Форд  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,  поостарял, ама чок гюзел, Рамбо, Стейтън, и ей такива мъже, уточнявам за района на Варна, ако има някой от там или има път на там - успех! Hug Hug Hug

# 131
# 132
Хем е статист, хем се е снимала с нашту. Rolling Eyes

# 133
Хем е статист, хем се е снимала с нашту. Rolling Eyes
пък ние лапами мухити  ooooh!

# 134
  • София
.....
Искат да избягат от визията на Емир с това рошаво нещо на главата му приличащо на каска, но вместо да изглежда рошав и запуснат си личи, колко труд е вложен във всяко кичурче и не ми стои естествен някяк.Ми то едни къдрички засукани насам-натам ... Laughing на мене сякаш ми се губи  търсения ефект на бродягата  ooooh! А и двете другарки-сценаристки, не ги разбирам нещо...опитват се да бягат от Емир и в същото време ни поднасят ЯмирWhistling ooooh!. Тези повторения според мен не са много на хубаво- мен определено последното ме дразни...щом свърши ФЕмирската сага, нека нищо не напомня за нея, дори и съкращението на имената.
Ох да идва вече този фрагмент, че ни се изчака чакалото Crazy

Значи не само на мен ми е направило впечатление  Wink

Може да избягат от Емир с налагането на друг образ, а не с търсени визуални ефекти, ама нейсе  Peace

И все пак, според мен Чаги винаги ще го свързват с Емир, Хазал- с Ферия, както и други актьори ги свързват със знакови за тях роли  Peace

Скрит текст:
Прочетох цялото интервю на Мерием. Не гледам сериала, но съм потресена и натъжена от прочетеното. Мислех си, че точно младите, успели и богати хора ще променят Турция, но явно и сред тях има трудни характери. Останала съм с впечатление, че мислят и живеят по-освободено  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт